Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

עדכון לגבי פצעיתו של ג'ורדן פרמאר

17 אוקטובר 2011, 12:33

ג'ורדן פרמאר סובל ממתיחה במפשעה. ישוב בהדרגה לאימונים מלאים וצפוי להיות כשיר בימים הקרובים, בשאיפה לכשירות מלאה במשחק מול מילאנו ביום חמישי.

ג'ורדן פרמאר עבר היום בדיקת MRI בה נקבע כי הוא סובל ממתיחה במפשעה ולא מקרע. רופא הקבוצה, ד"ר גיא מורג, אמר כי השחקן יקבל טיפולי פיזיותרפיה ויחזור בהדרגתיות לאימונים מלאים. פרמאר אמור להיות כשיר תוך מספר ימים, כאשר השאיפה היא כמובן להכשירו למשחק היורוליג הקרוב ביום חמישי מול ארמאני מילאנו.

http://maccabi.co.il/News.asp?id=3195

Re: עדכון לגבי פצעיתו של ג'ורדן פרמאר

17 אוקטובר 2011, 12:38

קיוויתי שאתר מכבי יוציאו היום הודעה אחרת שלא קשורה לפארמר.

17 אוקטובר 2011, 14:52

האם ייתכן שהפציעה נגרמה בגלל שפרמאר הוא השחקן היחיד ששיחק קרוב ל-30 דקות למשחק ב-6 משחקים רצופים תוך 12 יום?

17 אוקטובר 2011, 15:18

קודי כתב:האם ייתכן שהפציעה נגרמה בגלל שפרמאר הוא השחקן היחיד ששיחק קרוב ל-30 דקות למשחק ב-6 משחקים רצופים תוך 12 יום?

בNBA הוא עשה את זה הרבה פעמים
נערך לאחרונה על ידי BIG sofo בתאריך 17 אוקטובר 2011, 16:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

17 אוקטובר 2011, 15:34

BIG sofo כתב:
קודי כתב:האם ייתכן שהפציעה נגרמה בגלל שפרמאר הוא השחקן היחיד ששיחק קרוב ל-30 דקות למשחק ב-6 משחקים רצופים תוך 12 יום?

תפסיק לנסות להאשים את ההנהלה. זה שחייבים עוד גארד זה ברור...נקווה שלאנגפורד יחתום ויהיה ממך שקט כמה ימים...

ב-נ.ב.א. אני לא בטוח שהוא שיחק בכזו אינטנסיביות בתחילת העונה והוא בטח לא שיחק כל כך הרבה דקות למשחק.

17 אוקטובר 2011, 16:01

קודי כתב:
BIG sofo כתב:

תפסיק לנסות להאשים את ההנהלה. זה שחייבים עוד גארד זה ברור...נקווה שלאנגפורד יחתום ויהיה ממך שקט כמה ימים...

ב-נ.ב.א. אני לא בטוח שהוא שיחק בכזו אינטנסיביות בתחילת העונה והוא בטח לא שיחק כל כך הרבה דקות למשחק.

אגב, ערכתי את ההודעה שלי. בכל מקרה, לא הייתי רציני...

17 אוקטובר 2011, 16:12

לא. זה מתיחה, זה יכול לקרות גם אם הוא לא שיחק 3 שנים, וגם אם הוא שיחק כל יום 2 משחקים. סוג של מזל רע... תנועה לא נכונה של הגוף..
הוא יחזור עד יום חמישי, לא חושב שצריך לדאוג...

17 אוקטובר 2011, 16:15

כמה שחקנים אפשר לרשום בסגל ליורוליג? זאת אומרת כמה ישבו בצד?

17 אוקטובר 2011, 16:16

Ido_Maccabi כתב:כמה שחקנים אפשר לרשום בסגל ליורוליג? זאת אומרת כמה ישבו בצד?

12, כרגיל.

17 אוקטובר 2011, 16:17

Ido_Maccabi כתב:כמה שחקנים אפשר לרשום בסגל ליורוליג? זאת אומרת כמה ישבו בצד?

מצ'באן ואלון שטיין לא יירשמו
פרסם תגובה