Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

מלפפונים

13 יולי 2012, 08:22

ממשיכים כאן.

Re: מלפפונים

13 יולי 2012, 08:56

הינה אפשרות (לא ממש ריאלית):

לואיס סקולה עומד להפוך לפרי אייג'נט. רוצים? :grin

13 יולי 2012, 09:02

יותר ריאלי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255015,00.html

13 יולי 2012, 09:07

itay92 כתב:יותר ריאלי

רוט יכול להיות אחלה רכז מחליף,הוא מביא הרבה אנרגיות,הגנה חזקה וניהול משחק טוב
רק שידעו לנסח טוב את החוזה ;)

13 יולי 2012, 09:10

itay92 כתב:יותר ריאלי

רע מאוד. זקן, בלי אפסייד, ולא יסתגל ליורוליג. אני מקווה שזו לא החתמת ה"סופר גארד" המובטחת. אצל פדרמן אי אפשר לדעת.

13 יולי 2012, 09:17

אני מחבב את רוט ולדעתי, הוא דוקא עשוי להתחבר ולהפתיע לטובה.

אני לא כ"כ אוהב את הרעיון שהוא צפוי להיות מוחתם לשלוש שנים. מחזיר אותי אחורה למקרה בורשטיין....

13 יולי 2012, 09:21

חביב אורנג'ד כתב:אני מחבב את רוט ולדעתי, הוא דוקא עשוי להתחבר ולהפתיע לטובה.

אני לא כ"כ אוהב את הרעיון שהוא צפוי להיות מוחתם לשלוש שנים. מחזיר אותי אחורה למקרה בורשטיין....

חשבתי שמכבי "ירדו" מרוט, ושארס..
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23563.html

מחר יגיעו גם לסיכום עם שארס, כנראה שזה מה שיש לפדרמנים ב"מחסנית", כדורי סרק.

13 יולי 2012, 09:26

אני אוהב את ההחתמה של רוט, ואני שמח שזה ל 3 שנים.
אבל יש מצב שבהנהלת מכבי חושבים שהסיכוי שרוט יצליח ביורוליג גבוה מהסיכוי ששרמנדיני יצליח, אותו החתימה על עונה+ אופציה?!

13 יולי 2012, 09:38

אלמוג כתב:אני אוהב את ההחתמה של רוט, ואני שמח שזה ל 3 שנים.
אבל יש מצב שבהנהלת מכבי חושבים שהסיכוי שרוט יצליח ביורוליג גבוה מהסיכוי ששרמנדיני יצליח, אותו החתימה על עונה+ אופציה?!

אתה באמת חושב שלרוט יש מקום במכבי עד גיל 33?? לדעתי הוא בדרך להיות היניב גרין הבא.

13 יולי 2012, 09:53

לא היתי קורא לזה החתמה טובה כל כך. השנה ראו שרוט כבר בירידה. הוא איבד מהמהירות שלו. הוא רק ימשיך לרדת בכושרו בשנים הקרובות.

13 יולי 2012, 09:55

זאת החתמה מביכה ולא ברורה.
החתמת רוט=החתמת דרור חג'ג' לפני 5 שנים.

13 יולי 2012, 09:57

יניב גרין הוא לא יהיה כי אף אחד לא הולך לתת לו 500 אלף דולר. ועדיין, שחקן מיותר לחלוטין, נגר וחסר תועלת לחלוטין ברמה האירופאית.

13 יולי 2012, 10:01

e79 כתב:מה זה כיסויי חובות גרעונות? הכסף על הזרים הקיקיוניים ועל פיני גרשון כבר היה אמור להיות משולם. אולי יש לנו איזה נזק על פוט. מנגד, מעל 20 מליון על מנויים, עוד כמה מליונים על חנות המזכרות ועל הספונסרים, מינוס חסכון השנה מטיסות מיותרות ללאשקו ונובו מסטו, ועכשיו תגידו לי לאן הולך הכסף של אחד מהמועדונים הרווחיים באירופה אם לא לכיס של פדרמן? שלא יספרו סיפורים, אין שום בעיה לשפוך עכשיו 5 מליון דולר על שני שחקנים טובים, כמו פארגו ובאראץ. כמו שציינתי קודם, נכון לרגע זה השחקנים בסגל עולים פחות מ-4 מליון דולר נטו.

