כל אחד מוזמן לרשום את הסגל שהוא רוצה או חושב שיהיה כאן
הסגל שלי:
1.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
דיון פורה ומהנה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:חלק מהאנשים חשבו לפתוח אשכול על הסגל שכל אחד רוצה והחלטתי להרים את הכפפה ולפתוח אחד כזה
הסגל שלי:
1.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
דיון פורה ומהנה
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חלק מהאנשים חשבו לפתוח אשכול על הסגל שכל אחד רוצה והחלטתי להרים את הכפפה ולפתוח אחד כזה
הסגל שלי:
1.ג'קסון,אוחיון
2.לאנגפורד,הלפרין
3.סמית',פניני
4.אליהו,מצ'באן,בלו
5.שרמאדיני,מאריץ'
דיון פורה ומהנה
לא הייתי משנה כלום בסגל שלך חוץ מהוספת שם נוסף - רומן אברמוביץ'.....
קודי כתב:1. אוחיון, שאראס (לא הרכז הטוב או הצעיר בשוק אבל אחד היחידים שגם יתן איכות וגם לא ירמוס את אוחיון)
2. לנגפורד (גם אם המחיר שלו גבוה), הלפרין
3. סמית׳, פניני
4. אליהו, בלו (אם הוא לא ישאר אז העדיפות שלי היא למצ׳באן למרות שלא נראה לי שהוא יחזור)
5. מאריץ, שרמדיני
Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי
למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד
עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר
בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה
קודי כתב:1. אוחיון, שאראס (לא הרכז הטוב או הצעיר בשוק אבל אחד היחידים שגם יתן איכות וגם לא ירמוס את אוחיון)
2. לנגפורד (גם אם המחיר שלו גבוה), הלפרין
3. סמית׳, פניני
4. אליהו, בלו (אם הוא לא ישאר אז העדיפות שלי היא למצ׳באן למרות שלא נראה לי שהוא יחזור)
5. מאריץ, שרמדיני
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי
עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר
בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה
בלי להעליב אבל לפי דעתי זה סגל חלש מאוד..
אני מבין שזה הסגנון שאת אוהבת, וכמה שפחות שחורים, אבל את באמת חושבת שדבר כזה יכול להצליח?
יש כישרון, נכון, אבל זה לוקה באתלטיות, זה בעצם סגל של קבוצה אירופאית (שהיא לא מכבי) מלפני 30 שנה (כאילו מתאים לסגנון)
בסך הכל אירגנת פה כוכבי יורוקאפ אחרי שדייויד התלונן שאין לו סופרסטאר על..
זה יכול להיות נחמד ושיצא לראות כדורסל יפה וחכם, אבל כדורסל יפהמ וחכם שלא יעבור את הטופ 16, אין פה מישהו אחד שיכול לקחת על עצמו "ברגעים הקשים"..
Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה
Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן\היקמן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי אבל עדיין יש עדיפות להיקמן כי הוא יותר מגוון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים