Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ה-ג-נ-ה

10 נובמבר 2014, 23:14

הדבר שהכי מעצבן אותי העונה זאת ההגנה שלנו
הייתי בטוח שהחבורה האתלטית הזאת תרצח קבוצות בהגנה וזה היה סוג של באנקר מבחינתי (שהוכח גם בחלק מהמשחקים)
לא יכול להיות שההגנה שלנו נראית כל כך מזעזע, ששחקנים חודרים בכזאת קלות על הגארדים שלנו ושקולעים עלינו שלשות פנויות לגמרי

אני באמת חושב שיש לקבוצה הזאת פוטנציאל הגנתי טוב אבל בלי קשר חייבים לצרוח על השחקנים בקטע הזה

Re: ה-ג-נ-ה

10 נובמבר 2014, 23:15

הבעיה היום לא הייתה הגנה. בכלל, אין שום טעם לניתוח טקטי של המשחק היום. מה שראינו היום לא קשור לכדורסל.

10 נובמבר 2014, 23:17

אני לא מדבר בכלל על המשחק הזה אלא על מה שראינו מהקבוצה עד עכשיו ברוב המשחקים
צסק"א לקחה כל שומר שלנו ודילגה איתו לסל, הקרואטים הצעירים הפציצו אותנו מבחוץ על זריקות חופשיות ובכלל כולם חוגגים מולנו

גם הערב שמרנו חרא וזאת הפועל הגרועה שלא ניצלה את זה מספיק

11 נובמבר 2014, 00:16

הגנת לחץ man.
ההגנה הכי מפגרת שאפשר לשחק.

11 נובמבר 2014, 00:18

לקחנו אגב ריבאונד היום?
אני כמעט בטוח שראיתי איזה אחד ברבע השני, רוצה לוודא שלא רק אני.

11 נובמבר 2014, 00:21

~Box & 1~ כתב:לקחנו אגב ריבאונד היום?

41 מול 33 (לעכברושים) אבל כמובן שנתנו להם את ה-16 ריבאונד התקפה שאנחנו מתעקשים לתת ליריבה בכל משחק

11 נובמבר 2014, 00:23

וואו. אני מוכרח לציין שזה הרגיש שהפסדנו הרבה יותר מ-8 הפרש בריבאונד (לאן הגענו).

11 נובמבר 2014, 00:23

~Box & 1~ כתב:וואו. אני מוכרח לציין שזה הרגיש שהפסדנו הרבה יותר מ-8 הפרש בריבאונד (לאן הגענו).

אני בטוחה שרוב הריבאונדים הגיעו במצב שהמשחק כבר היה מעבר ל-20 הפרש וגמור

11 נובמבר 2014, 00:37

הלוואי שההגנה הייתה הבעיה שלנו , מספיק לראות את אחוזי הקליע שלנו כדי להבין שיש בעיה יותר גדולה מההגנה שלנו....
מה שעדיין לא ברור לי זה איך יכול להיות שלפני שבוע וחצי נגד אלבה ניראנו כמו קבוצת טופ יורוליג ו אחרי פחות משבוע אנחנו נראים כמו קבוצת ליגה לאומית ....יש לי הרגשה שזה לא קשור לכדורסל או לפחות לא למשהו מקצועי....

11 נובמבר 2014, 00:41

לא הייתה לנו בעיה בהגנה, לפחות לא היום.
(נגד צדביטה שיחקנו הגנה נטומטמת עם דאבל-טים על על סנטרים של ליגה ארצית במקום לשמור על קלעים).
החסרון בריבאונד הוא בגלל הסמול-בול.

הבעיה שלנו היא בהתקפה. קלענו פאקינג 58 נקודות בבית מול קבוצה חלשה כמו הפועל.

11 נובמבר 2014, 00:47

אין לנו תרגילים לטיוס, אין לנו תרגילים לרנדל.
אני אזכיר לכם לדוגמא, שבחיפה רנדל היה עומד בפינה ואז חותך לסל מאחורי גבו של השומר לבק-דור אליי-הופ. במכבי הוא מקבל כדור על קו השלוש ומנסה לחדור עם הכדור בכידרור נגד כל ההגנה.

אין פיק-נ-רול. משחק הפנים היחיד של מכבי זה פוסט-אפ לסופו במעט הדקות שהוא משחק. זהו.

עוד בעיה בהתקפה היא שהביקורת על פארגו הורידה לו את הבטחון באופן טוטאלי. מה שווה פארגו ללא בטחון, אנחנו יודעים משנה שעברה בצסקא.

11 נובמבר 2014, 01:28

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:לקחנו אגב ריבאונד היום?

41 מול 33 (לעכברושים) אבל כמובן שנתנו להם את ה-16 ריבאונד התקפה שאנחנו מתעקשים לתת ליריבה בכל משחק

הרגיש כמו 71-3
בטוח שזאת לא טעות?
פרסם תגובה