Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גמר גביע המדינה: מכבי נגד ראשל"צ - יום חמישי, 20:45, ערוץ 1

14 פברואר 2012, 08:58

נקווה שהפעם בלאט ירחם על סופו ויתן לו קצת לנוח. לראשון יש גבוה אחד ויחיד - אדריאן יוטר שנמוך יותר מדייויד בלו - כך שהנדריקס, אליהו ובלו יסתדרו היטב מתחת לסל. הייתי מלביש יחד עם לנגפורד, סמית והנדריקס גם את פאפאס. הכוח של ראשון הוא בגארדים הזרים האתלטיים והגבוהים שלה ובבאומן שמשחק בד"כ רחוק מהסל ויכול להקשות לא מעט על אליהו. מבחינת ישראלים אין לראשון הרבה, כאשר הטובים ביותר שלהם הם ניצן חנוכי ועמית בן דוד. מכבי קבוצה הרבה יותר טובה ועמוקה וגם לא ברור איך ראשון תתמודד עם משחק שני תוך שלושה ימים. סביר להניח שנראה מראשון הרבה שמירה אזורית, מה שיעודד את בלאט לשחק יותר דקות עם אליהו ובלו כגבוהים.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 14 פברואר 2012, 09:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: גמר גביע המדינה: מכבי נגד ראשל"צ - יום חמישי, 20:45, ערו

14 פברואר 2012, 09:00

כרטיסים לגמר אפשר לקנות במשרדי "לאן" (בטלפון או באינטרנט) או במשרדי מכבי (בטלפון או במקום). למכבי יש מקומות הרבה יותר טובים (קניתי הבוקר).

14 פברואר 2012, 09:02

אני בספק רב אם מזרחי ייתן לבלאט שלא להלביש את סופו במשחק גמר...

14 פברואר 2012, 09:06

שחף כתב:אני בספק רב אם מזרחי ייתן לבלאט שלא להלביש את סופו במשחק גמר...

מה האסון שיקרה אם סופו ינוח עשרה ימים עד המשחק המאוד חשוב נגד ז'אלגיריס? נגד ראשון יסתדרו היטב בלי סופו וגם אין סיבה שלא יעשו את זה גם נגד ירושלים ביום ראשון, וגם אם לא אז לא יקרה אסון.

14 פברואר 2012, 09:07

גמר גביע ומשחק נגד ירושלים, שהפסדנו לה בהיכל ? שמעון התפטר או משהו? באמת נראה לך שזה יקרה?

מה ששמעון יכול לעשות זה לדאוג לעוד "תקלה במטוס" לקראת המשחק הבא באדריאטית. אבל זה כבר ייראה חשוד.

14 פברואר 2012, 09:29

גם אני חושב שסופו לא צריך לשחק. הבעיה היא שבאמת אנחנו נשארים בכלל בלי גבוהים במידה וריצ' נכנס לבעיית עבירות.

דווקא התפקוד של סופו מול חולון היה בסדר. הוא לא שיחק הרבה, וממש עלה בשביל לסתום חורים פה ושם. אני חושב שבלאט לא יוותר על זה.
מול מגדל זה כבר סיפור אחר. משחק שאמנם רצוי וכדאי לנצח, אבל באמת שאין שום צורך לסכן בו את סופו.

14 פברואר 2012, 09:29

שחף כתב:גמר גביע ומשחק נגד ירושלים, שהפסדנו לה בהיכל ? שמעון התפטר או משהו? באמת נראה לך שזה יקרה?

מה ששמעון יכול לעשות זה לדאוג לעוד "תקלה במטוס" לקראת המשחק הבא באדריאטית. אבל זה כבר ייראה חשוד.

המשחק הבא באדריאטית לא ממש מעניין, מאחר שאם מכבי תנצח את ז'אלגיריס אני מאמין שהיא תעלה להצלבה (לא רואה את קאנטו מנצחת את ברצלונה). מעבר לכך, הגיע הזמן שמזרחי (גם בגילו) יתבגר טיפה ויבדיל בין עיקר לטפל. את סופו מכבי צריכה למשחק מול ז'אלגיריס בשבוע הבא ולאחר מכן למשחקי ההצלבה שמתחילים באזור ה-20 למרץ ומבחינתי שעד אז מכבי תפסיד כמה משחקים. יהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור הצלבה בלי יתרון ביתיות (וגם איתו) בלי האיש הגדול. עד אז צריך לעשות הכל בשביל להעמיד אותו על הרגליים ולהכשיר אותו כמו שצריך, גם אם זה אומר מנוחה של שבועיים ממשחק ועריכת אימוני כושר בלבד.

