Switch to full style
פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ליגת קופל: מכבי נגד חיפה- ראשון, 19:00, ספורט5+

25 פברואר 2012, 14:59

בלאט רשם את פאפאלוקאס סמית הנדרקיס לנגפורד למשחק.

Re: ליגת קופל: מכבי נגד חיפה- ראשון, 19:00, ספורט5+

25 פברואר 2012, 15:13

יהיה כל כך מתאים אם דווקא נגדנו הם ישיגו ניצחון ראשון אחרי יותר משלושה חודשים..

25 פברואר 2012, 15:14

Holiday_Armadillo כתב:יהיה כל כך מתאים אם דווקא נגדנו הם ישיגו ניצחון ראשון אחרי יותר משלושה חודשים..

שברת נראה לי את שיא הפסימיות שלך

25 פברואר 2012, 15:21

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יהיה כל כך מתאים אם דווקא נגדנו הם ישיגו ניצחון ראשון אחרי יותר משלושה חודשים..

שברת נראה לי את שיא הפסימיות שלך

אני לא חושבת שנפסיד..אני בכלל לא פסימית :neutral זה פשוט כמו שפרוקום לא השיגו אף ניצחון ביורוליג כשהיינו איתם בשלב הבתים ואמרתי ש''הם צריכים להשיג את הניצחון הראשון מתישהו..רק שזה לא יהיה עלינו''..זה לא היה עלינו אבל זה כן היה על קאחה לאבורל..

25 פברואר 2012, 15:51

מתי לנגפורד יקבל מנוחה? אני מבין שבלעדיו ובלי סופו אין מי שישים סל, אבל גם לו מגיע לנוח קצת.

25 פברואר 2012, 16:56

MTA2311 כתב:מתי לנגפורד יקבל מנוחה? אני מבין שבלעדיו ובלי סופו אין מי שישים סל, אבל גם לו מגיע לנוח קצת.

הוא אולי צריך מנוחה, אבל דווקא לא נראה עייף. מי שנראה גמור בשבועות האחרונים זה הנדריקס.

25 פברואר 2012, 18:05

טוב לראות שבלאט יתן לפאפאס לשחק גם מחר ואלי לבסס את מעמדו ברוטציה במיוחד לאור העובדה שהוא אמר שפאפאלוקאס לא הגיע בשביל הליגה

25 פברואר 2012, 18:24

לא אמור להיות משחק יותר מדי מסובך, נקווה שמכבי לא תהפוך אותו למסובך

25 פברואר 2012, 18:27

rc4991 כתב:טוב לראות שבלאט יתן לפאפאס לשחק גם מחר ואלי לבסס את מעמדו ברוטציה במיוחד לאור העובדה שהוא אמר שפאפאלוקאס לא הגיע בשביל הליגה

אני מניחה שזה גם נובע מהעובדה שסופו נמצא בכלל ביוון מה שמשאיר בחירה רק בין פאפא למאלט ונראה שבלאט קצת איבד את האמון שלו במאלט.

25 פברואר 2012, 21:36

מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.

25 פברואר 2012, 21:48

למה המשחק באדריאטית ביום שני והמשחק ביורוליג ביום רביעי?

25 פברואר 2012, 21:55

שחף כתב:למה המשחק באדריאטית ביום שני והמשחק ביורוליג ביום רביעי?

המשחק ביורוליג ביום רביעי כי זה משחק חוץ, וזה משחק לא חשוב. לפרוטוקול. המשחקים החשובים ומעניינים יותר הם ביום חמישי

25 פברואר 2012, 22:13

שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.

למה שניים? מכבי מארחת את חיפה, מארחת את המופארם ונוסעת לברצלונה..

לא מוצא חן בעיני לוח המשחקים הקרוב. מכבי חוזרת לשחק יום אחרי יום, חוזרת לעומס הבלתי אנושי ועוד בנוסף מקבלת משחק יורוליג ברביעי..
ההיגיון אומר שכנראה לא נשאר מושלמים במשחקים האלה, העיקר ש"נדע" להפסיד בלא חשובים.

25 פברואר 2012, 22:16

מכביסט27 כתב:
שמואל1 כתב:מכבי הולכת לשחק שלושה משחקים בארבעה ימים, שניים מתוכם בחוץ. מחר חיפה, יום שני ורסאץ' ורביעי ברצלונה. לא פשוט.

לא מוצא חן בעיני לוח המשחקים הקרוב. מכבי חוזרת לשחק יום אחרי יום, חוזרת לעומס הבלתי אנושי ועוד בנוסף מקבלת משחק יורוליג ברביעי..
ההיגיון אומר שכנראה לא נשאר מושלמים במשחקים האלה, העיקר ש"נדע" להפסיד בלא חשובים.

אני לוקחת נצחונות בליגה ובאדריאטית והפסד לבארסה..

25 פברואר 2012, 22:19

מכביסט27 כתב:

צודק, חשבתי שהמשחק נגד ורסאץ' הוא בחוץ..

25 פברואר 2012, 22:19

חחח האמת אף משחק מבין ה3 לא חשוב במיוחד, ובהתחשב בזה שבברצלונה היינו מפסידים גם אם היה חודש מנוחה לפני, גם אני חותם על נצחונות בליגה ובאדריאטית והפסד ביורוליג.

25 פברואר 2012, 22:21

זה מעניין.
השבוע וחצי האחרונים היו מורכבים מ-4 משחקים קריטיים, שבכל אחד מהם חייבים לנצח, וממשחק יוקרתי אחד (בלי ערך מקצועי).
השבוע הזה הולך להיות עמוס אבל חסר חשיבות מקצועית לחלוטין.

למעשה, עד תחילת משחקי ההצלבה ב-20 למרץ, לא מצאתי שום משחק שמכבי ממש חייבת לנצח.

מה זה אומר? כמה דברים:
ראשית, זה זמן טוב לתת לשחקנים לנוח. אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, וגם סמית' ובלו משחקים המון דקות בהמון משחקים, כמעט ברציפות. זה הזמן לתת להם קצת לנשום.
שנית, לא פחות, ואולי אף יותר מהראשון, חשוב לתת לשני שחקנים מרכזיים מאוד שמצויים בכושר אישי רע, לחזור לעצמם, ואני מדבר כמובן על ליאור וגיא.
לבסוף, זה זמן שבו מכבי צריכה לבנות את עצמה מחדש אל עבר משחקי ההצלבה, אליהם היא חייבת להגיע בכושר טוב.

יכול להיות שהחודש הזה, יקבע איך ייראה סיום העונה של מכבי, ואסור לזלזל בזה.

26 פברואר 2012, 16:10

אני כבר מבולבלת.
המשחק מול בארסה ביום רביעי או חמישי?
כי בחלק מהמקומות כתוב רביעי ובחלק כתוב חמישי.

משחק יורוליג ביום רביעי?? מוזר לי מידי...

26 פברואר 2012, 16:24

חנו'ש כתב:אני כבר מבולבלת.

לפי אתר היורוליג- רביעי.
בגלל שזה המחזור האחרון, שהיה אמור להיות קובע, כל המשחקים של הבית משוחקים באותו היום ובאותה השעה

26 פברואר 2012, 16:29

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אני כבר מבולבלת.

לפי אתר היורוליג- רביעי.
בגלל שזה המחזור האחרון, שהיה אמור להיות קובע, כל המשחקים של הבית משוחקים באותו היום ובאותה השעה

ואם באמת היינו מגיעים למחזור האחרון כאשר מדובר במשחק על כל הקופה??
איך בדיוק מכבי היתה אמורה להתמודד עם זה?
משחק ביום ראשון
משחק ביום שני
טיסה ביום שלישי
ועוד משחק ביום רביעי.

בארסה גם ככה מגיעה למשחק כפייבוריטית ברורה, למה להגדיל לה עוד יותר את היתרון הברור שגם ככה כבר יש לה??
יש לנו מזל גדול שהמשחק הזה כבר לא קובע.
פרסם תגובה