פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר ליגת ווינר, משחק מס' 1: מכבי נגד חיפה, ראשון, 20:45

09 יוני 2014, 03:36

LIAV10 כתב:סבבה, מקווה לשמוע יותר שירים לרייס וטיוס (אם לסמית׳ בקושי שרו עד היום זה לא ישתנה).
השיר של סיל היה גם ללאזמה ומאלט, לא?

בד"כ שרים שירי שחקנים בזריקות עונשין או לפני תחילת המשחק (וגם זה לא תמיד כי קובלסקי לא מאשר להם לזוז מהאימון כושר)
סמית' כמעט ולא מגיע לקו... ככה שכמעט ולא שרים לו.

השיר של סיל היה ללאזמה... את של מאלט אני לא זוכר אבל יש מצב...

09 יוני 2014, 03:38

לא רק על הקו, גם כששחקן יורד לספסל או נכנס לזון.
גם כשבמית׳ קלע 3 שלשות ברציפות עם אחת ממגרש שלם הוא לא קיבל חצי שיר.
מוזר לי האמת.

09 יוני 2014, 03:48

LIAV10 כתב:לא רק על הקו, גם כששחקן יורד לספסל או נכנס לזון.
גם כשבמית׳ קלע 3 שלשות ברציפות עם אחת ממגרש שלם הוא לא קיבל חצי שיר.
מוזר לי האמת.

למעט שחקן אחד (אהממ סופו אהמממ) ב99% מהמקרים ששרים שירי שחקנים זה כשהם עומדים על הקו (או לחלופין לקראת סוף משחק שזה סטנדינג אוביישן..)

שיש מומנטום אז מעדיפים להעיר את כל ההיכל, ושיר שחקן בד"כ זה לא השיר המתאים...

09 יוני 2014, 03:52

לא יודע, לפני 4 שנים שרו לסופו, פרקינס ואיידסון המון במהלך המשחק וזה העיר גם העיר את הקהל.

09 יוני 2014, 09:50

חלמתי שאינגלס קולע 16 נקודות במשחק השני

09 יוני 2014, 10:27

Roni1 כתב:חלמתי שאינגלס קולע 16 נקודות במשחק השני

חחח
לאינגלס 7 נקודות במצטבר ב-8 משחקים האחרונים בפלייאוף (כולל אתמול).

מדהים שלמכי תכל'ס 4 זרים שאחד מהם משחק 15 דקות בלחץ ועוד אחד משחק בחצי כוח.

בעצם כל העונה הזו היא נס אחד גדול.

09 יוני 2014, 18:10

מקובי כתב:אני חייב לציין שיצאתי ממש מאוכזב מהתוצאה. החצי הראשון היה צריך להיגמר ב+15
M.V.P נתן התעלות ברבע השלישי ולמרות פתיחה לא טובה סיימנו אותו ב+7... וברבע האחרון כרגיל פשוט הפסקנו לשחק (שימו לב שכל השנה יש פרק זמן במשחק של כ5 דקות שבו מכבי פשוט מפסיקה לשחק... זה מדהים) אבל 2 שלשות אדירות של M.V.P ושל דיוויד תישאר גמרו את המשחק בניצחון קל לטובים.

הדבר הכי נורא במשחק היה הסאונד של השירים (בתחילת המשחק זה היה מביך עם ה"זמרת" הזו ששרה את התקווה ובאנו לכאן..) והכרוז הזה זה הדבר הכי גרוע וחופר בעולם.
בסיום המשחק כמעט היתה תקרית עם אוהדי חיפה, אבל זה נגמר בשלום, ההסעה שלנו איחרה באיזה חצי שעה אז הגעתי הביתה רק באיזור 2:00...

מסכים איתכם לגבי בלאט, לא מבין את ניהול המשחק שלו. הוא איחר מאוד בתגובות.
רק יש לציין גם עוד דבר שמאוד פוגע במכבי, החוק הזה של 2 הצעירים מתחת לגיל 21... דיוויד אוהב לשחק עם 11-12 שחקנים והחוק הזה פשוט מונע את זה ממנו.
בתחילת הרבע הרביעי היה מצב שלבלו וסופו היה 4 עבירות וטיוס היה עם 3... לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היינו צריכים לסיים את המשחק עם אלטיט...

אהבתי את המשחק של סילבן, לא פחד לזרוק (זרק זריקות בסדר גמור... פשוט לא נכנס לו) שמר בצורה סבירה +.

M.V.P קיבל שיר חדש- שיר מחייב (דריק...) וגמל עם משחק אדיר.

אמממ שמעו את העידוד שלנו טוב?
מותר לשופטים להסתכל בטלוויזיה במהלך המשחק? ידוע לי שהחוק הזה תקף רק 2 דקות לסיום...(בלי קשר סמית' מטומטם ואני לא מבין איך אישרו את זה מלכתחילה)

לגבי הדיון על ההיכל- קחו בחשבון שהולך להיות 8000 צהובים בניגוד לחצי חצי שזה דבר שכן אמור להיות משמעותי. אבל הקבוצה שלנו הזויה. אני מאוד מקווה שהם לא יאבדו את זה.

כתוב שחיפה עומדת לדין בגלל הקריאות לשמעון ולרגב, שמעתם את זה ברוממה? אני ראיתי במיוט ולא נתקלתי באזכור לזה כאן בפורום.

09 יוני 2014, 18:38

הם שרו גם באמצע וגם בסוף (על מוני ז"ל שמעתי רק בסוף)...

הם גם שרו הנה היא עולה אלופת המדינה... חחחח הם נענו בשירת כולם יודעים שאירופה צהובה...

אבל עזוב, אין בהם כלום.
אמנם הייתי קרוב לגוש שלנו והרבה יותר קשה לשמוע את הצד השני ככה אבל הם באמת לא היו פקטור במשחק, כמעט לא שמענו אותם שרים. מסקרן אותי איך זה נשמע מהטלוויזיה... אבל כנראה כולכם ראיתם במיוט (ובצדק..)

09 יוני 2014, 18:52

אני רואה במיוט כי חוץ מיורם ארבל (לאן הגענו..) וניב רסקין אני לא מסוגלת לשמוע את השדרנים כאן בארץ. בקטעים הבודדים שהגברתי שמעתי את הכרוז שלהם צורח עליהם לעודד.

09 יוני 2014, 19:48

Roni1 כתב:אני רואה במיוט כי חוץ מיורם ארבל (לאן הגענו..) וניב רסקין אני לא מסוגלת לשמוע את השדרנים כאן בארץ. בקטעים הבודדים שהגברתי שמעתי את הכרוז שלהם צורח עליהם לעודד.

אני בדיוק אותו דבר . עכשיו משחק של צסקא שסער משדר גם הורדתי קול - בלתי אפשרי לשמוע :sorry

10 יוני 2014, 13:47

אני ראיתי עם ווליום (היה נסבל למען האמת אורי לוי הפריע לי יותר מגור שלף עם ההתלהבות שלו) ולא ממש שמעו אף אחד מהקהלים לדעתי...ברביעי יהיה סיפור אחר ;)
פרסם תגובה