Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

22 פברואר 2012, 10:12

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.116372.html

כפי שכבר הבנו בשבועות האחרונים, מכבי תל אביב עובדת חזק מאוד על העונה הבאה כבר בשלב הזה. לצד המו"מ עם דייויד בלאט על הארכת חוזהו והכוונה להחתים את רכזה של ריטאס וילנה, טייריס רייס, בקבוצה החליטו לממש את האופציה על הפורוורד דווין סמית ולהשאיר אותו בקבוצה לעונה נוספת.

פרסום ראשון: מכבי תל אביב רוצה את טייריס רייס לעונה הבאה

סמית חתם בקיץ על חוזה לשנה עם אופציה לשנה נוספת. על פי אותו חוזה, שכרו אמור להשתדרג בעונה השניה. סמית הגיע ארצה כמחליפו של צ'אק אידסון והפך לבורג חשוב במערך של האלופה העונה. ביורוליג הוא העמיד עד כה ממוצעים של 6.9 נקודות ב-25 דקות יחד עם 3.6 ריבאונדים. משחק השיא שלו היה בשלב הבתים מול ריאל מדריד אז קלע 15 נקודות. מעבר לכך, סמית מיצב את עצמו כאחד השומרים הטובים של הקבוצה.

במועדון מודעים לאפשרות שדייויד בלו יפרוש בקיץ, כפי שפורסם בלעדית כאן באתר ערוץ הספורט בסוף השבוע, ומתוך המגמה הזו החליטו הצהובים ללכת על יותם הלפרין וסילבן לנדסברג לקראת העונה הבאה, מתוך תקווה שלפחות אחד מהם יהיה צהוב החל מהקיץ.

מכבי תל אביב תפנה לשניים רק בסיום העונה הנוכחית. כזכור, הלפרין כבר היה סגור בשורות הדאבליסטית ורק ענייני מס מנעו את השידוך בין הצדדים, ולכן הגארד מצא את עצמו משחק בעונה הנוכחית בליגה הרוסית.
נערך לאחרונה על ידי nzitser בתאריך 22 פברואר 2012, 10:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

לכל המפנטזים - דווין סמית' נשאר בעונה הבאה...

22 פברואר 2012, 10:12

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16372.html

Re: יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה

22 פברואר 2012, 10:13

מבקש לשנות את הכותרת ל"ישאר לפי SPORT 5" :heat . זה עדיין לא רשמי, ולראות את משפט הזה לא עושה לי טוב

Re: יקיר הפורום דוין סמית' ישאר לעוד עונה (כנראה)

22 פברואר 2012, 10:23

פרסום ראשון: "עמי ביטון חתם על הארכת חוזה במכבי. הצוות המקצועי היה מרוצה מתפקודו, ולחץ על ההנהלה להחתימו לפני סוף העונה, שכן הם מודעים לעניין הרב שיוצר מנהל המשק באירופה".
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 22 פברואר 2012, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 פברואר 2012, 10:52

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אסור שזה יקרה

22 פברואר 2012, 11:21

MTA2311 כתב:פרסום ראשון: "עמי ביטון חתם על הארכת חוזה במכבי. הצוות המקצועי היה מרוצה מתפקודו, ולחץ על ההנהלה להחתימו לפני סוף העונה, שכן הם מודעים לעניין הרב שיוצר מנהל המשק באירופה".

:laugh3

22 פברואר 2012, 11:26

מקווה מאוד שזה לא נכון.
בכל אופן, צריכים להסתכל על הצד החיובי, למכבי יש אופציה על סמית', מה שאומר שהיא יכולה שגם לא לממש אותה.

22 פברואר 2012, 11:37

מה יהיה, דיוויד? עד מתי תמשיך להתלהב משחקנים אפורים?

22 פברואר 2012, 11:50

felix_r כתב:מה יהיה, דיוויד? עד מתי תמשיך להתלהב משחקנים אפורים?

לא בטוח שדיוויד מתלהב ממנו, אבל כמו שאנחנו רואים ב-48 השעות האחרונות, שמכבי מנסה להכין את העונה הבאה, היא מאוד רוצה להשאיר את סופו הנדריקס ולנגפורד וכנראה אחד המחירים הם לא להביא סמSF יותר טוב , אלא להתפשר על סמית, יכול להיות שאם לנדסברג יבוא וקית ישחק גם מדי פעם 3 , אז זה לא יהיה נורא כל כך.

אנחנו מדברים המון על כמה כסף ישאר לרכז או לסמול או לקבוצה...

מצד שני אנחנו רואים שמכבי רוצה מאוד את הלפרין, אני דווקא אוהב את הלפרין אבל ידוע לי וגם לכם שהוא שחקן די יקר, במחיר שלו אפשר בהחלט להביא רכז יותר טוב ואולי גם סמול...

אני פשוט מקווה שמכבי לא תחתים את הלפרין על חוזה עתק ובכך נשאר עם קו אחורי רעוע.

לעומת זאת במידה והלפרין בה ויהיה יחד עם יוגב ופרקינס בעמדת הרכז כשלנגפורד נשאר, אז זה לא נורא כל כך.

אני למשל מעדיף שלאנגפורד ישאר יבוא פרקינס ועוד רכז זר שנקווה שיהיה טוב כמו למשל רייס או פולן.

22 פברואר 2012, 11:55

where is the love? כתב:

לא בטוח שדיוויד מתלהב ממנו, אבל כמו שאנחנו רואים ב-48 השעות האחרונות, שמכבי מנסה להכין את העונה הבאה, היא מאוד רוצה להשאיר את סופו הנדריקס ולנגפורד וכנראה אחד המחירים הם לא להביא סמSF יותר טוב , אלא להתפשר על סמית, יכול להיות שאם לנדסברג יבוא וקית ישחק גם מדי פעם 3 , אז זה לא יהיה נורא כל כך.

מצד שני אנחנו רואים שמכבי רוצה מאוד את הלפרין, אני דווקא אוהב את הלפרין אבל ידוע לי וגם לכם שהוא שחקן די יקר, במחיר שלו אפשר בהחלט להביא רכז יותר טוב ואולי גם סמול...

לעומת זאת במידה והלפרין בה ויהיה יחד עם יוגב ופרקינס בעמדת הרכז כשלנגפורד נשאר, אז זה לא נורא כל כך.

אני למשל מעדיף שלאנגפורד ישאר יבוא פרקינס ועוד רכז זר שנקווה שיהיה טוב כמו למשל רייס או פולן.

עזוב, בחייך. משאירים את כל השחקנים האפורים. קבוצה ללא שום ברק. לחלוטין. עצוב. כבר אין לי חשק לעונה הבאה... מצטער, אבל שחקנים כמו סמית' והנדריקס לא מושכים אותי לראות משחקים של מכבי... אני כמעט בטוח, שסופו ולאנגפורד לא ימשיכו. הם יותר מדי בולטים. דיוויד לא אוהב את זה.

22 פברואר 2012, 12:04

felix_r כתב:
where is the love? כתב:

עזוב, בחייך. משאירים את כל השחקנים האפורים. קבוצה ללא שום ברק. לחלוטין. עצוב. כבר אין לי חשק לעונה הבאה... מצטער, אבל שחקנים כמו סמית' והנדריקס לא מושכים אותי לראות משחקים של מכבי... אני כמעט בטוח, שסופו ולאנגפורד לא ימשיכו. הם יותר מדי בולטים. דיוויד לא אוהב את זה.

פליקס אתה יודע אני האחד הפסימיים פה, אבל אני חושב שאתה קצת מגזים, יותר מדי בולטים דיוויד לא אוהב את זה, אני לא בטוח שזה נכון.

22 פברואר 2012, 12:06

חברים, בואו נצא מהפסימיות.
העובדה שסמית' הוא אחד הזרים החלשים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות בלטה ועדיין בולטת כמעט לכולנו.
אני בטוח שבלאט רואה גם את מה שאנחנו רואים ולבסוף יבחר שלוותר על סמית'.

שימו לב שבמשחקים האחרונים (פרט אולי לחצי גמר הגביע) מספר הדקות של סמית' רק הולך וקטן.
בלאט לא עיוור וגם הוא יודע שמקומו של סמית' הוא לא כאן. אני עדיין בדעה שסמית' יהיה אחד הראשונים שילכו הביתה בקיץ.
חברה', אל תתנו לגלדסטון לדכא אתכם, קצת אופטימיות!

22 פברואר 2012, 12:08

איכס. אם זה קורה אני מאבד חצי מההערכה שלי ליכולת של דייויד בלאט לבחור זרים. אחד הזרים הגרועים שנחתו פה בשנים האחרונות. אם בלאט רוצה להשאיר אותו בקבוצה, אולי צריך למנות GM שיבחר לו זרים. מה לעזעזל הוא מוצא בנגר הזה????

22 פברואר 2012, 12:15

חביב אורנג'ד כתב:חברים, בואו נצא מהפסימיות.
העובדה שסמית' הוא אחד הזרים החלשים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות בלטה ועדיין בולטת כמעט לכולנו.
אני בטוח שבלאט רואה גם את מה שאנחנו רואים ולבסוף יבחר שלוותר על סמית'.

שימו לב שבמשחקים האחרונים (פרט אולי לחצי גמר הגביע) מספר הדקות של סמית' רק הולך וקטן.
בלאט לא עיוור וגם הוא יודע שמקומו של סמית' הוא לא כאן. אני עדיין בדעה שסמית' יהיה אחד הראשונים שילכו הביתה בקיץ.
חברה', אל תתנו לגלדסטון לדכא אתכם, קצת אופטימיות!

לצערי מה שאתה אומר לא נכון
שבלאט לא אוהב מישהו, אתה רואה את זה. כמו שפאפאס לא רואה כמעט מגרש. או שהוא מאוכזב ממישהו, ומרגיש שהוא לא טוב או בתקופה לא טובה, הוא מוריד לו מהדקות, כמו עם סופו.
אבל לא כך עם סמית'. סמית' זה השחקן שמשחק הכי הרבה דקות בממוצע השנה במכבי ביורוליג (!!!). אם נוציא את המשחק מול שרלואה, שהוא היה פצוע עד יום לפני המשחק, והיה בספק למשחק (יחד עם סופו), פעם אחת כל השנה הוא שיחק פחות מ20 דקות ביורוליג, וזה היה מול אפס בחוץ, ושם הוא קיבל 17:30 דקות. בשאר המסגרות הוא מקבל קרדיט גדול לא פחות
אי אפשר לומר שבלאט מבין את זה כמונו. בלאט לא עיוור, זה ברור, אבל רואים בבירור שבלאט מאוד אוהב אותו ומעריך אותו, אלוהים יודע למה.
אם בלאט היה מבין את זה, הוא לא היה שונה מפאפאס (שלטעמי גם בגילו שחקן עדיף על סמית'). אבל הוא לא. הוא שחקן מוביל ובכיר במכבי מבחינת דקות. אני לא אופתע אם בלאט יבחר להמשיך איתו. אבל אני מאוד מאוד אהיה מאוכזב. סמית' זה סמל הבינוניות. שחקן יורוקאפ, או מקסימום שחקן לרמה של פרטיזן.

22 פברואר 2012, 12:18

where is the love? כתב:
felix_r כתב:
where is the love? כתב:

פליקס אתה יודע אני האחד הפסימיים פה, אבל אני חושב שאתה קצת מגזים, יותר מדי בולטים דיוויד לא אוהב את זה, אני לא בטוח שזה נכון.

לגבי סופו:
1) תשמע, מה זאת ההצעה המצחיקה הזאת שנתנו לסופו? פחות מהנדריקס? עצוב. אין הרבה שחקנים כמו סופו בשוק. לעומת זאת יש מלא הנדריקסים ואפילו טובים ממנו.
2) העונה שחקני מכבי הפסיקו להכניס כל כדור לסופו, וכך גרמו לו להראות פחות טוב, ואז פתאום הנדריקס עולה בחמישיה. אין מצב שלדיוויד אין יד בדבר.
3) דיוויד לא רצה את סופו כשהגיע למכבי. ההנהלה הכריחה אותו.
4) אני לא מאמין ל 50% ממה שבלאט אומר בתקשורת. דיוויד הוא דיפלומט ואומר דברים טובים על כולם, אבל זה עדיין לא אמור שאלה הדברים שהוא חושב באמת.

