המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מה שאומר שאם האוהדים של מכבי לא היו הטיפשים בעולם, עונה אחת בלי מנוי הייתה מעיפה את ההנהלה הביתה
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:מה שאומר שאם האוהדים של מכבי לא היו הטיפשים בעולם, עונה אחת בלי מנוי הייתה מעיפה את ההנהלה הביתה
מה זאת אומרת?
יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.
זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
המנחוס נגמר.
טוב מאוד... רק צרות מאז שפוקס נכנסה
איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
המנחוס נגמר.טוב מאוד... רק צרות מאז שפוקס נכנסה
בשלות כתב:גם ככה היה להם סמל מכוער.
my man כתב:בשלות כתב:גם ככה היה להם סמל מכוער.
אבל בכחול!
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
הם לא מבינים שמדובר במכה כלכלית עצומה?
אני בספק אם מכבי תצליח ספונסר שישלם את הסכומים של פוקס בזמן הקצר שנותר עד לפתיחת העונה.
סיכוי מאוד סביר שהתקציב ייפחת עוד יותר.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
הם לא מבינים שמדובר במכה כלכלית עצומה?
אני בספק אם מכבי תצליח ספונסר שישלם את הסכומים של פוקס בזמן הקצר שנותר עד לפתיחת העונה.
סיכוי מאוד סביר שהתקציב ייפחת עוד יותר.
איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:יופי מעז שפוקס ניכנסה הם מנכוסים .ילא ניגמר המנכוס .לא קונים פוקס.זה הבשורה הכי טובה שיכולה להיות!!!!
אתה עדיין לא מבדיל בין אם לעם.
לא שאני הבן אדם הכי נכון להעיר לך על זה, אבל למה לא.
מני כתב:מכבי במשא ומתן מתקדם על YES כספונסרית ראשית:
יש כבר סלוגן משותף:
"כל שנה מכבי קטסטרוף אבל לבנות קבוצה בקיץ זה סוף"
מני כתב:מכבי במשא ומתן מתקדם על YES כספונסרית ראשית:
יש כבר סלוגן משותף:
"כל שנה מכבי קטסטרוף אבל לבנות קבוצה בקיץ זה סוף"
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים