15 מרץ 2014, 23:45
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:״לא משנה מה הוא יעשה״, קודם שיעשה משהו ואז נחליט אם הוא הזר הכי גרוע הוא לא.
בינתיים חוץ ממשחק טוב על האפסים מקובנה הוא לא עשה כלום (חוץ מלהרוס)
באמת ?? הוא , היקמן וסופו מחזיקים אותנו בטופ 16....
חני , היו פה כאלה שהכתירו אותו לכזה עוד לפני שדרך על הפרקט , והם עדיין חושבים כך...
15 מרץ 2014, 23:52
חנו'ש כתב:אני לא חושבת שיש מישהו מהזרים השנה שראוי לכינוי "הזר הכי גרוע שנחת כאן".
להזכיר לכם איזה שמות וחייזרים הזויים היו כאן ולא לפני כזה הרבה זמן (רודני ביופורד, רודני וייט, ג'ייסון וויליאמס, נואל פליקס, וונטיגו קאמינגס, צ'רלי גיינס, די בראון, מלקולם תומאס. ואלה רק שמות שעלו לי בראש ואני בטוחה שיש עוד רבים וטובים ששכחתי)
אין כאן אף זר שמתקרב אפילו לשמות הללו.
15 מרץ 2014, 23:52
LIAV10 כתב:אגב לא יודע למה צ׳ארלי גיינס תמיד ברשימות האלה.
הוא היה טוב ועזה בגלל משהו שלא קשור ליכולת בכדורסל.
15 מרץ 2014, 23:53
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אני לא חושבת שיש מישהו מהזרים השנה שראוי לכינוי "הזר הכי גרוע שנחת כאן".
להזכיר לכם איזה שמות וחייזרים הזויים היו כאן ולא לפני כזה הרבה זמן (רודני ביופורד, רודני וייט, ג'ייסון וויליאמס, נואל פליקס, וונטיגו קאמינגס, צ'רלי גיינס, די בראון, מלקולם תומאס. ואלה רק שמות שעלו לי בראש ואני בטוחה שיש עוד רבים וטובים ששכחתי)
אלטון בראון, קווין מגי
15 מרץ 2014, 23:58
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אני לא חושבת שיש מישהו מהזרים השנה שראוי לכינוי "הזר הכי גרוע שנחת כאן".
אלטון בראון, קווין מגי
קווין מגי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
16 מרץ 2014, 00:18
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אני לא חושבת שיש מישהו מהזרים השנה שראוי לכינוי "הזר הכי גרוע שנחת כאן".
אלטון בראון, קווין מגי
קווין מגי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
אופס
הכוונה כמובן לשחקן ההוא שהגיע מנהריה באמצע העונה. קראו לו - משהו מגי.
16 מרץ 2014, 00:41
16 מרץ 2014, 07:59
16 מרץ 2014, 08:17
16 מרץ 2014, 08:48
16 מרץ 2014, 10:20
MTA2311 כתב:ואיפה אפשר למצוא קומבו גארד ב500 אלף שנותן סטטיסטיקה כמו של היקמן?
לא הכל זה מספרים. מי שרואה משחקים של מכבי יודע שרייס לא משחק טוב כמו שהמספרים שלו מראים.
16 מרץ 2014, 13:32
16 מרץ 2014, 14:00
16 מרץ 2014, 14:20
MTA2311 כתב:עזוב נו, אתה רואה משחקים של מכבי?
Roni1 כתב:הדבר היחיד שהיקמן ורייס מחזיקים ומחזקים בטופ 16 זה את המספרים של עצמם, הם מחרבים את המשחק הקבוצתי ועושים 3 טעויות על כל סל שהם קולעים.
איך אנשים פה מוכנים שהשניים האלה ילבשו צהוב בעונה הבאה?
16 מרץ 2014, 14:22
16 מרץ 2014, 14:36
toja27 כתב:הם לא מחרבים את המשחקים של מכבי,בטח שלא כל הזמן . כדי להוכיח נקודה , אנשים יוצאים מכלל פרופורציות בתיאורים איתם. הם גם עושים דברים חיוביים במשחק, ואפילו מהלכים קבוצתיים יפים מדי פעם. כל השחקנים של מכבי וזה כולל כולם עושים טעיות לא רק הם. אבל על כל טעות שלהם כל הפורום קופץ. די נמאס האמת.
בסופו של דבר, וזאת דעתי כמובן, שאפשר וצריך לבנות קו אחורי יותר טוב משניהם. זה מה שצריך להעשות אם למכבי יש שאיפות רציניות. בזה זה נגמר. לא צריך לצלוב את השחקנים על זה שהם אנושיים גם אם זה נעשה בפורום.
16 מרץ 2014, 14:45
felix_r כתב:toja27 כתב:הם לא מחרבים את המשחקים של מכבי,בטח שלא כל הזמן . כדי להוכיח נקודה , אנשים יוצאים מכלל פרופורציות בתיאורים איתם. הם גם עושים דברים חיוביים במשחק, ואפילו מהלכים קבוצתיים יפים מדי פעם. כל השחקנים של מכבי וזה כולל כולם עושים טעיות לא רק הם. אבל על כל טעות שלהם כל הפורום קופץ. די נמאס האמת.
בסופו של דבר, וזאת דעתי כמובן, שאפשר וצריך לבנות קו אחורי יותר טוב משניהם. זה מה שצריך להעשות אם למכבי יש שאיפות רציניות. בזה זה נגמר. לא צריך לצלוב את השחקנים על זה שהם אנושיים גם אם זה נעשה בפורום.
אני אסביר לך למה זה קורה. הרכז אמור להיות המוח של הקבוצה ולא הישבן של הקבוצה.
16 מרץ 2014, 20:38
17 מרץ 2014, 00:01
toja27 כתב:הם לא מחרבים את המשחקים של מכבי,בטח שלא כל הזמן . כדי להוכיח נקודה , אנשים יוצאים מכלל פרופורציות בתיאורים איתם. הם גם עושים דברים חיוביים במשחק, ואפילו מהלכים קבוצתיים יפים מדי פעם. כל השחקנים של מכבי וזה כולל כולם עושים טעיות לא רק הם. אבל על כל טעות שלהם כל הפורום קופץ. די נמאס האמת.