וואו איזה משחק... בהארכה הרגשתי שאני כבר לא יכולה מבחינה נפשית!! אחרי שכבר אישרו את הסל ואז פסלו...
סיום המשחק היה הכי הזוי בשבילי כי הייתי בטוחה משום מה שההארכה מתחילה מ 0-0 ומי שמנצחת זוכה באליפות...
אני חושב שזאת הקבוצה הכל לא צפויה של מכבי שאני לפחות זוכרת, יש בה קסם שאי אפשר להסביר, מצד אחד לא לוקחת ריבאונד הגנה כל העונה, זורקת לבנים מהקו במשחק גמר, מאבדת כדורים בהכנסות מצד המגרש ומצד שני עושה קמבאקים מהסרטים וזוכה בטרבל...
איכשהוא פשוט ידעתי שמכבי לא תתן גם לאליפות הזאת לחמוק ממנה, הגמר בשנה שעברה היה תקוע לי בראש כל המשחק ואחרי האכזבה ברוממה זה היה כל כך חשוב שיחזירו את הצלחת...לא רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אם חיפה הייתה זוכה פעם שניה ברציפות.
אני בטוחה שיחלקו עליי פה אבל מבחינתי הזכייה הזאת יותר חשובה מאליפות אירופה. השליטה בליגה היא בדנא של המועדון הזה
ועל זה הוא בנוי.לא שזה סותר לקחת תארים באירופה
הייתה אווירה מדהימה ביציעים, קצת חבל שחלק מאוהדי הסושי לא ראו לנכון לקום ולהרעיש בדקות האחרונות של ההארכה אבל מילא...התרגלנו
חייבת לציין שהתרשמתי מהקהל של חיפה, נתנו תצוגה ושמעו אותם בין לבין אבל בדקות שכל ההיכל נסחף בעידוד לא היה להם
סיכוי מולנו

ודונטה סמית...איזה שחקן...בטעות נחת בליגה שלנו חח
שמחה שסתמנו הרבה פיות היום, לא אשכח שדיברו על התרסקות המכביזם ואיך הישראלים הכי טובים לא במכבי...
והדגל של תשתחוו עם הקוף היה גדול
הלוואי עוד הרבה עונות שייגמרו ככה...
אני מכבי מי אתם בכלל!!!