המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:את הסכום שהוא ירוויח העונה הוא הרוויח ביושר על סמך השנתיים האחרונות אבל לתת לו חוזה לשלוש שנים בטוחות בגילו ו במצבו הגופני ? לא חכם !!!
MTA2311 כתב:חוזה כזה היה הימור. לדעתי הימור נכון של מכבי במקרה הזה.
אם היו מחתימים אותו לשנה, והוא היה פותח טוב, הייתם מבקרים אותם על זה.
rc4991 כתב:נאאה נורא ואיום עד עכשיו למרות התירוצים שיוסי יספק כאן בהמשך
אפשר כבר להגיד שההחתמה שלו היתה טעות? חוזה לשלוש שנים בסכום אסטורונומי לשחקן משלים בגיל מבוגר ועם היסטוריית פציעות
אני מקווה שבקיץ מכבי תצליח להיפטר מהחוזה שלו אבל זה עדיין יעלה לה ביוקר
rc4991 כתב:אני מסכים, זה בהחלט היה או חוזה ארוך ויקר או שהוא היה עוזב
אני הייתי בעד האופציה השניה. יכולנו להחתים את ג'פרי טיילור ואת ההפרש (באיזור 700 אלף) להפריש לגבוהים
יוסי22 כתב:מעולם לא הייתם כל כך חסרי סבלנות ועוד עם שחקן שהביא אליפות אירופה וגמר יורוליג ...אבל היי .. אנחנו מכבי , זה פשוט בא מאליו .
אני לא צריך תירוצים , רק להגיד שוב שאני שמח שמי שמנהלים את מכבי עם אורח רוח קצת יותר שפוי מהאוהד המצוי .
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אני מסכים, זה בהחלט היה או חוזה ארוך ויקר או שהוא היה עוזב
אני הייתי בעד האופציה השניה. יכולנו להחתים את ג'פרי טיילור ואת ההפרש (באיזור 700 אלף) להפריש לגבוהים
טיילור חתם ב- 900 אלף , על איזה הפרש של 700 אתה מדבר ??
בכל מקרה חוזה ארוך טווח עם סמית' היה הימור שיכול עדיין להצליח אבל יכול גם להכשל...
ankram כתב:יוסי22 כתב:מעולם לא הייתם כל כך חסרי סבלנות ועוד עם שחקן שהביא אליפות אירופה וגמר יורוליג ...אבל היי .. אנחנו מכבי , זה פשוט בא מאליו .
אני לא צריך תירוצים , רק להגיד שוב שאני שמח שמי שמנהלים את מכבי עם אורח רוח קצת יותר שפוי מהאוהד המצוי .
יוסי , מי שהביא אליפות אירופה וגמר יורוליג זה לפי הסדר
טייריס
טיוס
בלו
היקמן
סופו
ו.....דווין סמית.
זה הסדר , אתה מוזמן לשכתב את ההיסטוריה כרצונך.
ללא שום קשר , אני מאד אוהב את דווין , אבל הוא שותף כמעט יחידי ל 5 שנים של כדורסל שלילי , ביזוי בליגה המקומית , וחסר השגים , זולת חודשיים מופרעים לפני שנתיים , שנולדו בנס.
rc4991 כתב:אפשר כבר להגיד שההחתמה שלו היתה טעות?
JarJarBinx כתב:rc4991 כתב:אפשר כבר להגיד שההחתמה שלו היתה טעות?
כן. שלוש שנים בסכום כזה, ברור שכן.
ankram כתב:JarJarBinx כתב:rc4991 כתב:אפשר כבר להגיד שההחתמה שלו היתה טעות?
כן. שלוש שנים בסכום כזה, ברור שכן.
בדיעבד כן , למרות שבשלל ההחלטות שנלקחו ע"י המתחזים בהנהלה , עוד אפשר את ההחלטה הזאת לתייג כסבירה.
יוסי22 כתב:מוזר שאף אחד לא הקפיץ את השרשור המגוחך הזה אחרי שהוא סחב את מכבי אתמול על הגב לניצחון במשחק שהפך לקריטי בגלל פתיחת העונה הנוראית .
וכן , הצלבה שווה למכבי הרבה יותר מ-1.1 מיליון דולר והבחור הזה הביא את מכבי להצלבה בעונות הקודמות גם אם במשחק ספציפי שחקן מסויים היה טוב ממנו .
את משחק הגמר הוא סיים עם 15 נקודות ודומיננטיות הגנתית , אחרי רייס הוא השחקן שהביא למכבי את היורוליג ורייס התעורר רק בסוף העונה , בלי סופו וסמית מכבי בכלל לא הייתה מגיע להצלבה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־20 אורחים