המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:גם אני מברך.
אגב, מי אחראי על נעיצות הת'רדים? צריך לנעוץ גם את לוח המשחקים של אורי
נמרצהוב כתב:אהלן חברה, כרגע אני מנסה לפתור כמה בעיות טכניות בהקלטות, אני מאמין שזה יקח קצת זמן , שבועיים בערך.
מה שאומר שכאשר יתחילו המשחקים האמתיים אני העלה לכם אותם באיכות 1080p 60fs.
שועל כתב:נמרצהוב כתב:אהלן חברה, כרגע אני מנסה לפתור כמה בעיות טכניות בהקלטות, אני מאמין שזה יקח קצת זמן , שבועיים בערך.
![]()
רק שאלה קטנה שמסקרנת אותי: מה אומר ה60fs הזה?
שועל כתב:ואיך אני יכול לדעת, לדוגמה כשאני מוריד טורנט, מה איכות הfs (או הfps) של הסרט?
שועל כתב:ואיך אני יכול לדעת, לדוגמה כשאני מוריד טורנט, מה איכות הfs (או הfps) של הסרט?
jay כתב:כמו שאפשר לראות בקליפ ההבדל הוא דיי זניח, FPS גבוה יותר בעיקר משרת slow motions.
סרטים, כאמור, מגיעים ב-FPS סטנדרטי.
אם זה לא מופיע במידע על הקובץ (right click >> properties >> details), תוכנות כמו VLC או MPC יעזרו לך.
שועל כתב:נמרצהוב כתב:אהלן חברה, כרגע אני מנסה לפתור כמה בעיות טכניות בהקלטות, אני מאמין שזה יקח קצת זמן , שבועיים בערך.
![]()
רק שאלה קטנה שמסקרנת אותי: מה אומר ה60fs הזה?
נמרצהוב כתב:מחר בבוקר יעלה משחק שאני אישית לא אשכח... מכבי תל אביב נגד סקיפר בולוניה בגמר הענק של שנת 2004.
למי שלא זוכר...הדאנק הגדול של פארקר בהיכל.
זה לא יהיה בHD אבל אני מבטיח שזה יהיה באיכות יותר טובה מאשר כל מה שנמצא ביוטיוב כרגע
נמרצהוב כתב:מחר בבוקר יעלה משחק שאני אישית לא אשכח... מכבי תל אביב נגד סקיפר בולוניה בגמר הענק של שנת 2004.
למי שלא זוכר...הדאנק הגדול של פארקר בהיכל.
זה לא יהיה בHD אבל אני מבטיח שזה יהיה באיכות יותר טובה מאשר כל מה שנמצא ביוטיוב כרגע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים