Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

לא קשור לכדורסל - מי אחראי פה על העסק?

04 אוגוסט 2025, 17:14

זה לא קשור לכדורסל ומצטער שאני נאלץ לכתוב זאת כאן, אבל פורום שכונה כ"כ מת וחסר פעילות כך שאין לי ברירה אלא לכתוב זאת כאן, מתוך דאגה לעתידו של הפורום (שחשוב לי באופן אישי כמי שנמצא כאן מאז 2003 בערך):

מי אחראי לתפעל כאן את כל העסק? נותרו כאן בכלל מנהלים? כל המנהלים שמופיעים בעמוד הראשי של הפורום לא פעילים כאן כבר שנים.
מי כאן האחראי? :?

אני גם שם לב שהמשתמש האחרון שנרשם לפורום עשה זאת לפני למעלה משנתיים. כנראה שיש כאן מנגנון שמחייב אישור מצטרפים חדשים על ידי מנהל, רק שנראה שלא נותר מי שיאשר, וכך הדרך של משתמשים חדשים להיכנס נחסמת כמעט לחלוטין. וכך בשקט הפורום הולך ודועך.
אם עדיין יש כאן מישהו שמחזיק במפתחות, אולי הגיע הזמן לשקול צעדים כדי להחזיר קצת חיים למקום. לפחות לאשר משתמשים חדשים (שאני בטוח שניסו להירשם במהלך השנתיים האחרונות). זה פורום עם עבר עשיר, חבל שייגמר ככה.

Re: לא קשור לכדורסל - מי אחראי פה על העסק?

04 אוגוסט 2025, 17:25

זו הייתה סגירה מודעת בגלל המלחמה. זה לא שהפורום שם מת מעצמו.

04 אוגוסט 2025, 18:36

האתר נפל כמה וכמה פעמים במהלך השנתיים הללו ותמיד עלה מהגיבוי בחזרה. מתאר לעצמי שהייתה ויש התערבות ידנית של הבעלים\המנהל האחראי במקרים של תקלות קיצוניות. אני לא מכיר, אבל אולי מישהו מהקליקה הותיקה כאן כן ויכול לפנות אליו ולבקש שיעלה משתמש ותיק ופעיל להנהלה.

המלחמה הזו העלימה מכאן כל מיני משתמשים שלא ראיתי מאז השביעי (מקווה שהם בריאים ושלמים), הפורום חצי שומם בלעדיהם.

04 אוגוסט 2025, 19:19

תומר הבעלים והמנהל הראשי של הפורום.
אני אישית בעל הרשאות ניהול מוגבלות של נעילה/מחיקה וכו. לא יכול לאשר משתמשים

04 אוגוסט 2025, 19:31

והוא עדיין פעיל בניהול הפורום? יש דרך לדבר איתו?

04 אוגוסט 2025, 19:37

התנין כתב:והוא עדיין פעיל בניהול הפורום? יש דרך לדבר איתו?

חייב לומר שניסיתי כמה פעמים ללא הצלחה

04 אוגוסט 2025, 20:37

התנין כתב:והוא עדיין פעיל בניהול הפורום? יש דרך לדבר איתו?
כן אבל בעיקר כשיש תקלות

04 אוגוסט 2025, 20:37

התנין כתב:זה לא קשור לכדורסל ומצטער שאני נאלץ לכתוב זאת כאן, אבל פורום שכונה כ"כ מת וחסר פעילות כך שאין לי ברירה אלא לכתוב זאת כאן, מתוך דאגה לעתידו של הפורום (שחשוב לי באופן אישי כמי שנמצא כאן מאז 2003 בערך):

מי אחראי לתפעל כאן את כל העסק? נותרו כאן בכלל מנהלים? כל המנהלים שמופיעים בעמוד הראשי של הפורום לא פעילים כאן כבר שנים.
מי כאן האחראי? :?

אני גם שם לב שהמשתמש האחרון שנרשם לפורום עשה זאת לפני למעלה משנתיים. כנראה שיש כאן מנגנון שמחייב אישור מצטרפים חדשים על ידי מנהל, רק שנראה שלא נותר מי שיאשר, וכך הדרך של משתמשים חדשים להיכנס נחסמת כמעט לחלוטין. וכך בשקט הפורום הולך ודועך.
אם עדיין יש כאן מישהו שמחזיק במפתחות, אולי הגיע הזמן לשקול צעדים כדי להחזיר קצת חיים למקום. לפחות לאשר משתמשים חדשים (שאני בטוח שניסו להירשם במהלך השנתיים האחרונות). זה פורום עם עבר עשיר, חבל שייגמר ככה.

אני ביקשתי לפני ארבע שנים להצטרף לקח לתומר כמה חודשיים לראות את הבקשה ולאשר אותי כחבר פורום, הוא גם התנצל שזה לקח הרבה זמן אז כנראה שהוא לא ממש בעניינים, אבל הפורום פעיל מאוד אומנם יש מעט משתמשים אבל יש עשרות הודעות ביום ודיונים מאוד מקצועיים, בסוף זה תלוי בנו ככול שנשאיר אותו פעיל הוא יחיה, עולם הפורומים זה זן נכחד כי כולם עברו לטוויטר ופייסבוק.

04 אוגוסט 2025, 20:49

נכון, יש פה אחלה חומר אנושי, למרות שהוא מצטמצם מיום ליום. וכדי שהפורום ימשיך לחיות, חייב שיתאפשר למשתמשים חדשים להצטרף אליו.

04 אוגוסט 2025, 20:59

התנין כתב:נכון, יש פה אחלה חומר אנושי, למרות שהוא מצטמצם מיום ליום. וכדי שהפורום ימשיך לחיות, חייב שיתאפשר למשתמשים חדשים להצטרף אליו.

אפשר להצטרף, אבל זה לוקח זמן עד שמאשרים.

04 אוגוסט 2025, 21:29

מתקשה מאוד להאמין שאף אחד לא ניסה להצטרף במשך יותר משנתיים.

04 אוגוסט 2025, 21:31

נראה לי חשוב שמישהו יקבל הרשאות נוספות, לפחות כמו אישור הרשמה (אפשר גם לוותר על זה), כדי לאפשר באמת כניסה של חדשים

04 אוגוסט 2025, 22:00

התנין כתב:מתקשה מאוד להאמין שאף אחד לא ניסה להצטרף במשך יותר משנתיים.

יש לא מעט שהצטרפו לפני שנתיים ושלוש שנים, אבל לא כתבו אפילו הודעה אחת.

05 אוגוסט 2025, 00:00

A.Parker כתב:נראה לי חשוב שמישהו יקבל הרשאות נוספות, לפחות כמו אישור הרשמה (אפשר גם לוותר על זה), כדי לאפשר באמת כניסה של חדשים
אני אבדוק עם תומר אם אני יכול לקבל הרשאה כזאת.
אין לי בעיה לקחת על עצמי לאשר משתמשים חדשים מפעם לפעם

05 אוגוסט 2025, 00:30

שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:נראה לי חשוב שמישהו יקבל הרשאות נוספות, לפחות כמו אישור הרשמה (אפשר גם לוותר על זה), כדי לאפשר באמת כניסה של חדשים
אני אבדוק עם תומר אם אני יכול לקבל הרשאה כזאת.
אין לי בעיה לקחת על עצמי לאשר משתמשים חדשים מפעם לפעם

:like:
פרסם תגובה