המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:למה במשחקי "הבית" של מכבי ההיכל ריק, והפועל הצליחו להביא אלפי אוהדים? גם זה ממש מאכזב אותי
מרסר כתב:עידן כתב:למה במשחקי "הבית" של מכבי ההיכל ריק, והפועל הצליחו להביא אלפי אוהדים? גם זה ממש מאכזב אותי
אלה תושבים בולגרים אוהדי הפועל יש אולי 100, אבל מהלך נכון של ינאי
anthony כתב:את מי השטויות האלה של זרים בסגל מעניינות?
פשוט לראות את הקבוצה שהפועל בנתה ולקנא
Sent from my iPhone using Tapatalk
Avi1508 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:למה במשחקי "הבית" של מכבי ההיכל ריק, והפועל הצליחו להביא אלפי אוהדים? גם זה ממש מאכזב אותי
כאמור ״סופיה באסקטבול״
עידן כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:למה במשחקי "הבית" של מכבי ההיכל ריק, והפועל הצליחו להביא אלפי אוהדים? גם זה ממש מאכזב אותי
כאמור ״סופיה באסקטבול״
אז מה? מה עדיף? אולם ריק, מת ומדכא, עם אווירה של משחק אימון? או שעדיף היכל עם אלפי אוהדים שתומכים בקבוצה ונותנים אווירה לפחות ביתית למחצה?
מכבי אמרו ממה שאני זוכר שאין קהל בגלל ענייני אבטחה, אבל לא נראה שלהפועל זה משנה.
Avi1508 כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:למה במשחקי "הבית" של מכבי ההיכל ריק, והפועל הצליחו להביא אלפי אוהדים? גם זה ממש מאכזב אותי
כאמור ״סופיה באסקטבול״
אז מה? מה עדיף? אולם ריק, מת ומדכא, עם אווירה של משחק אימון? או שעדיף היכל עם אלפי אוהדים שתומכים בקבוצה ונותנים אווירה לפחות ביתית למחצה?
מכבי אמרו ממה שאני זוכר שאין קהל בגלל ענייני אבטחה, אבל לא נראה שלהפועל זה משנה.
יש שם 0 תמיכה מהקהל, אני משער שרובם הגיעו לראות את בארסה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־28 אורחים