נתחיל במי שאני חושב שהיו המצטיינים של העונה והם : היקמן ומיידלי
היקמן לפי דעתי יהיה הפתעה גדולה ,צפיתי בו בכמה משחקים באיטליה ולפי דעתי הוא הולך לפרוץ השנה במכבי,ציון 8
מיידלי,את האמת לא יצא לי כל כך לראות אותו חוץ מפיינל פור היורוקאפ ולפי דעתי הוא אול אראונד פאוור פורוורד שלפי דעתי יפרח תחת בלאט, ציון 8
השחקנים הסולידיים הם שרמאדיני,סמית', פופס,וג'יימס:
סמית' יתן את מה שנתן בעונה שעברה לא מבריק מדי אבל בטח שלא רע,ציון 7
שרמאדיני יכול להתפתח לאחד הסנטרים המובילים ביורוליג ,הוא גם סוג של אול אראונד,יכולת קליעה טובה מחצי מרחק, נייד וייתן תפוקה טובה ביחס לדקות משחק, ציון 7
פופס,ייתן מספרים יפים במיוחד בשלב המוקדם אך כפי שנרשם יתקשה מול מסה בצבע , ציון 7
ג'יימס-ביחס לדקות המשחק שקיבל העונה הוא נתן תפוקה טובה אך לא נראה לי שיקבל יותר מ 10 15 דקות למשחק,ציון5
השחקנים הלא יציבים:
לנדסברג - שחקן צעיר,סקורר טוב ,לטעמי חלש מדי מבחינה פיזית ואולי יפרוץ בשלבים המאוחרים של העונה,ציון 5 בתחילת העונה ו7 לקראת סיום.
לוגאן- כמו כל הקריריה שלו למעט פנתניאקוס יכול לתת משחקים אדירים (של מעל 20 נקודות) לצד תצוגות נפל (של 4/6 נקודות) לסיכום הולכת להיות לו עונה לא יציבה ולפי דעתי לא ימשיך במכבי מעבר לשנה הנוכחית,ציון 5
אליהו- בדומה לבונסו ייתן מספרים יפים בשלב הראשון אך יידעך מול קבוצות מהדרג הראשון,ציון 6
פניני- הוא סטריק שוטר ,הוא תלוי בתקופה בה הוא נמצא יתן עונה סבירה ויסבול מהעדפתו של סמית' מצד בלאט,ציון 5
סימן השאלה הוא מורן רוט מצד אחד הוא הרכז הטבעי היחידי בסגל, הוא חושב קודם כל על מסירה,דבר נפלא ביחס לסגל שהתגבש אבל לא ברור אם הוא מספיק טוב לרמת יורוליג,לא קלעי מצטיין,שחקן הגנה חלש שניזון מאנרגיות,חוסר באתלטיות יקשה עליו לעשות את המהלכים הרגילים שלו ביורליג, אני מאוד מקווה שיצליח אבל קשה לי להאמין, ציון 3
אליפות בארץ+גביע-אין קבוצה בארץ שיכולה לדגדג את מכבי אני חושב שניקח אותם בקלות.
יורוליג- לפי דעתי נגיע להצלבה, משם הכל יכול לקרות אך בהתחשב שזה סגל חדש(כמו כל שנה) הצלבה תהיה היעד.
נקוווה לעונה טובה מעבר לציפיות ולתחזיות