המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:בנוסף, אתם זוכרים את הקבוצה של פרקיס ופארגו? יחד עם ליאור, סופו בעונת שיקום זאת היתה קבוצה שהיה קשה להתמודד מול האתלטיות שלה במיוחד בקו האחורי, גם הקבוצה של רייס היקמן וטיוס היתה קבוצה סופר אתלטית, אם כי ברת מזל. איך מזה הגענו לקו אחורי(תסלחו לי על הגזענות) לבן, ישראלי, חלש פיסית שמשחק בהליכה???
תוסיפו לזה 3 שחקנים בעמדה 3 שסיימו עונה קודם בניתוחים משביתים, סנטר בלי ברך, מחליף אחרי קרע בצולבת , ילד בן 18 וחולה קרוהן פציע בעמדה 4 ותגיעו לסיבה העיקרית לאיך שהקבוצה ניראית העונה. קרי קבוצה איטית, חלשה פיסית, ללא רגליים, שלא רצה למתפרצות לא טסה להגנה ובכלל נראית כמו פנסיונר ממלחמת העולם השנייה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
rc4991 כתב:מדהים כמה באמברג מאומנת
rc4991 כתב:מדהים כמה באמברג מאומנת
yanay21 כתב:שוויון 84 בין פאו לדרושפאקה, אחרי החמצת שלשה של הטורקים, אליוט וויליאמס לוקח ריבאונד, שלוש שניות לסיום, ועושים עליו עבירה. פאו מנצחת 86-84.-
my man כתב:yanay21 כתב:שוויון 84 בין פאו לדרושפאקה, אחרי החמצת שלשה של הטורקים, אליוט וויליאמס לוקח ריבאונד, שלוש שניות לסיום, ועושים עליו עבירה. פאו מנצחת 86-84.-
זה ממש לא משנה איך זה קרה זה היה של פאו בכ"מ...היא פשוט הובילה 78-77 זה נגמר שם..
yanay21 כתב:rc4991 כתב:מדהים כמה באמברג מאומנת
מסכים, תענוג.
יש למישהו מושג כמה טריינקרי עושה בשנה?
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:מדהים כמה באמברג מאומנת
מסכים, תענוג.
יש למישהו מושג כמה טריינקרי עושה בשנה?
מניח שלא הרבה אבל הוא בחיים לא יגיע לכאן
עם כל האהבה שלי אליו אני גם לא בטוח כמה הוא יצליח עם קבוצות יותר מוכשרות ופחות אפורות, למרות שהוא הרשים גם עם קאזאן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־20 אורחים