לא יודע... זה פשוט הסבר שאפשר לתת, בלי שמישהו בכלל יוכל להתמודד איתו.
אני לא אוהב את ההליכה עד הקצה והטענה שפדרמן מכניס את הכסף לכיס (אם הוא מכניס, אז גם שמעון). לדעתי פשוט מה שהלך והתרחב במכבי זה ההוצאות הנלוות - שכירתו של נוקיה,
עלויות השיפוץ והתאים, בעלי תפקידים המרובים שיש בקבוצה (כשכל אחד מקבל שכר מכובד ביותר), טיסות וכו'.

אז איפה הכי קל לקצץ? בתקציב השחקנים שהוא גם ככה גמיש ונוזלי (הרי איך אפשר להתקיים בלי להחזיק אפסנאים עם שכר של מנכ"לים?). כשמוסיפים לזה את העובדה
שבלאט עמד עד עכשיו בכל הבלתמים וההתקלות הבלתי הגיוניות שנפלו עליו, והצליח להוציא ממכבי שתי עונות מצויינות בסה"כ, אז הרי לך ירידה נוספת בתקציב השחקנים שמתקבלת
בקלות ובהבנה.

13 יולי 2012, 10:03

כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
איזה אופציה אחרת אתם רואים לרכז ישראלי? גל מקל יותר טוב? אפיק נסים?
תכנסו פרופורציה !!!!!
החתמה טובה לדעתי, עוד יפתיע רבים מכם.

13 יולי 2012, 10:04

אנטוניו כתב:כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
תכנסו פרופורציה !!!!!

הרבה יותר טוב

13 יולי 2012, 10:05

ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.

13 יולי 2012, 10:06

felix_r כתב:לא היתי קורא לזה החתמה טובה כל כך. השנה ראו שרוט כבר בירידה. הוא איבד מהמהירות שלו. הוא רק ימשיך לרדת בכושרו בשנים הקרובות.

לרוט אין בכלל מה למכור באירופה, רוט מעולם לא היה אתלט גדול, עכשיו אם נוסיף לזה את הגיל, וכל הפציעות הרי ברור, שיכולת החדירה של רוט רחוקה שנות אור, מזו של אוחיון לדוגמה, אין לשחקן הזה מה למכור ביורליג. בליגה שלנו מדובר ברכז נחמד, אבדה לחולון, עציץ למכבי.

-

13 יולי 2012, 10:07

p&p כתב:
תכנסו פרופורציה !!!!!

הרבה יותר טוב

חחחח ברור לך שאם הוא חותם פה הוא הולך לקבל שריקות בוז מהאוהדים נכון?
אוהד הפועל, יש תמונות שלו בשער 5, יש דברים טיפה יותר חשובים.
תן לי את הישראלי הכי טוב בשוק ותביא הוכחות שהוא אוהד הפועל והוא מחוק מבחינת הקהל.

לגבי ההחתמה- מורן מיועד להיות רכז מחליף שעולה מהספסל ומביא אנרגיות (כן, גם ברמת יורוליג)
הוא עושה את זה מצוין.

13 יולי 2012, 10:07

למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.

13 יולי 2012, 10:09

p&p כתב:
תכנסו פרופורציה !!!!!

הרבה יותר טוב

מעדיף שהאדום הזה יוכל מרור בליגה האיטלקית וירקב שם.
אגב פורסם שמכבי התעניינה בו, והוא ישר שלל הגעה לפה.
נושא נעול