jol9 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:פדרמן שמדרמן, אני גם לא מאמין שיבוא משקיע או שניים בשביל לכסות את הגירעונות, מה בדיוק יוצא לו מזה? אולי זה אפשרי לשנה הקרובה בלבד, אבל בטוח לו בטווח הרחוק. אבל אני בהחלט מסכים שהתקציב לא ישתדרג משמעותית לצערי, אולי נוכל להביא איזה גארד איכותי אחד ותו לא, יתר השחקנים יהיו בינוניים כתמול שלשום
מה בדיוק יוצא לו מזה? אפס הוצאות. הוא יוכל לשמור על השליטה המוחלטת במועדון, תוך צמצום ההשקעה. אין יותר הגיוני מזה.
האמת שפדרמן (האב) ראוי לקרדיט גדול על כל ההכנסות שאנחנו רואים ממכבי היום. אני גם יכול להבין למה כ"כ קשה לו לשחרר. הרי כסף הוא כבר כמעט ולא משקיע,
אבל גם לא בא לו לראות את כל ההשקעה שלו עוברת למישהו אחר עם סים עמוקים יותר, שיוכל להנות מפירות העבודה הקשה שלו.
מצד שני, הוא די מחזיק את מכבי כבת ערובה עכשיו. הוא לא רוצה למכור וגם לא רוצה להשקיע. הוא גם לא מביא אנשי מקצוע רציניים לנהל את העסק, אלא משאיר את זה
לשני אנשים לא מנוסים ולכדורגלן לשעבר...
בקיצור, יש כאן בעיה לא פשוטה, שלא תאפשר למכבי להיות כח אמיתי, משמעותי ויציב ביורוליג בשנים שבהם העסק ימשיך להתנהל כך.
הוא לא ראוי לשום קרדיט. ההכנסות, שגם ככה רובן מגיעות מהמחירים המופקעים של המנויים, משרתות בעיקר אותו. בעלים נורמאלי, משקיע בקבוצה שלו ולא עסוק כל העונה באיזון הטורים באקסל.
אם יום אחד יחליטו להגביל את התקציב בהתאם להכנסות, הוא כנראה ייחשב למנהל הכי מצליח באירופה, בינתיים הוא רק משתמש בקבוצה לתועלתו האישית.