המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:אני בעד, שכל מה שקשור לספרס יועבר לכאן, ונראה איזה תרד (זו או הNBA) יגיע לV2 קודם.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אני בעד, שכל מה שקשור לספרס יועבר לכאן, ונראה איזה תרד (זו או הNBA) יגיע לV2 קודם.
חחחחחחח
Bitch please
קובי כתב:מה?
yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
מההההה?
מקווה בשבילם שיש להם שחקו לגיטימי על הקנה כי אהבתי את הארגנטינאי השני שלנו
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
מההההה?
אני חושב שהם בונים על יותר דקות לדיג'ונטה מורי(אלוהים יודע אם אני מאיית את זה נכון), אבל הוא עדיין לא רכז אמיתי, וצעיר מדי באופן כללי. ללפרו' היו כמה מסירות מצויינות, במעט הדקות ששיחק. זה פאקינג מבאס
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
מההההה?
אני חושב שהם בונים על יותר דקות לדיג'ונטה מורי(אלוהים יודע אם אני מאיית את זה נכון), אבל הוא עדיין לא רכז אמיתי, וצעיר מדי באופן כללי. ללפרו' היו כמה מסירות מצויינות, במעט הדקות ששיחק. זה פאקינג מבאס
לפרו' גם בן 27, הוא מקצוען כבר שנים ויודע את העבודה, הרבה יותר פשוט לבנות שחקן כזה כשחקן רוטציה בחצי עונה מאשר בוגר מכללות טרי עם קבלת החלטות מפוקפקת..
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל!!!!!!!!!!!!!#@$#
הספרס שיחררו את לפרו'.
מההההה?
לפרו' גם בן 27, הוא מקצוען כבר שנים ויודע את העבודה, הרבה יותר פשוט לבנות שחקן כזה כשחקן רוטציה בחצי עונה מאשר בוגר מכללות טרי עם קבלת החלטות מפוקפקת..
לגמרי, הוא כבר, תסלח לי על השימוש במילה-בשל. הוא יכול להיות מתווך בין העזיבה של טוני, לבין הצמיחה של מורי, שממה שאומרים הוא ממש מוכשר, אבל כרגע הוא עדיין שכונתי. שמעתי פטפוט שאולי מילס יהיה רכז פותח בשלב מסויים. הוא קנה את לבי, אבל hell no.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:מההההה?
לגמרי, הוא כבר, תסלח לי על השימוש במילה-בשל. הוא יכול להיות מתווך בין העזיבה של טוני, לבין הצמיחה של מורי, שממה שאומרים הוא ממש מוכשר, אבל כרגע הוא עדיין שכונתי. שמעתי פטפוט שאולי מילס יהיה רכז פותח בשלב מסויים. הוא קנה את לבי, אבל hell no.
מילס כל כך מתאים לחמישייה השנייה גם..
שמת לב שלאחרונה הוא משחק יותר ויותר דקות עם החמישייה הראשונה?
איתי-שגב כתב:זה לא קרב אפילו. שפה יהיה 50, יהיה שם 10.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:זה לא קרב אפילו. שפה יהיה 50, יהיה שם 10.
מצטט אותך כי יש לנו מטרה ואנחנו נגיע אלייה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים