המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לדעתי רייס,היקמן,נעימי,כהן,אינגלס וג'יימס צריכים לעזוב ובמקומם ללכת על סגל קצר ואיכותי:
1.פארגו,אוחיון
2.בראון,לאנדסברג
3.סמית',פניני
4.המילטון,בלו
5.סופו,טיוס
סגל חזק ומצוצמם עם חמישה זרים נהדרים וחמישה ישראלים ברמה גבוהה (ולא כאלה שסתם יתייבשו על הספסל)
מעין כתב:אני חושב שהעונה הזאת ומה שקורה בה צריכה להעיר את כולם מחלום הסגל הקצר. גם אני תמיד חשבתי ככה, שצריך סגל קצר ואיכותי, אבל העונה הזאת מוכיחה שגם סגל עמוק יכול להפגע קשות מפציעות, אז על אחת כמה וכמה סגל צר כמו שאתם מציעים - ובפורמה הנוכחית של היורוליג, יהיו פציעות ללא ספק.
בכל מקרה, כבר שלוש עונות אנחנו מנסים להביא רכז שיפתח ואוחיון יחליף אותו, אבל בסוף גומרים עם אוחיון כרכז ראשון. אולי כדאי ללמוד מזה ופשוט לתת לאוחיון להיות הרכז הראשון, ואת הסקורר המוביל בקו האחורי לשים בעמדה 2?
LIAV10 כתב:אני מציע סגל של 11 שחקנים שכל אחד מהם יכול לקלוע 15 נק׳ ביורוליג בערב נתון.
Maccabikid כתב:מעין כתב:אני חושב שהעונה הזאת ומה שקורה בה צריכה להעיר את כולם מחלום הסגל הקצר. גם אני תמיד חשבתי ככה, שצריך סגל קצר ואיכותי, אבל העונה הזאת מוכיחה שגם סגל עמוק יכול להפגע קשות מפציעות, אז על אחת כמה וכמה סגל צר כמו שאתם מציעים - ובפורמה הנוכחית של היורוליג, יהיו פציעות ללא ספק.
בכל מקרה, כבר שלוש עונות אנחנו מנסים להביא רכז שיפתח ואוחיון יחליף אותו, אבל בסוף גומרים עם אוחיון כרכז ראשון. אולי כדאי ללמוד מזה ופשוט לתת לאוחיון להיות הרכז הראשון, ואת הסקורר המוביל בקו האחורי לשים בעמדה 2?
אם נפצע שחקן עד אמצע העונה אפשר להביא שחקן עד תחילת הסיבוב השני של הטופ 16, ואם נפצע אחרי - אז אכלנו אותה, נכון שלוקחים פה הימור, אבל מצד שני אם לא נפצע אף אחד לאחר אמצע העונה אפשר לרוץ פה רחוק מאוד. חסר אולי שחקן כיסוי על עמדות 4-5 למקרה פציעה, ועוד קומבו גארד לכיסוי, אבל אם מכסים ומכסים, פשוט מחלקים את העוגה ליותר מדי חלקים ומקבלים סגל פחות איכותי. אם כי ספציפית הסגל שרוני העלה אפילו לא יקר.
Maccabikid כתב:מעין כתב:אני חושב שהעונה הזאת ומה שקורה בה צריכה להעיר את כולם מחלום הסגל הקצר. גם אני תמיד חשבתי ככה, שצריך סגל קצר ואיכותי, אבל העונה הזאת מוכיחה שגם סגל עמוק יכול להפגע קשות מפציעות, אז על אחת כמה וכמה סגל צר כמו שאתם מציעים - ובפורמה הנוכחית של היורוליג, יהיו פציעות ללא ספק.
אם נפצע שחקן עד אמצע העונה אפשר להביא שחקן עד תחילת הסיבוב השני של הטופ 16, ואם נפצע אחרי - אז אכלנו אותה, נכון שלוקחים פה הימור, אבל מצד שני אם לא נפצע אף אחד לאחר אמצע העונה אפשר לרוץ פה רחוק מאוד. חסר אולי שחקן כיסוי על עמדות 4-5 למקרה פציעה, ועוד קומבו גארד לכיסוי, אבל אם מכסים ומכסים, פשוט מחלקים את העוגה ליותר מדי חלקים ומקבלים סגל פחות איכותי. אם כי ספציפית הסגל שרוני העלה אפילו לא יקר.
מעין כתב:LIAV10 כתב:אני מציע סגל של 11 שחקנים שכל אחד מהם יכול לקלוע 15 נק׳ ביורוליג בערב נתון.
כזה יש כבר העונה לא?
מעין כתב:LIAV10 כתב:אני מציע סגל של 11 שחקנים שכל אחד מהם יכול לקלוע 15 נק׳ ביורוליג בערב נתון.
כזה יש כבר העונה לא?Maccabikid כתב:מעין כתב:אני חושב שהעונה הזאת ומה שקורה בה צריכה להעיר את כולם מחלום הסגל הקצר. גם אני תמיד חשבתי ככה, שצריך סגל קצר ואיכותי, אבל העונה הזאת מוכיחה שגם סגל עמוק יכול להפגע קשות מפציעות, אז על אחת כמה וכמה סגל צר כמו שאתם מציעים - ובפורמה הנוכחית של היורוליג, יהיו פציעות ללא ספק.
אני חושב שזה הימור גבוה מדי. סגל של 10 שחקנים זה אומר שברגע שנפצע לך שחקן, על עמדה מסוימת לא יהיה לך מחליף בכלל. הטופ 16 זה הזמן הכי אינטנסיבי של העונה, והגיוני שדווקא בו יפצעו שחקנים.
מעין כתב:וזה לא רק פציעות: שחקנים גם יצטרכו לנוח כל הזמן, לשמור אותם למשחקים אחרים(כמו סמית' לי-ם) - עם סגל קצר לא רק שזה יקרה לעתים יותר קרובות, זה גם יהיה יותר משמעותי כי לא יהיה מי שיחפה על השחקן הנעדר.
LIAV10 כתב:עמדת סנטר רק עם טיוס וסופו זה מזעזע.
rc4991 כתב:מעין כתב:וזה לא רק פציעות: שחקנים גם יצטרכו לנוח כל הזמן, לשמור אותם למשחקים אחרים(כמו סמית' לי-ם) - עם סגל קצר לא רק שזה יקרה לעתים יותר קרובות, זה גם יהיה יותר משמעותי כי לא יהיה מי שיחפה על השחקן הנעדר.
אפשר לשחק בליגה בכיף עם הררי ואלטיט שהראה שהוא גבוה שיכול לתרום בליגה כבר עכשיו
ואל תגידו לי שזה לא כדאי כי כשמי שישחקו לצידם יהיו פארגו,סופו וסמית' ולא היקמן ורייס אז יהיה להם יותר קל לשחק
מעין כתב:rc4991 כתב:מעין כתב:וזה לא רק פציעות: שחקנים גם יצטרכו לנוח כל הזמן, לשמור אותם למשחקים אחרים(כמו סמית' לי-ם) - עם סגל קצר לא רק שזה יקרה לעתים יותר קרובות, זה גם יהיה יותר משמעותי כי לא יהיה מי שיחפה על השחקן הנעדר.
ואל תגידו לי שזה לא כדאי כי כשמי שישחקו לצידם יהיו פארגו,סופו וסמית' ולא היקמן ורייס אז יהיה להם יותר קל לשחק
מכבי מתקשה העונה לנצח משחקים בליגה גם עם הסגל הראשון. לא הייתי בונה על אלטיט והררי שיצילו אותנו כשלא יהיה עם מי לשחק.
rc4991 כתב:מעין כתב:rc4991 כתב:מעין כתב:וזה לא רק פציעות: שחקנים גם יצטרכו לנוח כל הזמן, לשמור אותם למשחקים אחרים(כמו סמית' לי-ם) - עם סגל קצר לא רק שזה יקרה לעתים יותר קרובות, זה גם יהיה יותר משמעותי כי לא יהיה מי שיחפה על השחקן הנעדר.
מכבי מתקשה העונה לנצח משחקים בליגה גם עם הסגל הראשון. לא הייתי בונה על אלטיט והררי שיצילו אותנו כשלא יהיה עם מי לשחק.
אמרת עכשיו בדיוק את מה זאמרתי שלא יכתבו
אתה יכול להשוות בין פארגו לרייס ובין אינגלס להמילטון (וכנראה שגם בראון יהיה טוב מהיקמן)? אם הסגל הזה מכבי תדרוס את הליגה
זה הקטע בסגל קצר-אתה מוותר על שני שחקנים שבמילא בקושי תורמים לך ומקבל בתמורה שחקנים יותר טובים מהסגל המקורי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־14 אורחים