02 ספטמבר 2013, 19:01
02 ספטמבר 2013, 19:34
02 ספטמבר 2013, 19:42
02 ספטמבר 2013, 19:43
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שהוא ישחק 2-3. לדעתי הוא ישחק דווקא לא מעט כ4.
02 ספטמבר 2013, 19:47
felix_r כתב:MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שהוא ישחק 2-3. לדעתי הוא ישחק דווקא לא מעט כ4.
הוא כנראה חושב שהוא עדיין בבארסה שמשחקת עם שני סנטרים + פאוור פורווארד בעמדה 3.
02 ספטמבר 2013, 20:12
02 ספטמבר 2013, 20:38
EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.
בכל אופן, לטעמי נושא העמדות ממילא רלוונטי בעיקר להגנה ובהגנה גם לסמית' וגם לאינגלס יהיו בעיות דומות מול מספרי 4 מאסיביים וגבוהים. מה גם שעם הגנות החילופים שבלאט אוהב, אחרי 2-3 נסיונות פיק-אנד-רול של היריבה כל אחד כבר גם ככה ישמור על מישהו אחר.
02 ספטמבר 2013, 20:50
felix_r כתב:EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.
בכל אופן, לטעמי נושא העמדות ממילא רלוונטי בעיקר להגנה ובהגנה גם לסמית' וגם לאינגלס יהיו בעיות דומות מול מספרי 4 מאסיביים וגבוהים. מה גם שעם הגנות החילופים שבלאט אוהב, אחרי 2-3 נסיונות פיק-אנד-רול של היריבה כל אחד כבר גם ככה ישמור על מישהו אחר.
3 ? סביר ביותר. אבל 2 ? נו באמת !
זה לא שיש לנו את סטיב נאש בעמדת הרכז ואנחנו צריכים רק קלעים שינצלו את המסירות שלו לסלים.
במכבי אין איזה רכז גדול, והשחקן בעמדה 2 חייב לעזור בהובלת הכדור ובבניית ההתקפה
02 ספטמבר 2013, 20:52
EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.
זה לא שיש לנו את סטיב נאש בעמדת הרכז ואנחנו צריכים רק קלעים שינצלו את המסירות שלו לסלים.
לא ממש מבין מה הבעיה עם זה, אנחנו לא מדברים על לשים את סופו בעמדה 2. אינגלס מסוגל לנהל התקפה פה ושם, הוא אמנם לא איידסון אבל הוא גם לא סמית' שהוא יוצר בינוני במקרה הטוב מכדרור.
02 ספטמבר 2013, 20:57
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:EulGam05 כתב:לא יודע באיזה עמדה הוא ישחק בסופו של דבר אבל קשה לי להאמין שבשיחות שהוא קיים (עפ"י דבריו) עם בלאט על התפקיד שלו בקבוצה ומה מצופה ממנו, נושא העמדה שבה הוא ישחק לא עלה על הפרק. אולי בלאט באמת מצפה ממנו לשחק בעיקר בעמדות 2-3 כשסמית' יתופקד בעמדה 4 כפי שהוא אמר בראיון.
לא ממש מבין מה הבעיה עם זה, אנחנו לא מדברים על לשים את סופו בעמדה 2. אינגלס מסוגל לנהל התקפה פה ושם, הוא אמנם לא איידסון אבל הוא גם לא סמית' שהוא יוצר בינוני במקרה הטוב מכדרור.
הבעיה עם זה, שאין לאינגלס יכולות של גארד. זה הכל
02 ספטמבר 2013, 22:18
חנו'ש כתב:רפרפתי על הראיון בלי להתעמק יותר מידי, קראתי בעיקר את השאלות וזה לא יאומן כמה אפשר לשאול את אותו הדבר במיליון ואריאציות שונות.
זה כאילו אין לוורד כהן על מה לחפור אז היא כל פעם שואלת את אותו הדבר בצורה קצת אחרת.
12 ספטמבר 2013, 17:13
12 ספטמבר 2013, 18:06
חנו'ש כתב:אז זה דובי פיק....
12 ספטמבר 2013, 18:12
EulGam05 כתב:חנו'ש כתב:אז זה דובי פיק....
נראה לי שהוא כתב הספורט היחיד בארץ עם רמת אנגלית טובה (טובה מאד אפילו). אני עדיין זוכר את גלדסטון שואל את דווין סמית' אחרי אחד ממשחקי היורוליג - "How were you able to bring this intensitivity?" ומתפלא לאחר מכן שסמית' הצליח להבין מה הוא רוצה ממנו.
12 ספטמבר 2013, 18:14
12 ספטמבר 2013, 18:18