פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר ליגת ווינר, משחק מס' 2: מכבי נגד חיפה, רביעי, 20:45

12 יוני 2014, 01:22

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אני מניחה שאני הייתי היחידה מן הסתם שמאוד התעצבנתי על טיוס שהרים את העדשה שלו מהרצפה ועוד מרח עליה רוק וככה הכניס אותה לעין!! :x
יש לו מזל שאני לא האופטומטריסטית שלו!! :evil

אין כמו משקפיים! ;)

אם ככה הוא יתנהג עם העדשות מגע שלו, בסוף לא תהיה לו ברירה!!

אן אינני טועה, מחוץ למגרש הוא מסתובב עם משקפיים

12 יוני 2014, 01:28

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אני מניחה שאני הייתי היחידה מן הסתם שמאוד התעצבנתי על טיוס שהרים את העדשה שלו מהרצפה ועוד מרח עליה רוק וככה הכניס אותה לעין!! :x
יש לו מזל שאני לא האופטומטריסטית שלו!! :evil

אין כמו משקפיים! ;)

אם ככה הוא יתנהג עם העדשות מגע שלו, בסוף לא תהיה לו ברירה!!

אן אינני טועה, מחוץ למגרש הוא מסתובב עם משקפיים

האמת שאף פעם לא ראיתי אותו עם משקפיים (די הופתעתי שיש לו עדשות מגע).
דווקא את סופו אני רואה הרבה עם המסגרת קרטייה היפה שחברה שלי מכרה לו... :tongue3

12 יוני 2014, 01:35

MTA2311 כתב:גם הקהל חוטף נוק אאוט היום

לגמרי, ביאס אותי.
אומנם ישבתי ממש קרוב לקופים, אבל עדיין נראה לי ששמעו אותם יותר מכל מקום בהיכל.

12 יוני 2014, 01:38

Allan Turing כתב:חחחח.... איזו שאלה הוא דפק להיקמן. היקמן היה בשוק.

מה שאלו אותו?

12 יוני 2014, 02:36

LIAV10 כתב:

לגמרי, ביאס אותי.

תחשוב כמה אנשים שם הגיעו לת״א בפעם הראשונה בחיים, אפשר להבין את ההתרגשות המוגזמת שלהם.

12 יוני 2014, 02:38

Roni1 כתב:
LIAV10 כתב:

לגמרי, ביאס אותי.

תחשוב כמה אנשים שם הגיעו לת״א בפעם הראשונה בחיים, אפשר להבין את ההתרגשות המוגזמת שלהם.

:laugh1

12 יוני 2014, 05:21

השחקנים של חיפה יצאו קצת עלובים לא?

מורן רוט ממש דביל, מה זה המשפט הזה?
הקבוצה שמנצחת במשחק האחרון צריכה לקחת אליפות, זה חוק בכל העולם לדעתי

עידו קוז׳יקרו שהשישראלים בקבוצה שלו קלעו 11 נקודות ביחד בנאום מביך על ניצחון הכדורסל הישראלי.
"אני חושב שמנהלת הליגה הרימה את הכדורסל הישראלי ב-10 השנים האחרונות ממצב של מוות קליני למשהו שמעניין את האנשים, ויסלחו לי אוהדי מכבי תל אביב השיטה הזאת נועדה לצמצם את הנזק שמכבי עשתה לכדורסל במשך 30 שנה. זה החזיר את החיים לכדורסל הישראלי וזה יותר חשוב מהאוהדים של מכבי תל אביב. גם אם זה אומר שמכבי מאבדת אליפות כל שנתיים-שלוש. מכבי התאמצו כדי לזכות באליפות ושייצאו לחגוג. המציאות השתנתה וזה מה שחשוב, אני אוהב את הכדורסל הישראלי, הוא מה שחשוב, הכדורסל הישראלי ניצח".

וכמובן דונטה, בעונה שעברה שיטת ה״רק בישראל״ לא הפריעה לו לרקוד. גם בר טימור צייץ משהו מביך על איך הגיוני שקבוצה שהפסידה לקחה אליפות מהמנצחת. כאילו לא היה עוד משחק :duh
תשתחוו.

12 יוני 2014, 06:28

rc4991 כתב:שלף:"ובמוקדמות האליפות לא יהיה ספק בעד מי אנחנו"

גם עכשיו לא

מזל שסוגרים את החראה הזאת . שלף פשוט בלתי נסבל במיוחד השנאה שלו לסופו . אם זה יחס שלו לשחקנים חבל שלא עיפו אתו קודם .

12 יוני 2014, 06:40

את שלף לא סבלתי אף פעם ובטח לא עכשיו ...

12 יוני 2014, 10:35

וואו איזה משחק... בהארכה הרגשתי שאני כבר לא יכולה מבחינה נפשית!! אחרי שכבר אישרו את הסל ואז פסלו... :heat
סיום המשחק היה הכי הזוי בשבילי כי הייתי בטוחה משום מה שההארכה מתחילה מ 0-0 ומי שמנצחת זוכה באליפות...
אני חושב שזאת הקבוצה הכל לא צפויה של מכבי שאני לפחות זוכרת, יש בה קסם שאי אפשר להסביר, מצד אחד לא לוקחת ריבאונד הגנה כל העונה, זורקת לבנים מהקו במשחק גמר, מאבדת כדורים בהכנסות מצד המגרש ומצד שני עושה קמבאקים מהסרטים וזוכה בטרבל... :shock:
איכשהוא פשוט ידעתי שמכבי לא תתן גם לאליפות הזאת לחמוק ממנה, הגמר בשנה שעברה היה תקוע לי בראש כל המשחק ואחרי האכזבה ברוממה זה היה כל כך חשוב שיחזירו את הצלחת...לא רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אם חיפה הייתה זוכה פעם שניה ברציפות.
אני בטוחה שיחלקו עליי פה אבל מבחינתי הזכייה הזאת יותר חשובה מאליפות אירופה. השליטה בליגה היא בדנא של המועדון הזה
ועל זה הוא בנוי.לא שזה סותר לקחת תארים באירופה :-)
הייתה אווירה מדהימה ביציעים, קצת חבל שחלק מאוהדי הסושי לא ראו לנכון לקום ולהרעיש בדקות האחרונות של ההארכה אבל מילא...התרגלנו :|
חייבת לציין שהתרשמתי מהקהל של חיפה, נתנו תצוגה ושמעו אותם בין לבין אבל בדקות שכל ההיכל נסחף בעידוד לא היה להם
סיכוי מולנו :cool ודונטה סמית...איזה שחקן...בטעות נחת בליגה שלנו חח
שמחה שסתמנו הרבה פיות היום, לא אשכח שדיברו על התרסקות המכביזם ואיך הישראלים הכי טובים לא במכבי...
והדגל של תשתחוו עם הקוף היה גדול :laugh1
הלוואי עוד הרבה עונות שייגמרו ככה... :wubyellow :wubyellow
אני מכבי מי אתם בכלל!!!

12 יוני 2014, 10:38

אני לא מצליח להבין מאיפה מגיעה התעוזה של שחקני חיפה להתלונן על השיטה?? אין פה גבולות במדינה הזאת?????

12 יוני 2014, 12:07

דמיינתי או שהקהל של חיפה שר ״ואמוס רפאל״?
יש להם במקרה רפאל בקבוצה?

12 יוני 2014, 12:08

LIAV10 כתב:דמיינתי או שהקהל של חיפה שר ״ואמוס רפאל״?

ואמוס חיפלה

12 יוני 2014, 12:10

Roni1 כתב:
LIAV10 כתב:דמיינתי או שהקהל של חיפה שר ״ואמוס רפאל״?

ואמוס חיפלה

דבילים :nono

12 יוני 2014, 15:30

Roni1 כתב:השחקנים של חיפה יצאו קצת עלובים לא?

מורן רוט ממש דביל, מה זה המשפט הזה?
הקבוצה שמנצחת במשחק האחרון צריכה לקחת אליפות, זה חוק בכל העולם לדעתי

עידו קוז׳יקרו שהשישראלים בקבוצה שלו קלעו 11 נקודות ביחד בנאום מביך על ניצחון הכדורסל הישראלי.
"אני חושב שמנהלת הליגה הרימה את הכדורסל הישראלי ב-10 השנים האחרונות ממצב של מוות קליני למשהו שמעניין את האנשים, ויסלחו לי אוהדי מכבי תל אביב השיטה הזאת נועדה לצמצם את הנזק שמכבי עשתה לכדורסל במשך 30 שנה. זה החזיר את החיים לכדורסל הישראלי וזה יותר חשוב מהאוהדים של מכבי תל אביב. גם אם זה אומר שמכבי מאבדת אליפות כל שנתיים-שלוש. מכבי התאמצו כדי לזכות באליפות ושייצאו לחגוג. המציאות השתנתה וזה מה שחשוב, אני אוהב את הכדורסל הישראלי, הוא מה שחשוב, הכדורסל הישראלי ניצח".

וכמובן דונטה, בעונה שעברה שיטת ה״רק בישראל״ לא הפריעה לו לרקוד. גם בר טימור צייץ משהו מביך על איך הגיוני שקבוצה שהפסידה לקחה אליפות מהמנצחת. כאילו לא היה עוד משחק :duh
תשתחוו.

הציטוטים האלה פשוט.. וואו :duh
אני מובך ברמות בשביל כל הקבוצה הזאת, שהולכת ומשתלטת על כתר הבכיינות וחוטפת אותו מהאדומים בצעדי ענק. מדינה של בכיינים, אכלו לי שתו לי, זיכרון קצר יותר משל דג מצוי..
ההתנהלות של חיפה בתקשורת במהלך סדרת הגמר ולאחריה פשוט מביכה ברמות אחרות. נגמרו לי המילים. באמת..

12 יוני 2014, 17:00

ת'אמת די מפתיע מה שאתם רושמים על הקהל
אמנם הייתי בתוך הגוש והרבה יותר קשה לשמוע את הצד השני אבל באמת שלא שמעתי אותם יותר מדי.

כמובן שהקבוצה הזו לא יכלה לארגן לנו ערב פרידה מהעונה בלי עוד משחק הזוי לפנתיאון.
אחד המשחקים הכי מלחיצים שהייתי בהם בחיים.
הקבוצה הזו לא מצליחה לגמור משחקים מצד אחד (הובלנו בסיכום ב8-9 הפרש בערך פעמיים במשחק בשני שלבים שונים..) אבל גם לא נשברת אף פעם מצד שני (היינו בפיגור 4-5 בכולל)
הסל של דווין במבט ראשון היה נראה לי חוקי, אבל אחרי שראיתי הילוכים שונים מדובר על אלפית שנייה לכאן או לכאן (קשה מאוד לקבוע, מזווית אחת חושבים שזה חוקי מזווית אחרת חושבים שלא)

שיפוט היה שערורייה... דונטה עשה לפחות 3 עבירות תוקף שלא נענו, ובכלל- לא שרקו עבירות תוקף במשחק הזה בערך (גם במהלך האחרון בחסימה של טיוס הוא עשה תוקף)...המשחק לא זרם והיתה הרגשה שחיפה מפוצצים (רואים את קוז'יקרו תופס את סופו מתחת לסל, הכדור הולך לכיוון של סופו, סופו לא יכול לזוז והשופטים שורקים חוץ!) ובכלל מה שהם עשו לסופו היה גועל נפש (הוא עומד עם ידיים למעלה וזה פאול...)

במהלך האחרון ראיתי את סמית' כבר עולה לשלשה ולוקח לנו את האליפות בשנייה האחרונה... ב"ה שזה נגמר כמו שזה נגמר.

51.
100.

12 יוני 2014, 23:33

סורי על הדיליי, אבל רק עכשיו ראיתי את הראיון בחמישיות עם קוז'י.
בואנה, הוא אדיוט....

12 יוני 2014, 23:37

חנו'ש כתב:סורי על הדיליי, אבל רק עכשיו ראיתי את הראיון בחמישיות עם קוז'י.
בואנה, הוא אדיוט....

אף פעם לא מאוחר להגיד שהוא אידיוט.
פרסם תגובה