Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

מכבי אלופה

26 מאי 2011, 19:36

אמנם אליפות של ליגת קופל, אבל עדיין מגיע ת'רד לכבוד המעמד.

תודה ענקית לדייויד, לשחקנים ולהנהלה על העונה הנפלאה. אחת הטובות ביותר שחוויתי ממכבי.

Re: מכבי אלופה

26 מאי 2011, 19:38

מלכים!

26 מאי 2011, 19:41

עונה מדהימה כל הכבוד לבחורים:):)

26 מאי 2011, 19:44

עונה נפלאה. יופי של אליפות.
אבל כמה עצבות עלתה בי רק מהחשבה שזה המשחק האחרון של דריק.
איזה שחקן, ויותר מזה איזה אדם נדיר ונפלא!

26 מאי 2011, 19:46

עונה שמאוד מזכירה את עונת 99-00, הגענו אז בדיוק לאותם הישגים, אבל יותר חשוב מזה - גם אז הדרך הייתה נכונה, מהנה ומרגשת. מקווה שגם עונה זו, בדיוק כמו אז, תהיה בסיס לקבוצה שתחגוג גם ביורוליג ותתחיל רצף של עונות מצוינות.

26 מאי 2011, 19:50

אני לא מורידה ממכבי בגרוש, ולא מנסה להרוס את השמחה.
אבל מכבי היא מחזיקת גביע קופל.
לצערי לא אלופה.

26 מאי 2011, 19:56

חנו'ש כתב:אני לא מורידה ממכבי בגרוש, ולא מנסה להרוס את השמחה.
לצערי לא אלופה.

את אליפות הליגה מכבי לקחה כבר בתום העונה הסדירה.

26 מאי 2011, 19:59

Euro_Basket כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מורידה ממכבי בגרוש, ולא מנסה להרוס את השמחה.
לצערי לא אלופה.

את אליפות הליגה מכבי לקחה כבר בתום העונה הסדירה.

זה נכון.
אבל עדיין, אליפות צריך לקחת בסדרה כמו שעושים בכל העולם, וזה נמנע מכל קבוצות הליגה כבר 5 שנים.

מבחינתי מכבי היא אלופה רק מהסיבה שהיא זו שלקחה אחרונה את האליפות האמיתית שהייתה פה ב-2005.

26 מאי 2011, 20:01

מכבי הנוכחית היא מכבי הגדולה ביותר מאז של 2004/05. גדולה בודאי מזו של סולומון המעופש, או זו של שרף, או ספאחיה. מכבי של בלאט היא התגלמותה של ווינריות, עבודה קשה, אבסולוטיות. מכבי הנוכחית היא קבוצה מדהימה, שקשה שלא להתמוגג מולה. אחחחח, איזה כיף של עונה.

26 מאי 2011, 20:03

החציל האצטקי כתב:מכבי הנוכחית היא מכבי הגדולה ביותר מאז של 2004/05. גדולה בודאי מזו של סולומון המעופש, או זו של שרף, או ספאחיה. מכבי של בלאט היא התגלמותה של ווינריות, עבודה קשה, אבסולוטיות. מכבי הנוכחית היא קבוצה מדהימה, שקשה שלא להתמוגג מולה. אחחחח, איזה כיף של עונה.

אני מסכים.
כיף גדול היה לראות את החבורה הזאת.

26 מאי 2011, 20:05

הצרה היא שקשה להאמין שהכיף הזה יימשך... אינשאללה, מה נאמר.

26 מאי 2011, 20:06

החציל האצטקי כתב:מכבי הנוכחית היא מכבי הגדולה ביותר מאז של 2004/05. גדולה בודאי מזו של סולומון המעופש, או זו של שרף, או ספאחיה. מכבי של בלאט היא התגלמותה של ווינריות, עבודה קשה, אבסולוטיות. מכבי הנוכחית היא קבוצה מדהימה, שקשה שלא להתמוגג מולה. אחחחח, איזה כיף של עונה.

ואימרו אמן!!!
:worship

26 מאי 2011, 20:18

תמונה

תמונה

26 מאי 2011, 20:18

מירי נבו ציינה שלפי בדיקה שלהם, אין אף קבוצה בעולם עם 49 אליפויות.
כבוד!!! :clap2

26 מאי 2011, 20:22

לא הצליחו למצוא חולצת אליפות במידה של סופו ? :D

26 מאי 2011, 20:25

עוד לא נגמרו החגיגות ואדון קופל עושה שרירים:
ספורט 5:
אבנר קופל: שיטת הפיינל פור תימשך עוד עונה אחת לפחות

מכבי ת"א תשחק בעונה הבאה בליגה האדריאטית, מה שאומר שהליגה הישראלית למעשה תהיה הכינור השלישי שלה. "אנחנו עוד נדון עם מכבי לגבי העונה הבאה, הם צריכים להבין שמנהלת הליגה היא זו שקובעת את לוחות הזמנים", אמר קופל שנשמע לוחמני. "אני הבנתי משמעון מזרחי ודייויד פדרמן שהם הולכים לאדריאטית מטעמים כלכליים ולא נגד הליגה שלנו ולא בגלל הפיינל פור". על האפשרות שמכבי תעלה למשחקי הליגה בהרכב משני אמר: "זה ממש לא מקובל שהם יעלו עם הרכב טלאים. בתקנות כתוב שהם צריכים לשחק עם ההרכב החזק ביותר נאפשר מצב כזה לשום קבוצה. מכבי היא אחת מתוך 10 או 12 והיא תתנהג כמו כל שאר הקבוצות".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00579.html

כנראה שהילד גידל ביצים...

26 מאי 2011, 20:27

Mta_atic כתב:עוד לא נגמרו החגיגות ואדון קופל עושה שרירים:
ספורט 5:
אבנר קופל: שיטת הפיינל פור תימשך עוד עונה אחת לפחות

מכבי ת"א תשחק בעונה הבאה בליגה האדריאטית, מה שאומר שהליגה הישראלית למעשה תהיה הכינור השלישי שלה. "אנחנו עוד נדון עם מכבי לגבי העונה הבאה, הם צריכים להבין שמנהלת הליגה היא זו שקובעת את לוחות הזמנים", אמר קופל שנשמע לוחמני. "אני הבנתי משמעון מזרחי ודייויד פדרמן שהם הולכים לאדריאטית מטעמים כלכליים ולא נגד הליגה שלנו ולא בגלל הפיינל פור". על האפשרות שמכבי תעלה למשחקי הליגה בהרכב משני אמר: "זה ממש לא מקובל שהם יעלו עם הרכב טלאים. בתקנות כתוב שהם צריכים לשחק עם ההרכב החזק ביותר נאפשר מצב כזה לשום קבוצה. מכבי היא אחת מתוך 10 או 12 והיא תתנהג כמו כל שאר הקבוצות".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00579.html

כנראה שהילד גידל ביצים...

אולי קופל רוצה גם להחליט לבלאט איזה הרכבים יהיו על המגרש בכל רגע, וישעה עבורו גם את החילופים?
אולי הוא בכלל רוצה להחליף את בלאט??

26 מאי 2011, 20:34

הייתי במשחק,היה מדהים...הסדר הושב על כנו. all is right in the world again
מככי נתנה בראש במחצית השניה,סגרה עניין ברבע השלישי.כל הכבוד למצ'וואן, לפארגו, לבלו, לבלאט ובכלל לכל החבורה הזאת!!! איזו עונה העניקה לנו.
העידוד היום היה נפלא... דאגנו כמובן להשמיע את דעתנו על הפיינל פור.
תודה לך מכבי תמשיכי למלא את לבנו בכזאת שמחה ולהציב כאלה סטנדרטים של מצויינות לכל הליגה :wubyellow
יאללה מכבי!!

26 מאי 2011, 21:03

הדבר הטוב שפרשנים אדומים הפסיקו לכתוב "סגנית האלופה ".
:fuck :fuck עדיין לא הבנתי איך הפסדנו לקטש בשנה שעברה .. :throwup2

26 מאי 2011, 21:29

טיקי חוזר כתב:הדבר הטוב שפרשנים אדומים הפסיקו לכתוב "סגנית האלופה ".
:fuck :fuck עדיין לא הבנתי איך הפסדנו לקטש בשנה שעברה .. :throwup2

שחקן בשם אנדרסון
פרסם תגובה