Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורוליג, מח' 10: שאר המשחקים

29 נובמבר 2017, 12:54

משחקי יום חמישי

חימקי - באמברג
אנדולו אפס - ארמני מילאנו
ולנסיה - אולימפיאקוס
באסקוניה - פנרבחצ'ה

משחקי יום שישי

צסק"א מוסקבה - ברצלונה
פנאתינייקוס - מלאגה
ריאל מדריד - הכוכב האדום

Re: יורוליג, מח' 10: שאר המשחקים

29 נובמבר 2017, 13:58

RomanR כתב:משחקי יום חמישי

חימקי - באמברג - חימקי
אנדולו אפס - ארמני מילאנו - אנאדולו
ולנסיה - אולימפיאקוס - וולנסיה
באסקוניה - פנרבחצ'ה - בסקוניה

משחקי יום שישי

צסק"א מוסקבה - ברצלונה - צסק"א
פנאתינייקוס - מלאגה - פאו
ריאל מדריד - הכוכב האדום - ריאל

30 נובמבר 2017, 22:10

חימקי מנצחת את באמברג 72:63

01 דצמבר 2017, 00:10

מכבי חמישית כרגע. ניצחון בשבוע הבא מול ולנסיה יהיה קריטי.

אני חושב אבל, שכמו שמכבי לא יצאה מרצף משחקים "קל" על הנייר בלי הפסדים, כך היא גם לא תצא מרצף משחקים קשה
בלי ניצחונות.

01 דצמבר 2017, 00:20

jol9 כתב:מכבי חמישית כרגע. ניצחון בשבוע הבא מול ולנסיה יהיה קריטי.

אני חושב אבל, שכמו שמכבי לא יצאה מרצף משחקים "קל" על הנייר בלי הפסדים, כך היא גם לא תצא מרצף משחקים קשה
בלי ניצחונות.

אנחנו מומחים בלהפסיד לקבוצות מתחתית הטבלה..

01 דצמבר 2017, 01:39

בלי ניצחונות.

כנ"ל

אם כי עצם זה שאתה חושב ככה גורם לי לחשוב שזו טעות

01 דצמבר 2017, 08:40

jay כתב:

בלי ניצחונות.

כנ"ל

אם כי עצם זה שאתה חושב ככה גורם לי לחשוב שזו טעות

:-j

01 דצמבר 2017, 20:05

צסקא-ברסה התחויל

01 דצמבר 2017, 21:24

קשה לשחק נגד צסקא. גם יש להם את השחקנים הכי טובים, וגם השופטים תמיד איתם.

02 דצמבר 2017, 00:35

12 אס' לקלאתיס הערב מול מאלגה

02 דצמבר 2017, 00:38

הכוכב פשוט מעולים היום. עושים לריאל ת'מוות

02 דצמבר 2017, 00:55

אנטיץ' !!!

02 דצמבר 2017, 00:56

נצחון ענק של הכוכב האדום במדריד!

איזה סל ניצחון ענק של אנטיץ' עם שלשה נהדרת

ניצחון סנסציוני של הכוכב במדריד.
ריאל עם הפסד חמישי ב 6 המשחקים האחרונים.
בשבוע הבא מחכה להם אולימפיאקוס בחוץ וברצלונה בבית. ואו.

שאפו לכוכב ניצחון מדהים!

02 דצמבר 2017, 00:59

17 שלשות מ-40 ניסיונות לכוכב :eek

02 דצמבר 2017, 01:05

ShiriV כתב:17 שלשות מ-40 ניסיונות לכוכב :eek

40 נסיונות, זה לא איזה מספר ענק כל כך. הפרשנים של ערוץ הספורט לא באמת מבינים יורוליג. הם יותר מבינים ב NBA, וחושבים שבאירופה רק עכשיו התחילו לזרוק הרבה שלשות בעיקבות גולדן-סטייט ב NBA.

אבל זה ממש לא נכון. באירופה זרקו יותר שלשות מ NBA כבר מזמן. לדוגמא, בעונה של צביקה 2008, כשמכבי ניצחה את סיינה בחצי הגמר, סיינה זרקה 45 שלשות! זה לפני כמעט 10 שנים

דווקא ב NBA התחילו לזרוק יותר שלשות בעיקבות אירופה

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007

02 דצמבר 2017, 02:18

תמונה

02 דצמבר 2017, 02:21

felix_r כתב:

40 נסיונות, זה לא איזה מספר ענק כל כך. הפרשנים של ערוץ הספורט לא באמת מבינים יורוליג. הם יותר מבינים ב NBA, וחושבים שבאירופה רק עכשיו התחילו לזרוק הרבה שלשות בעיקבות גולדן-סטייט ב NBA.

אבל זה ממש לא נכון. באירופה זרקו יותר שלשות מ NBA כבר מזמן. לדוגמא, בעונה של צביקה 2008, כשמכבי ניצחה את סיינה בחצי הגמר, סיינה זרקה 45 שלשות! זה לפני כמעט 10 שנים

אבל אתה יודע פליקס, משחק אחד לא באמת מעיד על הכלל. אתה גם יכול ללכת אחורה ל-1996 ולמצוא שדאלאס זרקה 49 פעמים ל-3 במשחק אחד. הפעם האחרונה שקבוצת יורוליג זרקה מעל 40 זריקות ל-3 במשחק אחד הייתה בינואר 2014, כך שזאת עדיין תופעה יחסית נדירה באזור הזה של הגלובוס (גם כי המשחק קצר יותר). לשם ההשוואה, מ-2014 היו ב-NBA מעל 200 מקרים שקבוצה לקחה 40 זריקות ל-3 במשחק או יותר. מעבר לזה, יש קבוצה ב-NBA (יוסטון) שממוצע הניסיונות שלה למשחק בעונה שעברה עמד על 40 זריקות מעבר לקשת (השנה זה כבר קופץ ל-44) ושקבעה שיא של 61 ניסיונות במשחק אחד בדיוק לפני שנה.

02 דצמבר 2017, 02:47

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

אבל אתה יודע פליקס, משחק אחד לא באמת מעיד על הכלל. אתה גם יכול ללכת אחורה ל-1996 ולמצוא שדאלאס זרקה 49 פעמים ל-3 במשחק אחד. הפעם האחרונה שקבוצת יורוליג זרקה מעל 40 זריקות ל-3 במשחק אחד הייתה בינואר 2014, כך שזאת עדיין תופעה יחסית נדירה באזור הזה של הגלובוס. לשם ההשוואה, מ-2014 היו ב-NBA מעל 200 מקרים שקבוצה לקחה 40 זריקות ל-3 במשחק או יותר. מעבר לזה, יש קבוצה ב-NBA (יוסטון) שממוצע הניסיונות שלה למשחק בעונה שעברה עמד על 40 זריקות מעבר לקשת (השנה זה כבר קפץ ל-44) ושקבעה שיא של 61 ניסיונות במשחק אחד בדיוק לפני שנה.

א) בוא לא נשכח שב NBA המשחק יותר ארוך ב 8 דקות, וגם לרוב משחקים יותר מהר, ככה שיש הרבה יותר זריקות בכלל.

ב) אני לא אומר שבאירופה בהכרח זורקים יותר שלשות מאשר ב NBA. לא. אני רק אומר, שהטענה של פרשני ערוץ הספורט כאילו באירופה התחילו לזרוק יותר שלשות בגלל ההצלחה של גולדן-סטיין , היא פשוט אגדה אורבנית. באירופה תמיד אהבו לזרוק שלשות.

ג) לדעתי, (וזו רק הרגשה אישית שקיבלתי מצפיה במשך עשורים שאין לי מספרים להוכיח אותה), דווקא ב NBA במשך הרבה שנים הזריקה לשלוש הייתה סוג של גימיק. כל התורה של ההגנה ב NBA תמיד התבססה על כך, שקודם כל אתה מגן על הצבע, והזריקה מבחוץ פחות חשובה.

ד) דווקא אחרי שכמה נבחרות אירופיות הכו את נבחרת החולומות בעשור הראשון של שנות ה 2000, האמריקאים עשו "בדק בית", בדקו סטטיסטיקות, והגיעו למסקנה, שאפשר לנצח משחקים גם כשאתה מתבסס על הקליעה לשלוש באופן קבוע, ולא רק כנשק יום הדין. ככה הנבחרות אירופיות ניצחו את נבחרת החלומות. לאירופים לא היה שום דבר לשים בצבע נגד הסנטרים המפלצתיים של NBA , אבל הם עדיין ניצחו על ידי קליעה טובה מבחוץ. לעומת זאת הנבחרות האמריקאיות התקשו לא פעם נגד הגנות איזוריות של האירופים, גם כאשר היו להם בסגל קלעים גדולים כמו קובי וכרמלו... בנקודה הזאת האמריקאים הגיעו למסקנה שצריך לעבוד יותר על הזריקה לשלוש.
פרסם תגובה