Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

טיילר רוצ'סטי שוחרר ממכבי ת"א

03 ספטמבר 2016, 11:36

סופית: טיילור רוצ'סטי שוחרר ממכבי תל אביב
הגארד והצהובים הגיעו להבנות על סיום דרכו. בדרך ללוקומטיב קובאן
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 24849.html

Re: טיילר רוצ'סטי שוחרר ממכבי ת

03 ספטמבר 2016, 11:53

אכזבה גדולה מהשחקן הזה, שמח לשמוע שמכבי הצליחה להגיע עימו להבנות.
לא היה שום היגיון בלהמשיך לשלם לו מיליון דולר על לשבת בבית.
אני מקווה שהחוזה של קובאן ישלם את מרבית השכר שלו ומכבי כעת תוכל להביא חיזוק איכותי לעמדה 5.

Re: טיילר רוצ'סטי שוחרר ממכבי ת"א

03 ספטמבר 2016, 12:23

מכבי תשלם 400 אלף דולר משכרו בעונה הבאה.
לפי פיק.

03 ספטמבר 2016, 12:31

חתם בקובאן

03 ספטמבר 2016, 12:41

אחדשיודע כתב:מכבי תשלם 400 אלף דולר משכרו בעונה הבאה.
לפי פיק.

מצויין. התפנו 600 אלף דולר. ביחד עם התקציב שנותר בלי קשר לרוצ'סטי, אפשר להנחית שחקן במיליון דולר נטו.

03 ספטמבר 2016, 12:52

יפה, אתה מסתכל על חצי הכוס המלאה.
אם כי יש סיכוי לא רע שמכבי כבר לקחו בחשבון שיקבלו לפחות חצי מהחוזה של רוצ'סטי בחזרה.

בכל אופן, בשורה התחתונה מכבי תשלם בעונה הבאה קרוב למיליון דולר ברוטו פיצויים רק על רוצ'סטי והנדריקס.
לא הולך ברגל.

03 ספטמבר 2016, 15:19

איזה מזל שנלחמו על האיזרוח שלו

03 ספטמבר 2016, 15:22

Holiday_Armadillo כתב:איזה מזל שנלחמו על האיזרוח שלו

תמונה

03 ספטמבר 2016, 15:44

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:מכבי תשלם 400 אלף דולר משכרו בעונה הבאה.
לפי פיק.

מצויין. התפנו 600 אלף דולר. ביחד עם התקציב שנותר בלי קשר לרוצ'סטי, אפשר להנחית שחקן במיליון דולר נטו.

לא התפנה שום דבר.
אתה יודע שזה לא עובד ככה.

03 ספטמבר 2016, 15:55

מעניין אם הדתיים יחשבו שאנחנו מנסים לעבוד עליהם

03 ספטמבר 2016, 18:05

קובאן עם 4 שחקנים עם עבר בישראל רוצ׳סטי, גבריאל, ג׳ינינג ומרדי קולינס

03 ספטמבר 2016, 18:13

ההגיון פה לא ממש ברור לי. לפי הפרסומים, מכבי משלמת לרוצ'סטי 400 אלף בשביל לא לשחק במכבי. תוסיפו ל- 400 האלה את ה- 500 שסילי מקבל וזה יוצא 900 שזה בערך המשכורת של רוצ'סטי. לא היה עדיף כבר להשאיר את רוצ'סטי ולהעלות אותו מהספסל מאשר להביא את סילי בערך באותו המחיר?

03 ספטמבר 2016, 18:17

roy1000 כתב:ההגיון פה לא ממש ברור לי. לפי הפרסומים, מכבי משלמת לרוצ'סטי 400 אלף בשביל לא לשחק במכבי. תוסיפו ל- 400 האלה את ה- 500 שסילי מקבל וזה יוצא 900 שזה בערך המשכורת של רוצ'סטי. לא היה עדיף כבר להשאיר את רוצ'סטי ולהעלות אותו מהספסל מאשר להביא את סילי בערך באותו המחיר?

שני שחקנים מאוד שונים במהותם, ולדעתי גם משהו לא הסתדר שם מבפנים כי אם הכל היה טוב מכבי היו משאירים אותו בתח כישראלי, יש משהו שאנחנו לא יודעים לדעתי

03 ספטמבר 2016, 18:18

roy1000 כתב:ההגיון פה לא ממש ברור לי. לפי הפרסומים, מכבי משלמת לרוצ'סטי 400 אלף בשביל לא לשחק במכבי. תוסיפו ל- 400 האלה את ה- 500 שסילי מקבל וזה יוצא 900 שזה בערך המשכורת של רוצ'סטי. לא היה עדיף כבר להשאיר את רוצ'סטי ולהעלות אותו מהספסל מאשר להביא את סילי בערך באותו המחיר?

אל תנסה לחפש הגיון בהחתמה של סילי

03 ספטמבר 2016, 18:42

יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
קומבו גארד גבוה עם יכולת לקלוע מבחוץ ב40-50% לאורך הקריירה, מתורגל בעלייה מהספסל ומסוגל לחטוף כדורים זה שחקן אחר לגמרי מרכז לבנבן אנדרסייזד שאין שום קשר בינו ובין הגנה.
תמשיכו להשמיץ את הקבוצה שפעם אחת הביאה רול פלייר שאשכרה בנוי לשחק את התפקיד שלו.

03 ספטמבר 2016, 18:44

החציל האצטקי כתב:יש הגיון גדול מאוד בהחתמה של סילי.
קומבו גארד גבוה עם יכולת לקלוע מבחוץ ב40-50% לאורך הקריירה, מתורגל בעלייה מהספסל ומסוגל לחטוף כדורים זה שחקן אחר לגמרי מרכז לבנבן אנדרסייזד שאין שום קשר בינו ובין הגנה.
תמשיכו להשמיץ את הקבוצה שפעם אחת הביאה רול פלייר שאשכרה בנוי לשחק את התפקיד שלו.

100%.
לא שאני תופס מסילי, אבל אותם אנשים מתלוננים אחרי זה על ההתאמה בין השחקנים, חלאס לשנות את המנגינה כל פעם.

03 ספטמבר 2016, 18:52

:like:

03 ספטמבר 2016, 18:55

אין שום צורך בגארד זר מחליף בסגל הזה. לא עכשיו, ולא כשהחתימו אותו לפני חודשיים.

שום הגיון אין בזה.

"להשמיץ" . כאילו אנחנו פה בצדדים שונים.

03 ספטמבר 2016, 18:56

jay כתב:

100%.
לא שאני תופס מסילי, אבל אותם אנשים מתלוננים אחרי זה על ההתאמה בין השחקנים, חלאס לשנות את המנגינה כל פעם.

מה הקשר בין סילי לבין התאמה בין שחקנים?

03 ספטמבר 2016, 19:01

אני ממש לא מסכים איתך. אני לא סופר את דגן/סילבן כמחליפים לגיטימיים בעמדה 2 ביורוליג, ואתה בוודאי צריך עוד גארד למשוואה שיוכל לעזור בשתי העמדות, וגם חייב לתרום הגנה.

סילי אמור לתת למכבי בגדול את הדברים שיבזורי היה נותן עבור קבוצות בליגה (גליל, חיפה), רק להצליח לתרגם את זה לרמות היותר גבוהות.

רוצ'סטי, לקבוצה שנבנתה כאן, מאוד לא מתאים (ולצערי, כי אני מחבב אותו בסך הכל), אבל הלכו לכיוון אחר והוא גם כן בסדר גמור סביב מקל וגאודלוק.

הנקודה היא שחלקנו נגלה חוסר שביעות רצון מכל דבר תמיד, מבלי לתת לו צ'אנס על המגרש. (רוי זרק פה רפש על CP3 של אירופה בלי הפסקה, מה הוא מזיין את השכל על להשאיר אותו עכשיו?)
אני אופטימי לפחות עד שהמציאות טופחת לי בפרצוף.
פרסם תגובה