14 פברואר 2012, 11:02

לפי איך שבלאט דיבר אתמול, סופו יתלבש גם בחמישי.. אני מאוד לא אוהב את זה, אבל אין מה לעשות.
אפשר להתעודד מזה שעד הפציעה אתמול, סופו היה טוב, אפילו טוב מאוד.

14 פברואר 2012, 11:05

דדווקא במשחקים האחרונים סופו נראה לי בסדר , הוא אומנם לא שם יותר מידי נקודות בעיקר בגלל שהוא לא משחק יותר מידי אבל התנועה שלו כבר הרבה יותר טובה .

בכל מקרה בניגוד לדעה הרווחת פה נראה לי שבלאט מעלה את סופו בעיקר בשביל להכניס אותו לכושר משחק ופחות בשביל המשחקים הספציפים האלו אבל אולי אני טועה.

14 פברואר 2012, 11:12

אני הייתי ביציע והיה קשה לראות את סופו נופל, התחלתי להרגיש איך סיפור פרקינס מתחיל לחזור שוב, זה היה נראה מאוד רע אבל ברוך השם זה בסדר בסוף.
אני חושב שבלאט הכניס את סופו בעיקר כדי להראות לקהל שהוא בסדר וגם להראות לקבוצה, כי מה שקרה שאחרי שסופו נפצע פתאום חולון חזרו למשחק והיה פחד כי גפ להנדריקס היה 2 עבירות.

14 פברואר 2012, 19:04

אם בלאט לא מלביש את פאפאס הוא התחרפן כליל.

14 פברואר 2012, 23:25

זה רק אני או שהמקום שסופו נפל בו היה יותר מדי רוב למקום
שבו פרקינס נפצע? :unsure

14 פברואר 2012, 23:37

~Box & 1~ כתב:זה רק אני או שהמקום שסופו נפל בו היה יותר מדי רוב למקום

זה מה שאמרתי לאמא שלי..כל הצבע נעלם לה מהפנים חחח היא כבר ראתה את זה קורה שוב..

15 פברואר 2012, 00:09

Holiday_Armadillo כתב:
~Box & 1~ כתב:זה רק אני או שהמקום שסופו נפל בו היה יותר מדי רוב למקום

זה מה שאמרתי לאמא שלי..כל הצבע נעלם לה מהפנים חחח היא כבר ראתה את זה קורה שוב..

חח. והתגובה של סופו אחרי הנפילה היתה נוראית, זה היה נראה כאילו הוא גמר את העונה בלי בכלל למצמץ.

15 פברואר 2012, 14:21

בלאט רשם את סופו..
ושוב הוא צירף את הנדריקס, לאנג' וסמית'

15 פברואר 2012, 18:52

מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה של בלאט עם פניני?
בחצי הגמר הוא לא שיתף אותו במחצית השניה

15 פברואר 2012, 19:00

הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם :D) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.

15 פברואר 2012, 19:20

MaccabiTA כתב:הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם :D) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.

הוא רושם את סופו כביטוח, למקרה שהשופטים ידביקו עבירות להנדריקס במטרה "לעשות משחק מעניין".

15 פברואר 2012, 19:25

MaccabiTA כתב:הקטע עם סופו פשוט הזוי.. לא יצא לי לראות את המשחק (הייתי באמסטרדם :D) אבל ראיתי את הקטע ביוטיוב וזה נראה כואב מאוד, מוזר לי שבלאט מוכן לסכן אותו עם המצב בברך ואחרי פציעה לא נעימה וכל זה רק בשביל גמר גביע מול האימפריה של אפי.

מניאק!!!! :bigsmile2

היה קר?

15 פברואר 2012, 19:28

felix_r כתב:

הוא רושם את סופו כביטוח, למקרה שהשופטים ידביקו עבירות להנדריקס במטרה "לעשות משחק מעניין".

תמיד אפשר ללכת על הרכב של ליאור ובלו כגבוהים, זה הלך מצויין עונה שעברה ומול קבוצה ישראלית זה לא אמור להיות בעייתי מדי למרות שיוטר יוכל לעשות קצת בעיות אבל הוא לא ינצח את המשחק.
פרסם תגובה