המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.
למה?
הם הביאו גבוה, אנחנו הבאנו גבוה. לדעתי, שלנו טוב יותר, אבל לא ברמה כזו שזה מקזז את הפרשי הרמות בינינו. לנו אין את דונטה סמית'(וגם אין לנו מי שיכול לשמור עליו). אין לנו את ליאור אליהו, שעם כמה שהוא צ'וקר, לנו הוא ידפוק משחק מדהים על הראש. ובטח פישר יחזור לעצמו בדיוק בפיינל פור.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.
למה?
הם הביאו גבוה, אנחנו הבאנו גבוה. לדעתי, שלנו טוב יותר, אבל לא ברמה כזו שזה מקזז את הפרשי הרמות בינינו. לנו אין את דונטה סמית'(וגם אין לנו מי שיכול לשמור עליו). אין לנו את ליאור אליהו, שעם כמה שהוא צ'וקר, לנו הוא ידפוק משחק מדהים על הראש. ובטח פישר יחזור לעצמו בדיוק בפיינל פור.
jol9 כתב:שמואל, אתה עושה כאן שכונה, אבל בגלל ששרדת את תקופת הבחינות הראשונה שלך, אני אתן לך קרדיט...
(איך היה ד"א... לא סיפרת בכלל).
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.
למה?
כי אנחנו קבוצה יותר טובה מהם, וכי פרנקו הכי גרוע בליגה.
שמואל1 כתב:http://one.co.il/Article/15-16/2,620,1219,0/266707.html?ref=hp
Holiday_Armadillo כתב:ברור לי שהוא יהיה הסנטר הפותח (במידה ובאמת יגיע כי אי אפשר לדעת) וזה פשוט דבר לא נכון לעשות, אז זאת הטעות הראשונה של מכבי בבניית הקבוצה של 16/17
זה גם לא ייקרב אותנו לאליפות העונה
אבל, לא יכולה להסתיר שהתגעגעתי אליו, נראה לי אני היחידה בפורום שבמשך כל השנים האלה רצתה שיחזור
Holiday_Armadillo כתב:ברור לי שהוא יהיה הסנטר הפותח (במידה ובאמת יגיע כי אי אפשר לדעת) וזה פשוט דבר לא נכון לעשות, אז זאת הטעות הראשונה של מכבי בבניית הקבוצה של 16/17
אבל, לא יכולה להסתיר שהתגעגעתי אליו, נראה לי אני היחידה בפורום שבמשך כל השנים האלה רצתה שיחזור
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לי שהוא יהיה הסנטר הפותח (במידה ובאמת יגיע כי אי אפשר לדעת) וזה פשוט דבר לא נכון לעשות, אז זאת הטעות הראשונה של מכבי בבניית הקבוצה של 16/17
אז למה כל כך התגעגת אליו ?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לי שהוא יהיה הסנטר הפותח (במידה ובאמת יגיע כי אי אפשר לדעת) וזה פשוט דבר לא נכון לעשות, אז זאת הטעות הראשונה של מכבי בבניית הקבוצה של 16/17
תתפלאי, דווקא אני במיעוט כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־20 אורחים