Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

נוריס קול חתם רשמית

15 אוגוסט 2017, 08:33

http://maccabi.co.il/news.asp?id=6080

האלוף עם מיאמי נוחת בהיכל: נוריס קול מצטרף לצהובים'
זכה פעמיים באליפות ה-NBA עם מיאמי היט ב-2011/12 וב-2012/13 עם חלק בלתי מבוטל בהישג. ספאחיה: "נוריס הוא שחקן מצוין ויש לו גם אישיות נהדרת. הוא יכול לשחק ולתרום המון גם בעמדת הסקנד גארד וגם בעמדת הרכז"
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 15 אוגוסט 2017, 08:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: נוריס קול חתם רשמית

15 אוגוסט 2017, 08:33

פחות מתאים למארג הקבוצתי, אבל חתיכת החתמה מרשימה.
שיהיה בהצלחה.
עכשיו נותר להביא סנטר איכותי ויש קבוצה.

15 אוגוסט 2017, 08:38

שוב קבלת החלטות לא טובה.

15 אוגוסט 2017, 08:41

שחקן טוב, לא השחקן המתאים. שיהיה בהצלחה

15 אוגוסט 2017, 08:43

אם הייתם אומרים לפני 4 שנים שהוא ישחק במכבי זה היה נשמע הזוי. לא יודע באיזה כושר הוא נמצא היום אבל בהחלט החתמה מרשימה.

15 אוגוסט 2017, 08:46

אני דווקא מרוצה מההחתמה הזאת.

שחקן שלם, עם התקפה, הגנה, נסיון, גיל טוב ויכולות אתלטיות.

לפעמים יש שחקנים שפתאום באמצע הקריירה מאבדים כיוון, ואם הוא ימצא את הכיוון שלו במכבי וישמור על צניעות ויעבוד קשה, אז יש כאן סיכוי לסטיל גדול.

15 אוגוסט 2017, 08:47

כמו שיוני אומר - כל ההחתמות שלנו השנה הן החתמות בזק. נחמד

15 אוגוסט 2017, 08:54

מישהו שמכיר את השחקן -באמת- יכול לכתוב מה הוא מביא ומה הוא פחות מביא?

*מכיר = מישהו שיכל לתת תשובה דומה גם לפני שהוא נהיה מועמד למכבי*

מהיוטיוב זה לא היה נראה מי יודע מה בכלל. מצד שני אין שם הגנה ויש שם לברון.

15 אוגוסט 2017, 08:58

הקו האחורי שלנו נסגר בעצם...
ג'קסון, קול, דיבה, קיין, זוסמן ורול - 4 זרים על 2 עמדות, שזה לא מעט.

היה יכול להיות יותר גרוע

15 אוגוסט 2017, 09:06

צ'שר כתב:מישהו שמכיר את השחקן -באמת- יכול לכתוב מה הוא מביא ומה הוא פחות מביא?

מביא כל מה שצריך מרכז, אבל לא היה יציב במיוחד או טוב במיוחד בשום דבר בNBA. בוא נראה איך זה יראה באירופה.
שחקן מגוון, קלעי סביר ממרחק ומחצי מרחק, מהיר, חזק, אגרסיבי, שומר טוב, די חכם, יודע למסור ולנהל משחק.

15 אוגוסט 2017, 09:09

jol9 כתב:הקו האחורי שלנו נסגר בעצם...
ג'קסון, קול, דיבה, קיין, זוסמן ורול - 4 זרים על 2 עמדות, שזה לא מעט.

היה יכול להיות יותר גרוע

יותר נכון 4.5 זרים על 3 עמדות. תומאס ישחק גם בעמדה 4 ורול גם ב3, כי למכבי יהיו רק 3 זרים ב4-5.

15 אוגוסט 2017, 09:10

שועל כתב:
צ'שר כתב:מישהו שמכיר את השחקן -באמת- יכול לכתוב מה הוא מביא ומה הוא פחות מביא?

מביא כל מה שצריך מרכז, אבל לא היה יציב במיוחד או טוב במיוחד בשום דבר בNBA. בוא נראה איך זה יראה באירופה.
שחקן מגוון, קלעי סביר ממרחק ומחצי מרחק, מהיר, חזק, אגרסיבי, שומר טוב, די חכם, יודע למסור ולנהל משחק.

תודה רבה.

מהקצת שראיתי ביוטיוב זה נראה שכל זריקה היא קצת אחרת, אין מהלך קבוע שהוא הולך אליו (אולי חוץ מפלואוטר מוזר כזה מרחוק), וזה באמת מסתדר עם מה שאתה אומר. אני אישית לא אוהב כאלה שחקנים, אבל יכול להיות שמה שאי אפשר לעשות באן בי איי כן אפשר לעשות בליגת ווינר סל. נקווה לטוב :thumbup

15 אוגוסט 2017, 09:26

אני רק מקווה שיהיה אורך נשימה גם להנהלה וגם לנו. זו קבוצה (בהנחה ויגיע שחקן גבוה טוב ויסגור את הסגל) חדשה במאה אחוז עם לא מעט בעיות מובנות וכדי להתעלות מעליהן או לפחות לנסות יקח לצוות המקצועי החדש גם הוא לא מעט זמן. אני רואה מכבי מאוד מבולגנת ולא טובה בתחילת העונה כשגם לקבוצה כמו ירושלים יש יתרון עלינו (גם מהסיבה שפשוט רוב הסגל שלה נשאק) לפחות בהתחלה. מקווה שלא נראה ירידה של מזרחי ופדרמן לחדר ההלבשה אחרי 2 הפסדי יורליג בהתחלה ונקווה שגם אנחנו נדע לקבל את המצב החדש הזה. אני בסך הכל די מאמין בספאחיה ורוצה לתת לו את הזמן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

15 אוגוסט 2017, 09:41

איך שמכבי נראית תקציבית ומתנהלת מקצועית, קשה כבר לצפות שבאמת יחתימו 'שחקנים מתאימים' ולכן, אם יש שחקן טוב על המדף, שגם באורח פלא מתאים תקציבית, כדאי לקחת אותו.

על פניו, קול נראה כהחתמה טובה - שחקן שלם, מחוייב על המגרש ובגיל טוב. האפסייד שלו לאירופה בשמיים, אבל חודשים יגידו...

15 אוגוסט 2017, 10:31

שחקן טוב לא השחקן המתאים לפי דעתי, קצת מרגיש מההחתמה שמכבי ויתרה על היורוליג השנה ומתמקדת בליגה או יותר נכון במצ'אפ מול יורושלים.. כשג'קסון וקול יתמדדו מול ג'רלדס ודייסון .

15 אוגוסט 2017, 11:06

יכלו באותה מידה להחתים את רייס.. קול נראה שחקן טוב, אבל לא מה שאנחנו צריכים. הוא יותר רכז. מעניין איך יראה השילוב בינו לבין ג'קסון.. שיהיה בהצלחה

15 אוגוסט 2017, 11:09

קובי כתב:איך שמכבי נראית תקציבית ומתנהלת מקצועית, קשה כבר לצפות שבאמת יחתימו 'שחקנים מתאימים' ולכן, אם יש שחקן טוב על המדף, שגם באורח פלא מתאים תקציבית, כדאי לקחת אותו.

על פניו, קול נראה כהחתמה טובה - שחקן שלם, מחוייב על המגרש ובגיל טוב. האפסייד שלו לאירופה בשמיים, אבל חודשים יגידו...

אם הוא הבריא מהפציעה שלו, הוא מתאים גם מבחינת היכולת וגם מבחינת האופי. שחקן ששיחק כבר במערכת לחוצה של קבוצה שרצה לאליפות ב NBA, ולא יתרגש מהלחץ במכבי.

15 אוגוסט 2017, 11:11

https://youtu.be/TqGdwB8dbg0

בעוד שלושה חודשים כארם משעור מכיר לו את שריף הילד הדרוזי.

15 אוגוסט 2017, 11:25

15 אוגוסט 2017, 11:30

אני מרוצה מההחתמה, אין לי על מה להתלונן כי באותה מידה היינו יכולים לקבל שחקן די ליג שלא יודע לעשות את מה שקול יודע לעשות
שיהיה לו בהצלחה
פרסם תגובה