אז הגיע הזמן גם הקיץ הזה לפתוח את הת'רד הזה, ומשום מה לא אתפלא אם התוצאות יהיו קצת יותר צמודות מאשר עונה שעברה. אגב, מוזמנים לצפות בסרטון החדש שהכנתי - "כל ההחתמות של מכבי תל אביב לעונת 2019/20" אולי זה קצת ירענן לכם את הזיכרון לפניי שאתם מצביעים (:
ההחתמה הכי טובה אם מתעלמים מהחוזה כספי. מוסיף איכות לסגל וגודל ב 3. יעזור למשחק ריצה. אם מתחשבים בפציעות . חוזה ל 3 שנים טעות שנרגיש אותה בתקציב שנה הבאה.
ההחתמה הטובה ביותר אם מתחשבים בחוזה לדעתי הוא וולטרס. מבחינת תפקיד, מבחינת זה שאין לו תחליף בסגל, מבחינת ניסיון ורקורד ביורוליג ומבחינת חוזה.
למה רק "ההחתמה הכי טובה הקיץ"? ומה עם ההחתמה הכי טובה שהייתה צריכה להתרחש הקיץ? ההחתמה הכי טובה למכבי הייתה אמורה להיות של אדאמס. אבל כשיש תקציב "סלוקס", שהוא תקציב פיקטיבי שמיועד ליחצן ולפטם בהבלים את רועי כהן על בסיס אשליה לפיה מכבי "באמת", אבל "באמת" (דמעה בקצה העין או סתם שעורה) ניסתה אבל ה"סלוקס" לא רצה להגיע או כל הזייה אחרת, כבר התאייד לו התקציב הנ"ל כשמדובר ברכז סופר איכותי כמו אדאמס שנמצא על המדף. שדרוג שכר קאלוירו על פני שחרורו והתנהלות מטופשת לגבי החתמת וולטרס במקום בריי על 50K כרכז מחליף והאי החתמה גדולה של הקיץ (אדאמס) מנעה לדעתי קבוצה ודאית לפיינלפור: אדאמס בריי גונדי וולבקין דורסי אבדיה בריאנט זוסמן כספי כהן אייסי בלאק האנטר
אדאמס עדיין פנוי?
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 23 אוגוסט 2019, 09:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
אני חושב שהאנטר החתמה הטובה ביותר. בשנים האחרונות היה לנו אולי סנטר אחד נורמלי, כשהוא ירד לספסל הייתה קטסטרופה. השנה יש לנו 40 דקות של סנטר ברמת יורוליג.
לא יודע אם כספי, החתמה צפויה פלוס, יכולה להיקרא הכי טובה הקיץ נראה לי שלהשאיר את בלאק זאת החתמה טובה, האנטר במקום טיוס זאת החתמה טובה אייסי במקום אובריינט החתמה טובה בכללי, בראיינט, גניבה; וולטרס, חצי גניבה; כהן III, אחלה השקעה; דורסי כישראלי, החתמה חכמה וכספי כמו כספי, חובה אני בוחר שלא לבחור בנושא
יותר קל הקייץ לקבוע שלא הייתה החתמה גרועה הקייץ ואני לא מדבר על הארכת חוזה , סה'כ כל ההחתמות סבירות פלוס לא היתה אחת מדהימה ולא אחת גרועה , אם נעשתה שגיאה היא באיוש עמדה (רכז אנחנו לא יודעים מהיא הרמה של וולטרס ) ולא באיכות השחקנים .