10 ינואר 2014, 14:31
MTA2311 כתב:כן, פניני ללא ספק שינה את הממונטום. הוא באופן כללי נתן משחק טוב אתמול.
מצד שני, קפטן לא יכול למשש שחקן יריבה עד happy ending, באמצע המשחק.
10 ינואר 2014, 15:14
Roni1 כתב:MTA2311 כתב:כן, פניני ללא ספק שינה את הממונטום. הוא באופן כללי נתן משחק טוב אתמול.
מצד שני, קפטן לא יכול למשש שחקן יריבה עד happy ending, באמצע המשחק.
![]()
זה היה די מיותר, אבל הכותרות שעשו עליו מוגזמות. רביב לימונד ירק לפני חודש על שחקן הרצליה במגרש וזה עבר בשקט, בטח מצד האוהדים שמחאו לו כפיים אבל את פניני הם מקללים. וגם בתקשורת אף אחד לא עשה עליו כותרת של ״פשוט מגעיל״.
להנהלה שלנו, שנכשלה והתרפסה בכל מבחן תקשורתי בשנה האחרונה, אסור להגיב על זה ולהשתתף במשפט השדה הזה, זה סתם יקפיץ את הנושא שוב לכותרות ויתעסקו עם זה במשך שבוע. פשוט שיתנו לזה להעלם.
אגב, טיוס ממש נעלם אתמול, בדיוק כשהיה נראה שהוא יסחוב במקום סופו וג׳יימס ביחד.
11 ינואר 2014, 22:58
12 ינואר 2014, 00:53
מקובי כתב:אני רוצה לראות שוב את המשחק (מהיציע קצת קשה לקלוט הכל), ואני מתלבט.
אפשרות 1- שידור של ערוץ 10 (מוקלט ביס מקס מיום חמישי כשידור ישיר)
אפשרות 2- שידור של ערוץ הספורט (בעוד שעתיים בערך)
אפשרות 3- יוטיוב- בלי פרשנים! פעם ראשונה ששמתי לב שמכבי מעלה את השידור בלי פרשנים ככה שיש יתרון להרגיש את האווירה במשחק.
על איזה מהאופציות הייתם הולכים ולמה?
12 ינואר 2014, 01:49
felix_r כתב:מקובי כתב:אני רוצה לראות שוב את המשחק (מהיציע קצת קשה לקלוט הכל), ואני מתלבט.
אפשרות 3- יוטיוב- בלי פרשנים! פעם ראשונה ששמתי לב שמכבי מעלה את השידור בלי פרשנים ככה שיש יתרון להרגיש את האווירה במשחק.
השדרים בערוץ 10 הרבה יותר טובים מכמה סיבות:
א) ארבל מול ראסקין. ארבל אולי לא מביו גדול בכדורסל, אבל הוא לפחות מעודד את מכבי. רסקין כהרגלו רק מחפש את הדברים הרעים במכבי. לדוגמא, בעבירה השלישית של סופו (הפלופ הגדול של הנדריקס שכבר עושה גלים ביוטויב) , רסקין אומר בסיפוק : " הינה סופו שוב עושה את השטות הרגילה! " . אתה מבין? סופו נותן את משחק חייו והאידיוט הזה יורד עליו לא בצדק...
ב) פיני מול קטש. קטש הוא באמת מבין כדורסל, אבל הוא כל כך אנמי, שאפשר להירדם.
נ.ב. ראיתי את שני השידורים. ערוץ 10 - חי, ואת ספורט 5 בשידור חוזר. אין מה להשוות בכלל. ערוץ 10 לוקח בגדול.
12 ינואר 2014, 01:52
felix_r כתב:מקובי כתב:אני רוצה לראות שוב את המשחק (מהיציע קצת קשה לקלוט הכל), ואני מתלבט.
השדרים בערוץ 10 הרבה יותר טובים מכמה סיבות:
א) ארבל מול ראסקין. ארבל אולי לא מביו גדול בכדורסל, אבל הוא לפחות מעודד את מכבי. רסקין כהרגלו רק מחפש את הדברים הרעים במכבי. לדוגמא, בעבירה השלישית של סופו (הפלופ הגדול של הנדריקס שכבר עושה גלים ביוטויב) , רסקין אומר בסיפוק : " הינה סופו שוב עושה את השטות הרגילה! " . אתה מבין? סופו נותן את משחק חייו והאידיוט הזה יורד עליו לא בצדק...
ב) פיני מול קטש. קטש הוא באמת מבין כדורסל, אבל הוא כל כך אנמי, שאפשר להירדם.
נ.ב. ראיתי את שני השידורים. ערוץ 10 - חי, ואת ספורט 5 בשידור חוזר. אין מה להשוות בכלל. ערוץ 10 לוקח בגדול.
12 ינואר 2014, 02:09
12 ינואר 2014, 17:12
toja27 כתב:דרך אגב פליקס, אל תשכח שהשידור בערוץ 10 נצפה יותר(נראה לי בהרבה) והוא נחשב לשידור העיקרי ומה שמשפיע על השדרנים והפרשנים. אני חושב שאם הצמד של ערוץ הספורט היה משדר בערוץ 10, השידור היה נשמע חי ורוטט יותר.
12 ינואר 2014, 17:16
12 ינואר 2014, 17:20
12 ינואר 2014, 17:29
jol9 כתב:פיני מפרשן כמו מאמן גדול שהיה שם ומכיר את כל הטריקים. יכול להיות שזה לפעמים נשמע מעט מתנשא, אבל אני אישית מאוד נהנה לשמוע אותו.
כששומעים מישהו כמו פיני, אי אפשר שלא להתייחס ברצינות לכל מה שהוא אומר כי שוב - הוא היה שם.
12 ינואר 2014, 18:23
jol9 כתב:פיני מפרשן כמו מאמן גדול שהיה שם ומכיר את כל הטריקים. יכול להיות שזה לפעמים נשמע מעט מתנשא, אבל אני אישית מאוד נהנה לשמוע אותו.
כששומעים מישהו כמו פיני, אי אפשר שלא להתייחס ברצינות לכל מה שהוא אומר כי שוב - הוא היה שם.
12 ינואר 2014, 20:33
felix_r כתב:jol9 כתב:פיני מפרשן כמו מאמן גדול שהיה שם ומכיר את כל הטריקים. יכול להיות שזה לפעמים נשמע מעט מתנשא, אבל אני אישית מאוד נהנה לשמוע אותו.
תשמע, לדברים המקצועיים מתייחסים ברצינות. אבל לפעמים הוא מתרברב סתם ופולט דברים שלא היו ולא נבראו.
לדוגמא, בתחילת העונה, במשחק נגד הכוכב האדום פיני הכריז "אני עשיתי על מריאנוביץ' קריירה" . אני אישית בדקתי ומריאנוביץ' מעולם לא שיחק נגד הקבוצות של פיני. מריאנוביץ' שיחק ביורוליג רק שתי עונות. העונה הזאת ועונה אחת בצסקא. בשנה שלו בצסקא פיני גרשון לא אימן בכלל![]()
אלה בדיוק הדברים שלא צריך להתייחס אליהם ברצינות.
12 ינואר 2014, 22:34
13 ינואר 2014, 02:38
jol9 כתב:טוז'ה ופליקס, אני מסכים איתכם. יש לו את הפלאברות שלו, ותמיד היו, אבל אני עדיין נהנה ממנו מאוד. אני גם אוהב את הקלילות שלו,
אחרי הכל לא מדובר בהרצאה בקורס של אנליזה נומרית. אפשר לקחת את זה בקלות ובכיף.
17 ינואר 2014, 16:48
17 ינואר 2014, 16:50
17 ינואר 2014, 17:04
roy1000 כתב:
ממתי היורוליג נותן קנסות לשחקנים?
17 ינואר 2014, 17:04
17 ינואר 2014, 18:44