Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורוליג: פרוקום גדיניה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

04 דצמבר 2012, 18:10

Re: יורוליג: פרוקום גדיניה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

05 דצמבר 2012, 05:49

אני מקווה שהדרבי וכל הרעש מסביב קצת העיר את השחקנים מהתרדמת והם יתחילו להציג כדורסל טוב .
חוץ מיזה שחייבים לנצח (וסביר מאוד שזה מה שיקרה ) , צריך לעשות את זה עם כדורסל טוב באמת אחרת שלא תתפלאו אם תתחילו לשמוע ZZZZ במשחקים של מכבי...

05 דצמבר 2012, 08:05

חייבים לנצח את הנאצים האלו

05 דצמבר 2012, 08:18

מיכאל הצהוב כתב:חייבים לנצח את הנאצים האלו

אני מבין שיש לך 100K מיותרים :)

05 דצמבר 2012, 22:23

לא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל ליאור ממש מסכן. לא ככה הוא היה רוצה לקבל את תפקיד הקפטן, סיטואציה לא פשוטה בכלל...

05 דצמבר 2012, 22:59

MTA2311 כתב:לא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל ליאור ממש מסכן. לא ככה הוא היה רוצה לקבל את תפקיד הקפטן, סיטואציה לא פשוטה בכלל...

יצא לי באמת לחשוב על הסיטואציה שבסוף העונה, מכבי תיקח את גביע האליפות ואליהו ייגש להניף את הצלחת וכל המצב הלא נעים שזה יגרור, כאשר המצלמות מן הסתם יתמקדו על הפנים של פניני כשזה יקרה.
אתם חושבים שאליהו ייקח את פניני להניף יחד איתו?? :roll:

חבל שפניני לא חיכה עם הקללות לשבוע הבא מול אלבה, אולי אם הוא היה אומר את זה לגרמנים לא היו עושים מזה כזה סיפור... :tongue3

06 דצמבר 2012, 05:07

MTA2311 כתב:לא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל ליאור ממש מסכן. לא ככה הוא היה רוצה לקבל את תפקיד הקפטן, סיטואציה לא פשוטה בכלל...

אני בכלל לא חושב שהוא מסכן.. הוא בהחלט ראוי יותר מפניני להיות קפטן במכבי ואני מקווה שגם אחרי שהשנה תגמר הוא ימשיך להיות קפטן. אני מעדיף קפטן עם אופי שקט מאשר קפטן פרובוקטור שמכתים את המועדון.. ליאור הוא קפטן בזכות.

06 דצמבר 2012, 05:17

מעניין עם מדלי היה מדבר טראש טוק , בטח היו חותכים לו את החוזה ומעלים אותו על המטוס הראשון.

06 דצמבר 2012, 07:16

פרוקום היא היום הקבוצה החלשה ביורוליג. מדובר באוסף של שחקנים פולניים חלשים עם חיזוק של שני זרים אמריקנים בינוניים, אשר יחד מרכיבים את הסגל החלש ביותר שהיה לפרוקום מאז היא משתתפת ביורוליג. זו קבוצה ברמה של מרכז טבלה בליגת העל שלנו. אני לא רואה את מכבי נתקלת באיזו שהיא בעיה במשחק הזה, מה עוד שסביר להניח שלא יהיה עידוד מאסיבי מדי לקבוצה הפולנית אשר איבדה כל סיכוי לעלות לטופ 16. משחק טוב לקיינר-מדלי ולשרמדיני לנסות ולהוכיח לבלאט שמקומם במכבי, למרות שהוא לא יכול להוות אינדיקציה לכלום. זו יכולה להיות הכנה טובה למשחק הליגה נגד נתניה ביום שני, אשר צפוי להיות קשה יותר. כנראה שהאטרקציה המרכזית במשחק יהיה לואיג'י למוניקה שיהיה השופט הראשי.

06 דצמבר 2012, 09:46

קודי כתב:פרוקום היא היום הקבוצה החלשה ביורוליג. מדובר באוסף של שחקנים פולניים חלשים עם חיזוק של שני זרים אמריקנים בינוניים, אשר יחד מרכיבים את הסגל החלש ביותר שהיה לפרוקום מאז היא משתתפת ביורוליג. זו קבוצה ברמה של מרכז טבלה בליגת העל שלנו. אני לא רואה את מכבי נתקלת באיזו שהיא בעיה במשחק הזה, מה עוד שסביר להניח שלא יהיה עידוד מאסיבי מדי לקבוצה הפולנית אשר איבדה כל סיכוי לעלות לטופ 16. משחק טוב לקיינר-מדלי ולשרמדיני לנסות ולהוכיח לבלאט שמקומם במכבי, למרות שהוא לא יכול להוות אינדיקציה לכלום. זו יכולה להיות הכנה טובה למשחק הליגה נגד נתניה ביום שני, אשר צפוי להיות קשה יותר. כנראה שהאטרקציה המרכזית במשחק יהיה לואיג'י למוניקה שיהיה השופט הראשי.

