היי חברים,
כחלק מההתחדשות בפורום והעובדה שאהבת ליבנו - מכבי תל אביב - שברה את ליבנו העונה, החלטנו להוסיף פורום חדש לבודדים ולבודדות שבינינו ומחפשים את האחד/אחת בצהוב!
הפורום יעמוד לרשותכם/ן בצהוב
צאו להכיר!
Tomer כתב:תמיד צריך להתפתח ולהפתח לתחומים חדשים, אז מה אם במקרה האחד באפריל היום? תראי את ג'ימייל - הם התחילו באחד באפריל והיום הם שירות הדוא"ל הכי טוב שיש
Holiday_Armadillo כתב:תומר אנחנו צריכים לדעת איך להתייחס לזה
זאת מתיחה מתוחכמת של 1 באפריל שזה נראה כאילו זה אמיתי כי זה שעתיים לפני הסוף ועוד בשישי בערב כשאף אחד לא יראה, או שזה אמיתי? כי זה אחד הדברים הגאוניים שקרו פה
הציפייה לראות את התגובות של אורי ורוני על הפורום הזה >>>>>>>>>> ההחתמה של ארל קלארק
Tomer כתב:אם הצלחתי לשעשע אפילו מישהי אחת, עשיתי את שלי
עקרונית זו מתיחת אחד באפריל, כי אני לא בטוח שפורום היכרויות היה עובד כאן, אלא אם אתם חושבים אחרת
Tomer כתב:ואם בעצם העובדה שאמרתי שזו מתיחת אחד באפריל, זו המתיחה?
יצחק בן ה 42 דווקא אחלה בחור. את צריכה לתת לו צ'אנס
Holiday_Armadillo כתב:תומר אנחנו צריכים לדעת איך להתייחס לזה
זאת מתיחה מתוחכמת של 1 באפריל שזה נראה כאילו זה אמיתי כי זה שעתיים לפני הסוף ועוד בשישי בערב כשאף אחד לא יראה, או שזה אמיתי? כי זה אחד הדברים הגאוניים שקרו פה
הציפייה לראות את התגובות של אורי ורוני על הפורום הזה >>>>>>>>>> ההחתמה של ארל קלארק
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תומר אנחנו צריכים לדעת איך להתייחס לזה
תעזבי אותי כבר אובססיבית (בקול של אור)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים