טריוויה - האם אי פעם היינו במצב כזה בליגה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

טריוויה - האם אי פעם היינו במצב כזה בליגה?

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 07:18

ב- 1993 הפסדנו 7 משחקי ליגה (73% הצלחה) וסיימנו מקום שלישי.
ב- 2008 הפסדנו 9 משחקים (66% הצלחה) וסיימנו במקום שני.

כרגע אנחנו עם 4 הפסדים אחרי 9 משחקים (55% הצלחה) ועשויים לסיים את הסיבוב הראשון במקום הרביעי. אני לא חושב שדבר כזה קרה אי פעם. ב- 93 היה את הפציעה של גודס. ב- 2008 היה סגל די חלש וקבוצה מצויינת בחולון. מה קורה השנה?
roy1000

Re: טריוויה - האם אי פעם היינו במצב כזה בליגה?

הודעהעל ידי מני » 03 דצמבר 2013, 08:18

השאלה היא אם אנחנו מוכנים לחסוך 800 אלף עבור השליחה הביתה של בלאט ולראות תצוגות נפל של כדורסל כאילו ,או לשלם לו את הכסף ולהפוך לקבוצת כדורסל?
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 08:43

כל עוד מכבי תסיים בין 8 הראשונות בליגה ותגיע לפלייאוף העליון אז לא כלכך מעניין אותי המאזן כי בנתיים לפחות זה לא בא על חשבון התוצאות ביורוליג....
אני מעדיף שמכבי תשחק ככה בליגה ותיתן דקות לכהן טיוס נעימי ואחרים מאשר שתביס את היריבות אבל תשחוק סתם את הכוכבים שלה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 08:57

yzafrir כתב:כל עוד מכבי תסיים בין 8 הראשונות בליגה ותגיע לפלייאוף העליון אז לא כלכך מעניין אותי המאזן כי בנתיים לפחות זה לא בא על חשבון התוצאות ביורוליג....
אני מעדיף שמכבי תשחק ככה בליגה ותיתן דקות לכהן טיוס נעימי ואחרים מאשר שתביס את היריבות אבל תשחוק סתם את הכוכבים שלה...

אם לא שמת לב, נעימי וטיוס מקבלים דקות רק כשאין ברירה וכשהשחקנים המובילים (מצטער, אני לא יכול לכנות אותם כוכבים) בריאים הם נשחקים עד דק מאחר שצריך אותם כמעט נגד כל קבוצה. אם אתה מוכן לסבול עונה שלמה בשביל לנצח בסוף במשחק אחד ולקחת את האליפות אז אני שמח בשבילך. עוד מעט אנשי מכבי יהיו התומכים הכי גדולים של הפיינל פור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:00

מני כתב:השאלה היא אם אנחנו מוכנים לחסוך 800 אלף עבור השליחה הביתה של בלאט ולראות תצוגות נפל של כדורסל כאילו ,או לשלם לו את הכסף ולהפוך לקבוצת כדורסל?

אין ספק שיש לו אשמה אבל הוא בטח לא הבעיה הכי גדולה של הקבוצה. כל עוד ישאר הקו האחורי המחריד הזה (אם בשנה שעברה חשבנו שהוא היה הכי גרוע בתולדות המועדון אז השנה הצליחו להתעלות על עצמם ולהחליף את לוגאן בשחקן עוד פחות טוב ממנו) אף מאין לא יוציא מהקבוצה הזו הרבה יותר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 09:05

קודי כתב:
yzafrir כתב:כל עוד מכבי תסיים בין 8 הראשונות בליגה ותגיע לפלייאוף העליון אז לא כלכך מעניין אותי המאזן כי בנתיים לפחות זה לא בא על חשבון התוצאות ביורוליג....

אם לא שמת לב, נעימי וטיוס מקבלים דקות רק כשאין ברירה וכשהשחקנים המובילים (מצטער, אני לא יכול לכנות אותם כוכבים) בריאים הם נשחקים עד דק מאחר שצריך אותם כמעט נגד כל קבוצה. אם אתה מוכן לסבול עונה שלמה בשביל לנצח בסוף במשחק אחד ולקחת את האליפות אז אני שמח בשבילך. עוד מעט אנשי מכבי יהיו התומכים הכי גדולים של הפיינל פור.

אם זה אומר שמכבי ישחקו טוב ביורוליג , לא איכפת לי אם יעלו עם הנוער עד הפלייאוף....פניני וטיוס התחילו לקבל דקות אחרי שניראו טוב וניכנסו לכושר , כהן הראה דקות טובות ואולי ימשיך לקבל דקות בליגה...לגבי נעימי יש בעיה עם החוק של הצעירים כך שלא ברור איך מכניסים אותו לסגל...אולי צריך לעשות את זה על חשבון זר (היקמן או רייס...) אבל זה יפגע בקבוצה ביורוליג...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2013, 09:28

yzafrir כתב:
קודי כתב:

אם זה אומר שמכבי ישחקו טוב ביורוליג , לא איכפת לי אם יעלו עם הנוער עד הפלייאוף....פניני וטיוס התחילו לקבל דקות אחרי שניראו טוב וניכנסו לכושר , כהן הראה דקות טובות ואולי ימשיך לקבל דקות בליגה...לגבי נעימי יש בעיה עם החוק של הצעירים כך שלא ברור איך מכניסים אותו לסגל...אולי צריך לעשות את זה על חשבון זר (היקמן או רייס...) אבל זה יפגע בקבוצה ביורוליג...

מה קשור חוק הצעירים? שיעלו את נעימי במקום רייס.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2013, 09:36

yzafrir כתב:
קודי כתב:

אם לא שמת לב רייס לא משחק לא בליגה ולא ביורוליג כך שזה לא יפגע בקבוצה בשום אופן אלא רק יעזור
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 10:04

yzafrir כתב:אם זה אומר שמכבי ישחקו טוב ביורוליג , לא איכפת לי אם יעלו עם הנוער עד הפלייאוף....פניני וטיוס התחילו לקבל דקות אחרי שניראו טוב וניכנסו לכושר , כהן הראה דקות טובות ואולי ימשיך לקבל דקות בליגה...לגבי נעימי יש בעיה עם החוק של הצעירים כך שלא ברור איך מכניסים אותו לסגל...אולי צריך לעשות את זה על חשבון זר (היקמן או רייס...) אבל זה יפגע בקבוצה ביורוליג...

אבל זה לא המצב. מכבי משחקים עם ההרכב החזק שלהם בליגה ועדיין מפסידים. אתה לא יכול להיראות כמו בדיחה בליגה ולחשוב שאתה הולך לקחת את היורוליג. זה בדרך כלל לא קורה והיכולת הגרועה בליגה בסופו של דבר תזלוג גם ליורוליג. אני גם לא מבין מה ההתלהבות הרבה שלך מששת המשחקים שמכבי שיחק עד עכשיו ביורוליג? עשו ניצחון אחד יפה בקובאן ושאר המשחקים אלו משחקים שמכבי אמורה לנצח בהם. שנה שעברה, מכבי נראתה טוב בהרבה בשלב הראשון.

אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2013, 11:40

מה זה משחקים שמכבי אמורה לנצח בהם?
בנס ציונה אנחנו לא אמורים לנצח? בדרבי?

אני עדיין חושב שבלאט צריך ללכת הביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 11:46

MTA2311 כתב:מה זה משחקים שמכבי אמורה לנצח בהם?
בנס ציונה אנחנו לא אמורים לנצח? בדרבי?

אני עדיין חושב שבלאט צריך ללכת הביתה.

משחקים שמכבי אמורה לנצח בהם:

1. כל משחקי הבית ביורוליג (פרט אולי לקובאן).
2. משחקי החוץ בוילנה ובלגרד.
3. כל משחקי הליגה.

גם אני חושב שבלאט היה צריך ללכת הביתה, אבל זה (כנראה) לא יקרה.
roy1000

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־18 אורחים