11 יולי 2012, 12:56
11 יולי 2012, 13:00
11 יולי 2012, 13:02
11 יולי 2012, 13:15
11 יולי 2012, 13:33
Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
11 יולי 2012, 13:34
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
אממ...אופי?
11 יולי 2012, 13:37
Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
11 יולי 2012, 13:41
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
אממ...אופי?
בסדר אופי אופי הוא היה מתוק אבל היה פה כולה איזה 3 חודשים
11 יולי 2012, 13:41
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
אממ...אופי?
11 יולי 2012, 13:42
קודי כתב:לגבי פרמאר - לדעתי האימפקט שלו באירופה יהיה דומה לזה של אנטוני פארקר. יש לו כשרון אדיר, אתלטיות, כוח, חוכמה וגם אופי נהדר. אם בעונה הראשונה שלו מחוץ לבית הוא השתלב כל כך מהר באחת הקבוצות הלחוצות ביבשת והיה שחקן יורוליג נהדר, אין לי ספק שעוד שנה-שנתיים הוא יהיה אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת אם לא הטוב שבהם. מבחינת מכבי, העובדה שהוא ישראלי ואוהב את המדינה, היתה צריכה לגרום לו להפוך ליעד אסטרטגי אשר הקבוצה בשנים הקרובות תיבנה סביבו. ברור שאין למכבי יכולת להתמודד עם שכר של 3.5 מיליון דולר לעונה, אבל אני רק מקווה שהציעו לו יותר מהשכר שהציעו ללנגפורד.
11 יולי 2012, 13:43
11 יולי 2012, 13:43
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
אממ...אופי?
בסדר אופי אופי הוא היה מתוק אבל היה פה כולה איזה 3 חודשים
11 יולי 2012, 13:44
gandya כתב:פארמר הוא יהודי, בדיוק כמו כולנו, אם היה חותם במכבי במליון וחיצי, במקום מה שנתנו לו באיסטנבול, הוא פשוט היה ייהודי מטומטם.
11 יולי 2012, 13:52
11 יולי 2012, 14:18
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
![]()
הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם(לעומת מה שחלק פה חושבים),אנשים שוכחים את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא
11 יולי 2012, 14:35
misha כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
![]()
הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם(לעומת מה שחלק פה חושבים),אנשים שוכחים את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא
לקח לו זמן להתאקלם, כמו להרבה שחקנים אמריקאים שמגיעים לראשונה לאירופה, אבל בהמשך אפשר היה לראות עד כמו הוא שחקן איכותי (הוביל את מכבי ברוב הקטגוריות). לדעתי, אם היה נשאר פה לעונה שלמה, לאף אחד לא היה ספק שהוא סופרסטאר לכל דבר באירופה. אפס עשתה עסקה טובה מאוד, הוא שווה כל גרוש.
11 יולי 2012, 14:38
11 יולי 2012, 14:44
rc4991 כתב:misha כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
![]()
לקח לו זמן להתאקלם, כמו להרבה שחקנים אמריקאים שמגיעים לראשונה לאירופה, אבל בהמשך אפשר היה לראות עד כמו הוא שחקן איכותי (הוביל את מכבי ברוב הקטגוריות). לדעתי, אם היה נשאר פה לעונה שלמה, לאף אחד לא היה ספק שהוא סופרסטאר לכל דבר באירופה. אפס עשתה עסקה טובה מאוד, הוא שווה כל גרוש.
לא היה קשה להוביל את מכבי בכל הקטגוריות ולהיות ה"כוכב" כשיש לידך שחקנים כאלה בסגל(סמית',אוחיון,פאפאס,שאייר)
ואפילו בתחום הריבאונד כשהגבוהים שלנו הם אליהו,בלו וסופו שריבאונדרים בינוניים להחריד
11 יולי 2012, 14:48
11 יולי 2012, 14:49
misha כתב:rc4991 כתב:misha כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
![]()
לא היה קשה להוביל את מכבי בכל הקטגוריות ולהיות ה"כוכב" כשיש לידך שחקנים כאלה בסגל(סמית',אוחיון,פאפאס,שאייר)
ואפילו בתחום הריבאונד כשהגבוהים שלנו הם אליהו,בלו וסופו שריבאונדרים בינוניים להחריד
לא כל שחקן מסוגל לתת 14/4/5 ביורוליג, גם אם סביבו יש קבוצה יחסית בינונית. היה עליו הרבה לחץ להוביל את הקבוצה כשהעסק עוד לא התחבר והופעה שהוא נתן נגד ריאל, במשחק שאם היינו מפסידים ויורדים ל0-2 היה יכול להכניס את הקבוצה לסחרור, לא הרבה שחקנים באירופה מסוגלים לספק.