המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:האם מכבי תשחק בסגל מלא? אוברייאנט ישחק?
כמה משחקים מכבי תשחק בטורניר הזה ומתי?
BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:האם מכבי תשחק בסגל מלא? אוברייאנט ישחק?
על פי לוח המשחקים ב1 באוקטובר(יום שני הבא) מכבי תשחק כבר ברבע גמר גביע ווינר, זה אומר שמכבי תל אביב תשחק רק משחק אחד בטורניר ינאקופולוס?!
Jack55 כתב:BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:האם מכבי תשחק בסגל מלא? אוברייאנט ישחק?
על פי לוח המשחקים ב1 באוקטובר(יום שני הבא) מכבי תשחק כבר ברבע גמר גביע ווינר, זה אומר שמכבי תל אביב תשחק רק משחק אחד בטורניר ינאקופולוס?!
מכבי תשחק 3 משחקים בטורניר (יום אחרי יום)
הראשון בחמישי נגד פנר
השני בשישי נגד פאו אם אני לא טועה
והשלישי בשבת נגד חימקי
מיד יומיים לאחר מכן מכבי תתמודד ברבע גמר גביע ווינר ואם תעפיל אז ביום שלישי תתמודד בחצי גמר (הגמר יהיה בחמישי)
להערכתי אובראיינט לא ישחק בחמישי, היה רשום שהוא עלול לפספס את גביע ווינר בספורט1, אז מה זה אומר לגביי הטורניר הזה ?
אני חושב שלא יסכנו אותו, לפחות לא במשחק הזה, אולי ביום שבת נגד חימקי הוא ישחק אבל גם זה לא בטוח, נחכה למועד המשחק ונראה .
BIG sofo כתב:Jack55 כתב:BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:האם מכבי תשחק בסגל מלא? אוברייאנט ישחק?
מכבי תשחק 3 משחקים בטורניר (יום אחרי יום)
הראשון בחמישי נגד פנר
השני בשישי נגד פאו אם אני לא טועה
והשלישי בשבת נגד חימקי
מיד יומיים לאחר מכן מכבי תתמודד ברבע גמר גביע ווינר ואם תעפיל אז ביום שלישי תתמודד בחצי גמר (הגמר יהיה בחמישי)
להערכתי אובראיינט לא ישחק בחמישי, היה רשום שהוא עלול לפספס את גביע ווינר בספורט1, אז מה זה אומר לגביי הטורניר הזה ?
אני חושב שלא יסכנו אותו, לפחות לא במשחק הזה, אולי ביום שבת נגד חימקי הוא ישחק אבל גם זה לא בטוח, נחכה למועד המשחק ונראה .
האם ידוע מה השעות של המשחקים בשישי ושבת?
my man כתב:היום, שאין משחק, אתם חושבים שמכבי מתאמנים או שזה היה נראה להם יום מתאים לצילומי וידאו?
לא יודע לגבי היום, אבל אתמול גודס דפק פוזות באינסטגרם. טיול בקרואטיה.my man כתב:היום, שאין משחק, אתם חושבים שמכבי מתאמנים או שזה היה נראה להם יום מתאים לצילומי וידאו?
Jack55 כתב:לא רציתי סתם להקפיץ את הת'רד מהמשחק נגד מילאנו אז אני אשלח את זה פה :
למי שפספס, הדאנק החזק של נמרוד לוי על קוזמינסקאס
Mmm כתב:טעות הטורניר ביוון הוא בשיטת חצי גמר וגמר דהיינו רק 2 משחקים לכל קבוצה מכבי מול פנר ואז למחרת בשישי עוד משחק מנצחת מול פאו או חימקי ומפסידה מול כנל
Mmm כתב:טעות הטורניר ביוון הוא בשיטת חצי גמר וגמר דהיינו רק 2 משחקים לכל קבוצה מכבי מול פנר ואז למחרת בשישי עוד משחק מנצחת מול פאו או חימקי ומפסידה מול כנל
TAYO כתב:ידוע מה מצבו של אובריינט?
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:ידוע מה מצבו של אובריינט?
SirCharles כתב:TAYO כתב:ידוע מה מצבו של אובריינט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־31 אורחים