לא היתי אומר שהפולנים חלשים בהרבה בשאלון, שבקושי ניצחנו בשבוע שעבר.

מה שהפעם ישחק לטובתנו, זה שפרוקום כבר לא יכולה לעלות, אז אין להם בשביל מה להלחם.

06 דצמבר 2012, 10:47

מצפה לראות תרומה ויעילות מצד לנדסברג ושראמאנדני במיוחד בפיק אנד רול שם הוא הכי טוב.
אנחנו לא אמורים ממש להתקשות במשחק הזה והייתי כן נותן לשחקנים שלא שיחקו עד עכשיו את ההזדמנות למשל רוט.

06 דצמבר 2012, 11:12

felix_r כתב:
קודי כתב:פרוקום היא היום הקבוצה החלשה ביורוליג. מדובר באוסף של שחקנים פולניים חלשים עם חיזוק של שני זרים אמריקנים בינוניים, אשר יחד מרכיבים את הסגל החלש ביותר שהיה לפרוקום מאז היא משתתפת ביורוליג. זו קבוצה ברמה של מרכז טבלה בליגת העל שלנו. אני לא רואה את מכבי נתקלת באיזו שהיא בעיה במשחק הזה, מה עוד שסביר להניח שלא יהיה עידוד מאסיבי מדי לקבוצה הפולנית אשר איבדה כל סיכוי לעלות לטופ 16. משחק טוב לקיינר-מדלי ולשרמדיני לנסות ולהוכיח לבלאט שמקומם במכבי, למרות שהוא לא יכול להוות אינדיקציה לכלום. זו יכולה להיות הכנה טובה למשחק הליגה נגד נתניה ביום שני, אשר צפוי להיות קשה יותר. כנראה שהאטרקציה המרכזית במשחק יהיה לואיג'י למוניקה שיהיה השופט הראשי.

לא היתי אומר שהפולנים חלשים בהרבה בשאלון, שבקושי ניצחנו בשבוע שעבר.

מה שהפעם ישחק לטובתנו, זה שפרוקום כבר לא יכולה לעלות, אז אין להם בשביל מה להלחם.

1. הפולנים הרבה פחות טובים משאלון - לא סתם הם הפסידו להם פעמיים.
2. העובדה שפרוקום לא יכולה לעלות אולי תגרום לה פחות להילחם אבל מצד שני תעמיד אותה במצב בו אין לה מה להפסיד ולכן שחקניה יהיו רגועים ולא בלחץ.

06 דצמבר 2012, 11:26

ניצחון קליל...

06 דצמבר 2012, 12:10

אלמוג כתב:ניצחון קליל...

זה משהו שיושב בראש אבל משום מה על הקבוצה של השנה אני לא יכול להגיד את זה...

06 דצמבר 2012, 13:39

אלמוג כתב:ניצחון קליל...

אי אפשר להגיד את זה על מכבי של השנה, מה גם שתקרית פניני ממש לא מוסיפה למצב רוח.
כנראה ננצח, אבל קל זה לא יהיה..

06 דצמבר 2012, 15:40

כדאי מאוד ללאנדסברג להוכיח את עצמו היום ובכלל במשחקים הקרובים, יש לו צ׳אנס על חשבון פניני ומדובר בילד מאוד מוכשר..

06 דצמבר 2012, 16:35

LIAV10 כתב:כדאי מאוד ללאנדסברג להוכיח את עצמו היום ובכלל במשחקים הקרובים, יש לו צ׳אנס על חשבון פניני ומדובר בילד מאוד מוכשר..

נכון,מקווה שבלאט יתן לו עכשיו הרבה דקות כדי שהוא יוכל להוכיח את עצמו

06 דצמבר 2012, 17:26

חנו'ש כתב:

יצא לי באמת לחשוב על הסיטואציה שבסוף העונה, מכבי תיקח את גביע האליפות ואליהו ייגש להניף את הצלחת וכל המצב הלא נעים שזה יגרור, כאשר המצלמות מן הסתם יתמקדו על הפנים של פניני כשזה יקרה.
אתם חושבים שאליהו ייקח את פניני להניף יחד איתו?? :roll:

חבל שפניני לא חיכה עם הקללות לשבוע הבא מול אלבה, אולי אם הוא היה אומר את זה לגרמנים לא היו עושים מזה כזה סיפור... :tongue3

אם פניני היה עושה את זה בגרמניה, אז יש מצב שזה היה מעשה פלילי.
לדעתי, יש שם חוק מפורש נגד זה...

06 דצמבר 2012, 18:42

אנחנו משחקים רע,הקלות שהיריבות שלנו עושות צרות בצבע מביכה
הולך להיות קשה בטופ 16...

06 דצמבר 2012, 18:42

טוב.. מכבי פותחת נורא בהגנה. אין לנו אף שחקן שמסוגל לשים גוף מתחת לסל
פרסם תגובה