לגבי לאנגפורד. אני בטוח, שלאנגפורד יקבל הצעות של 1.5 מיליון יורו בקייץ. גם אם בלאט כן רוצה את לאנגפורד, זה לא ממש תלוי בו. הסיכוי היחיד לכך שלאנגפורד ישאר במכבי, זה אם ההצעות הגבוהות לא יגיעו מקבוצות פיינל-פור, אלא מקבוצות עשירות אבל בנוניות (כמו הטורקיות). אם קבוצה כמו בארסה תתן הצעה ללאנגפורד, אין מצב שהוא ישאר. אבל אם ההצעה תגיע מאפס פילזן או פנרבחצ'ה, אז יש מצב שהוא יעדיף להשאר במכבי בפחות כסף.

22 פברואר 2012, 12:28

פליקס,
בסופו של דבר המטרה של כולם היא אותה מטרה - שהקבוצה תצליח.

דייויד לא אחראי על ההצעות שנותנים לסופו, והוא גם לא אשם בכך שסופו פצוע. עובדה שלסופו היו גם תקופות מצויינות העונה והוא שיחק הרבה.
אני כן מסכים איתך שלדייויד יש שחקנים שהוא אוהב פחות וכאלה שהוא אוהב יותר, אבל זה אופייני לא רק לדייויד אלא לכל המאמנים.
גם אוברדוביץ' לא הסתדר לאורך השנים עם לא מעט שחקנים.

לגבי העונה הבאה, אני דווקא יותר אופטימי. לטעמי המהלכים של מכבי להשאיר את השחקנים ואת המאמן כבר באמצע העונה, הם מהלכים מצויינים, ויש להם סיכוי להצליח.

22 פברואר 2012, 12:33

מאוד יכול להיות שיש לזה קשר לחוזה שהציעו להנדריקס..
זה היה ברור שה800 אלף שמציעים להנדריקס יבואו על חשבון משהו אחר. אי אפשר להציע כזה סכום לשחקן משלים/מחליף מבלי שזה יבוא על חשבון שחקן בכיר.

22 פברואר 2012, 12:49

jol9 כתב:פליקס,

דייויד לא אחראי על ההצעות שנותנים לסופו, והוא גם לא אשם בכך שסופו פצוע. עובדה שלסופו היו גם תקופות מצויינות העונה והוא שיחק הרבה.
אני כן מסכים איתך שלדייויד יש שחקנים שהוא אוהב פחות וכאלה שהוא אוהב יותר, אבל זה אופייני לא רק לדייויד אלא לכל המאמנים.

לגבי העונה הבאה, אני דווקא יותר אופטימי. לטעמי המהלכים של מכבי להשאיר את השחקנים ואת המאמן כבר באמצע העונה, הם מהלכים מצויינים, ויש להם סיכוי להצליח.

בוודאי שמהלך להשארת סמית' הוא מהלך שיש לו סיכוי להצליח. לאיפה סמית' כבר ילך? יחזור ליורוקאפ? בעיני זה מהלך מטומטם להחריד להשאיר משליך לבנים כזה בקבוצה.

22 פברואר 2012, 12:54

שחף כתב:

בוודאי שמהלך להשארת סמית' הוא מהלך שיש לו סיכוי להצליח. לאיפה סמית' כבר ילך? יחזור ליורוקאפ? בעיני זה מהלך מטומטם להחריד להשאיר משליך לבנים כזה בקבוצה.

הכוונה שלי היתה ללאנגפורד, סופו והנדריקס. בוודאי לא לסמית'.

22 פברואר 2012, 12:56

jol9 כתב:
שחף כתב:

הכוונה שלי היתה ללאנגפורד, סופו והנדריקס. בוודאי לא לסמית'.

את סופו ולאנגפורד לא תשאיר בפחות ממיליון דולר, ולא נראה שמכבי ממש מוכנה לתת להם את הסכום הזה כרגע (כמו שלא הסכימו לתת בזמנו למוריס, לפרקינס או לאידסון).
את הנדריקס אולי תצליח להשאיר ב800 אלף דולר, אבל את דעתי אתה יודע על ההחתמה הזאת, ואם מוסיפים לזה שסמית' ישאר (כאמור הכל ספקולציות והתייחסויות לתקשורת שלא בטוח יקרו), התנהלות בכלל בכלל לא טובה של ההנהלה והצוות המקצועי
פרסם תגובה