המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:בהצלחה ובעזרת השם יהיה טוב !
אתם חושבים שמכבי יביאו עוד שחקן ? לא נראה לי שהם יביאו מחליף ליוקובייטיס, אבל אולי הם יביאו שחקן לעמדה 3, הפציעה של יקובייטיס שלצערנו נפצע, משאירה את מכבי במצב רע מאוד, כי אנחנו חסרים שחקן גם עם יוקבייטיס כשיר וגם עם לויד כאן... האם ההנהלה תחתים שחקן לעמדה 3 ?ואם כן כמה זמן נחכה ? זה כאילו בדחיפות מטורפת.
Mitelka כתב:עשוי לשחק נגד אנדולו.
מישהו מספר לו שהוא צריך להגיע למחצית השנייה נגד נס ציונה היום כי אנחנו בלי אף אחד?
omerk כתב:לפי פרסומים מהסופ"ש,האופציה היא דו צדדית. מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אופציה דו צדדית לחוזה שנגמר ואיך אופציה? כאילו איך אפקטיבית זה שונה ממצב שפשוט נגמר החוזה ושני הצדדים צריכים להסכים על חוזה חדש, או להפריד כוחות.
בכל מקרה אופציה דו כיוונית אומר ככל הנראה שאם הוא יצליח הוא לא ישאר פה בשנה הבאה, וזה חבל.
omerk כתב:לפי פרסומים מהסופ"ש,האופציה היא דו צדדית. מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין אופציה דו צדדית לחוזה שנגמר ואיך אופציה? כאילו איך אפקטיבית זה שונה ממצב שפשוט נגמר החוזה ושני הצדדים צריכים להסכים על חוזה חדש, או להפריד כוחות.
בכל מקרה אופציה דו כיוונית אומר ככל הנראה שאם הוא יצליח הוא לא ישאר פה בשנה הבאה, וזה חבל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים