01 אפריל 2014, 19:13
01 אפריל 2014, 19:16
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
אני רוצה לנסות להיות אופטימית לרגע ולקוות שאולי דווקא זה מה שייתן למכבי את התמריץ להגדיל גם כן התקציב.
אולי מה שלא עשתה הבריחה התקציבית של צמרת היורוליג ממכבי, תעשה דווקא מגדל והחשש ממנה.
זה היה רגע של אופטימיות... עבר...
01 אפריל 2014, 19:18
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
אני רוצה לנסות להיות אופטימית לרגע ולקוות שאולי דווקא זה מה שייתן למכבי את התמריץ להגדיל גם כן התקציב.
אולי מה שלא עשתה הבריחה התקציבית של צמרת היורוליג ממכבי, תעשה דווקא מגדל והחשש ממנה.
לא ידיעה חדשה, כבר ידוע שהתקציב יוכפל.
זה אומר שתקציב השחקנים של ירושלים הולך להיות קרוב מאוד לזה של מכבי.
01 אפריל 2014, 19:19
01 אפריל 2014, 19:20
חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
01 אפריל 2014, 19:20
01 אפריל 2014, 19:21
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
וזה שהתקציב של רוב הקבוצות הגדולות באירופה גבוה בהרבה משל מכבי דירבן את ההנהלה להגדיל את התקציב? לא, כי ''כסף לא מבטיח הצלחה''
01 אפריל 2014, 19:30
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
מה התקציב שחקנים שלהם נטו?
01 אפריל 2014, 19:32
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
מה התקציב שחקנים שלהם נטו?
נראה לי שסביב ה- 4.5 מליון. אם הם מכפילים את זה, הם משתווים או עוברים את מכבי.
01 אפריל 2014, 19:33
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
וזה שהתקציב של רוב הקבוצות הגדולות באירופה גבוה בהרבה משל מכבי דירבן את ההנהלה להגדיל את התקציב? לא, כי ''כסף לא מבטיח הצלחה''
זה בדיוק מה שכתבתי....
01 אפריל 2014, 20:04
rc4991 כתב:לא יודע מה איתכם אבל זה כבר מתחיל להלחיץ
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66492.html
01 אפריל 2014, 20:05
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לפי ספורט 5 י-ם כנראה הולכת להכפיל את תקציבה בעונה הבאה.
זה בדיוק מה שכתבתי....
01 אפריל 2014, 20:06
חנו'ש כתב:אגב, לארנה עדיין אין גג....
01 אפריל 2014, 20:06
קודי כתב:חנו'ש כתב:אגב, לארנה עדיין אין גג....
לא רק שהארנה תהיה מוכנה בזמן, אני חושב שיש סיכוי בכלל לא רע שמוקדמות היורוליג יערכו שם.
01 אפריל 2014, 20:15
01 אפריל 2014, 20:24
קודי כתב:מה הקשר לאולימפיאקוס, חוץ מהראש של דני פדרמן? אולימפיאקוס מחזיקה שחקן על בשני מיליון יורו והיא גם זכתה שנתיים ברציפות ביורוליג. מכבי עלתה לפיינל פור פעם אחת בשש השנים האחרונות והפסידה את האליפות שלוש פעמים במהלך השנים הללו (מול קבוצות עם תקציב בגובה 10-20 אחוז ממנה).
01 אפריל 2014, 20:25
01 אפריל 2014, 20:27
קודי כתב:חנו'ש כתב:אגב, לארנה עדיין אין גג....
לא רק שהארנה תהיה מוכנה בזמן, אני חושב שיש סיכוי בכלל לא רע שמוקדמות היורוליג יערכו שם.
01 אפריל 2014, 20:29
קודי כתב:rc4991 כתב:לא יודע מה איתכם אבל זה כבר מתחיל להלחיץ
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66492.html
זה חלק מתהליך ההתרסקות של מכבי שקורה בשנים האחרונות. העליה בתקציב ירושלים רק תזרז את התהליך הזה, אבל היינו מגיעים לשם בכל מקרה.
01 אפריל 2014, 20:44
שמואל1 כתב:קודי כתב:מה הקשר לאולימפיאקוס, חוץ מהראש של דני פדרמן? אולימפיאקוס מחזיקה שחקן על בשני מיליון יורו והיא גם זכתה שנתיים ברציפות ביורוליג. מכבי עלתה לפיינל פור פעם אחת בשש השנים האחרונות והפסידה את האליפות שלוש פעמים במהלך השנים הללו (מול קבוצות עם תקציב בגובה 10-20 אחוז ממנה).
זאת הבעיה. מכבי משתמשת במודל שנקרא "מודל אולימפיאקוס" , אבל מה שעצוב שאין שום קשר לאולימפיאקוס. הקשר היחיד הוא שבעקבות ה"מודל", מכבי תהפוך להיות מה שאולימפיאקוס הייתה ב 15 השנים האחרונות בליגה היוונית- קבוצה עם יומרות, שלא מצליחה לזכות בתארים המקומיים .