המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:העונה הסדירה כבר נגמרה. לא ניתן לתפוס את המקום הראשון. אלה אפילו לא מסחקי אימון.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:העונה הסדירה כבר נגמרה. לא ניתן לתפוס את המקום הראשון. אלה אפילו לא משחקי אימון.
עכשיו רק נותר לא לשבור את השיא של מס' ההפסדים הרב ביותר בעונה אחת. מכבי רחוקה שני הפסדים מעוד שיא שלילי.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:העונה הסדירה כבר נגמרה. לא ניתן לתפוס את המקום הראשון. אלה אפילו לא מסחקי אימון.
עכשיו רק נותר לא לשבור את השיא של מס' ההפסדים הרב ביותר בעונה אחת. מכבי רחוקה שני הפסדים מעוד שיא שלילי.
MTA2311 כתב:זה קטע הזוי לחלוטין.
הביאו את פארמר ורוצ'סטי, ראו שהציוות הזה הרג את פארמר. מה עשו? שחררו את פארמר, והביאו את מקל, כדי שיהרוג את רוצ'סטי.
#מועדון של טיפשים.
MTA2311 כתב:מה הניע אותי? כן, זה שלא רשמו אותו למשחק.
עזוב את זה שחוץ ממני, לא זכור לי שהיה פה מישהו כל כך נחרץ לגבי ההשפעה של ההחתמה של מקל על רוצסטי. להפך.
פעם הבאה אעביר דרכך את ההודעות לפני פרסומן לצורך אישור.
MTA2311 כתב:מה הניע אותי? כן, זה שלא רשמו אותו למשחק.
עזוב את זה שחוץ ממני, לא זכור לי שהיה פה מישהו כל כך נחרץ לגבי ההשפעה של ההחתמה של מקל על רוצסטי. להפך.
my man כתב:MTA2311 כתב:מה הניע אותי? כן, זה שלא רשמו אותו למשחק.
יואו מה לקחת קשה...בסה"כ הגניב אותי שאתה עדיין כועס על החלטות של ההנהלה שלנו...חשבתי שכבר איבדת עניין לחלוטין...
sorry man...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מה הניע אותי? כן, זה שלא רשמו אותו למשחק.
יואו מה לקחת קשה...בסה"כ הגניב אותי שאתה עדיין כועס על החלטות של ההנהלה שלנו...חשבתי שכבר איבדת עניין לחלוטין...
sorry man...
הבנתי את זה אחרת משום מה.
טעות שלי.
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מה הניע אותי? כן, זה שלא רשמו אותו למשחק.
sorry man...
הבנתי את זה אחרת משום מה.
טעות שלי.
לא, זה כנראה הניסוח שלי...הייתי צריך לכתוב את זה אחרת...אני אומר לך- הפער בין איך שדברים אמורים להישמע למה שאנשים בפועל קוראים יכול להפיל מדינות או להביא למלחמת עולם שלישית...
משו כזה- כאילו אחרי הפיגוע בבריסל ראשי המדינות יכלו להתכתב -
ביבי: אני אומר לך כל האנשים הרוסים גמורים...
פוטין: למה שהרוסים יהיו גמורים? אתה חושב שאנחנו עשינו את זה?
LIAV10 כתב:אתם מגעילים אותי.
טעות שלי, לא טעות שלי, סליחה אחי טעות שלי, לא בסדר זאת טעות שלי.
תתאפסו על עצמכם.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אתם מגעילים אותי.
טעות שלי, לא טעות שלי, סליחה אחי טעות שלי, לא בסדר זאת טעות שלי.
תתאפסו על עצמכם.
אף אחד לא איחל משהו שקשור אפילו לתאי גזים, בושה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים