המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:לשלם פיצוי על המילטון ,לא שוב סתימת חורים ולא סתם החתמות חסרות עתיד.
felix_r כתב:אולי באמברג תרצה לקחת את אמקווה בחזרה, צריכים להציע לה בסיום שלב הבתים
roy1000 כתב:לא יהיו שום מלפפונים. העונה גמורה. אין שום טעם להשקיע עוד כסף. אנוואקו כבר עם רגל וחצי בחוץ. אופייבו לדעתי גם ישוחרר ולא יגיע שום מחליף.
אחרי סוף הסיבוב הראשון ביורוליג, אני מצפה שגם פארמר ישוחרר, שוב בלי שיגיע שום מחליף.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:לא יהיו שום מלפפונים. העונה גמורה. אין שום טעם להשקיע עוד כסף. אנוואקו כבר עם רגל וחצי בחוץ. אופייבו לדעתי גם ישוחרר ולא יגיע שום מחליף.
אחרי סוף הסיבוב הראשון ביורוליג, אני מצפה שגם פארמר ישוחרר, שוב בלי שיגיע שום מחליף.
אז מי ישאר לך לעמדה 5 ?
אין לי ספק שאם נעוף (ובטוח שעפנו ) מכבי ינסו להוציא את המיטב לפחות מהליגה ולקחת את האליפות...
אחרי שיגמר הסיפור של היורוליג , יהיה יותר קל לייצב את העסק ...
ankram כתב:וככה גם צריך להיות אני לא סומך על אף דמות "מקצועית״ במערכת שתוכל לבחור שחקן מתאים. יש להתכווץ ל8 שחקני רוטציה+ שגב.
צריך לשחרר את כל הספיחים שבאו עד לדצמבר, להשאיל את בנדר, לשחרר את פארמר ולחכות ליבזורי.
חבל על כל שקל. חבל על הכביסה שעולים המדים של פארמר.
החציל האצטקי כתב:ankram כתב:וככה גם צריך להיות אני לא סומך על אף דמות "מקצועית״ במערכת שתוכל לבחור שחקן מתאים. יש להתכווץ ל8 שחקני רוטציה+ שגב.
צריך לשחרר את כל הספיחים שבאו עד לדצמבר, להשאיל את בנדר, לשחרר את פארמר ולחכות ליבזורי.
זה האבדון האמיתי. אי אפשר לסמוך על אף אחד במערכת הרקובה הזאת. כולם פשוט זוועה.
אין שום סיבה שהעונה הבאה תהיה יותר טובה כשהכל כל כך רקוב. אין חלקה בריאה אחת במערכת הזאת (השיווק, אולי).
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:וככה גם צריך להיות אני לא סומך על אף דמות "מקצועית״ במערכת שתוכל לבחור שחקן מתאים. יש להתכווץ ל8 שחקני רוטציה+ שגב.
זה האבדון האמיתי. אי אפשר לסמוך על אף אחד במערכת הרקובה הזאת. כולם פשוט זוועה.
אין שום סיבה שהעונה הבאה תהיה יותר טובה כשהכל כל כך רקוב. אין חלקה בריאה אחת במערכת הזאת (השיווק, אולי).
השיווק מצליח למכור לך ולעוד 11 אלף אוהדים זבל טהור מכמה אלפי שקלים...
אני חושב בכלל שדני הוא גאון...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־17 אורחים