Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

בלאט תתפטר

13 יוני 2013, 22:14

לא כי אתה אשם, סחבת סגל עלוב להצלבה ועשית מעל ומעבר. משחק אחד על אליפות כל אחד יכול להפסיד.
תודה לך על השנים, לא מגיע לך בעלים וסגל כזה, לך למועדון שיאפשר לך להראות כמה כישרון יש לך.

ושמישהו בהנהלה יעז לנסות להפיל משהו על המאמן.

בלאט :worship

Re: בלאט תתפטר

13 יוני 2013, 22:16

על זה בדיוק חשבתי בסוף המשחק.
לדיוויד בלאט, שהוא מאמן ענק, לא מגיע להיות במכבי. מקום שמזלזלים בו, יורקים לו בפנים , לא נותנים לו שום אמצעים להצליח ואז מפילים את כל האשמה עליו.

אני מצטרף, בלאט תתפטר ותלך למקום שמכבדים אותך.

13 יוני 2013, 22:17

יפה

13 יוני 2013, 22:17

לפני חודשיים אמרתי שהוא כבר מיצה את עצמו במכבי, זה יהיה טוב לשני הצדדים להיפרד הקיץ.

לא כדאי לגודס לבנות על הבטחות, כי אם חוזים אפשר להפר אז בטח שגם הבטחות שבעל פה.

13 יוני 2013, 22:18

CYellow7 כתב:לא כי אתה אשם, סחבת סגל עלוב להצלבה ועשית מעל ומעבר. משחק אחד על אליפות כל אחד יכול להפסיד.
תודה לך על השנים, לא מגיע לך בעלים וסגל כזה, לך למועדון שיאפשר לך להראות כמה כישרון יש לך.

ושמישהו בהנהלה יעז לנסות להפיל משהו על המאמן.

בלאט :worship

אני בעצבים מאיבוד האליפות ונכנסתי לת'רד בכוונה להיכנס לך באמ-אמא
אנא קבל את התנצלותי :laugh2

13 יוני 2013, 22:19

זה כל כך עצוב..
בלאט אמנם רחוק מלהיות חף מטעויות, אבל בתנאים שהוא קיבל במכבי באמת שאי אפשר להאשים רק אותו..
גם אני חושב עם כל הצער שבדבר שבלאט לא צריך להישאר בקבוצה בכל תנאי. לא מגיע את זה לפדרמן הקמצן העלוב..

13 יוני 2013, 22:21

עכשיו הבעלים החדשים יבינו שהם הכניסו את הראש למיטה חולה.. אולי הם ירצו להשקיע בתרופה.

13 יוני 2013, 22:22

מכביסט28 כתב:זה כל כך עצוב..
בלאט אמנם רחוק מלהיות חף מטעויות, אבל בתנאים שהוא קיבל במכבי באמת שאי אפשר להאשים רק אותו..
גם אני חושב עם כל הצער שבדבר שבלאט לא צריך להישאר בקבוצה בכל תנאי. לא מגיע את זה לפדרמן הקמצן העלוב..

בלאט ממש לא חף מטעויות אבל אם אני עייפה נפשית מהעונה הזאת אני לא יכולה אפילו לדמיין מה שעובר עליו
לא רק שהוא צריך להתמודד עם כלים מקצועיים עלובים הוא עוד צריך להתמודד עם הפדרמנים

אני לא רוצה שבלאט יילך ואני לא רוצה שהוא יישאר גם עם התנאים שנותנים(או לא נותנים)לו פה אבל מה שבטוח זה שאם הוא יילך הפדרמנים ייקבלו בדיוק את מה שהם רצו שזה כולל גם את בלאט בחוץ וגם עוד חיסכון כספי אדיר

13 יוני 2013, 22:22

Chen כתב:עכשיו הבעלים החדשים יבינו שהם הכניסו את הראש למיטה חולה.. אולי הם ירצו להשקיע בתרופה.

זה הדבר היחידי שנותן לי אופטימיות בערב הזה.

13 יוני 2013, 22:23

בלאט אכן עשה עבודה טובה, אבל צריכים להגיד את האמת - הוא והקבוצה נמצאים בירידה, ולמרות שאני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא מאמן מצויין,
זה יהיה נכון לשני הצדדים.
זה עצוב, שמשחק אחד הוא זה שבעצם מכריע בסוגייה הזאת, אבל זאת המציאות.

לדעתי, גם אם יוצע לו להמשיך לפי החוזה שלו, הוא צריך לעזור להנהלה לעשות את מה שהיא רוצה - מאמן זול. לבלאט יהיו מספי' הצעות, והיום הוא עוזב את מכבי
כמאמן בכיר באירופה, והוא לא יצטרך להסתובב בקבוצות בינוניות יותר.

13 יוני 2013, 22:23

ברכות לגיא גודס

13 יוני 2013, 22:36

בלאט עשה עבודה רעה. אמרתי את זה מזמן והינה היום קיבלנו הוכחה.
עכשיו גם התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ" לא עובד

13 יוני 2013, 22:48

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט28 כתב:זה כל כך עצוב..

בלאט ממש לא חף מטעויות אבל אם אני עייפה נפשית מהעונה הזאת אני לא יכולה אפילו לדמיין מה שעובר עליו
לא רק שהוא צריך להתמודד עם כלים מקצועיים עלובים הוא עוד צריך להתמודד עם הפדרמנים

אני לא רוצה שבלאט יילך ואני לא רוצה שהוא יישאר גם עם התנאים שנותנים(או לא נותנים)לו פה אבל מה שבטוח זה שאם הוא יילך הפדרמנים ייקבלו בדיוק את מה שהם רצו שזה כולל גם את בלאט בחוץ וגם עוד חיסכון כספי אדיר

איך חיסכון כספי?? לבלאט יש חוזה לעונה הבאה, אם מכבי תחליט להיפרד ממנו היא תצטרך לשלם לו את החוזה או פיצויים או משהו כזה בדיוק כמו שהיה עם פיני בזמנו.
רק יוסיף עוד תירוץ ללמה אין כסף.....

13 יוני 2013, 22:49

הנה זה מגיע:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2651129&m=1

13 יוני 2013, 22:51

jol9 כתב:בלאט אכן עשה עבודה טובה, אבל צריכים להגיד את האמת - הוא והקבוצה נמצאים בירידה, ולמרות שאני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא מאמן מצויין,

לדעתי, גם אם יוצע לו להמשיך לפי החוזה שלו, הוא צריך לעזור להנהלה לעשות את מה שהיא רוצה - מאמן זול. לבלאט יהיו מספי' הצעות, והיום הוא עוזב את מכבי

יוני,הגישה התבוסתנית הזאת שלך ממש מעצבנת אותי
זה כאילו אתה נכנע לפדרמנים כשאתה אומר "אם זה לא מסתדר..."
אין דבר כזה,שפדרמן ילך או שישנה גישה
בלאט בטוח לא צריך ללכת בגלל פדרמן

13 יוני 2013, 22:52

felix_r כתב:בלאט עשה עבודה רעה. אמרתי את זה מזמן והינה היום קיבלנו הוכחה.
עכשיו גם התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ" לא עובד

פליקס,חלאס עם השטות הזאת
אנחנו מצד שני אמרנו עוד בקיץ שזאת קבוצה עלובה
בלאט עשה מעל ומעבר עם הסגל הנוכחי

13 יוני 2013, 22:54

דייויד יישאר, יהיה טוב והכל בסדר.

13 יוני 2013, 22:55

rc4991 כתב:
jol9 כתב:בלאט אכן עשה עבודה טובה, אבל צריכים להגיד את האמת - הוא והקבוצה נמצאים בירידה, ולמרות שאני מאוד מעריך אותו וחושב שהוא מאמן מצויין,

יוני,הגישה התבוסתנית הזאת שלך ממש מעצבנת אותי
זה כאילו אתה נכנע לפדרמנים כשאתה אומר "אם זה לא מסתדר..."
אין דבר כזה,שפדרמן ילך או שישנה גישה
בלאט בטוח לא צריך ללכת בגלל פדרמן

למה תבוסתנית? ההנהלה היום היא זאת שנמצאת בשליטה, ואין לנו בדיוק דרך להחליף אותה.
הביקורת שקיימת כאן באתר (ואני כמובן שותף מלא לה) היא ביקורת די מחתרתית, ולא מקבלת מספיק הד בשום מקום.

הארגונים הגדולים עושים "אולה" עם השחקנים, האתרים הגדולים מדברים על בלאט ימשיך/לא ימשיך, ורק גרינוולד פה ושם מוציא איזו כתבת ביקורת.

במצב הנוכחי אני אישית חושב שלבלאט אין מה לחפש במכבי. אם ההנהלה לפתע תתחלף, אז כמובן שזה סיפור אחר, אבל אי אפשר שיהיה כ"כ הרבה דם רע בתוך המערכת.
זה היה גם עם פיני, וגם אז היתה עונה רעה, וגם העונה היה בדיוק אותו הדבר.

13 יוני 2013, 22:56

בלאט התראיין עכשיו ואמר שמבחינתו הוא נשאר (״יש לי חוזה לעוד עונה״) ושהכל תלוי בהנהלה..

13 יוני 2013, 22:57

מכביסט28 כתב:בלאט התראיין עכשיו ואמר שמבחינתו הוא נשאר (״יש לי חוזה לעוד עונה״) ושהכל תלוי בהנהלה..

זו אמירה משפטית - כלכלית בעיקרה, עדיף לו שיפטרו אותו .
פרסם תגובה