המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:בתגובה הראשונה בת׳רד הזה נכתב שנקווה לשמוע על החתמות ב50 עמודים הקרובים.
מאז פניני האריך חוזה וחצי סגל עזבו את הקבוצה.
טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.
שמואל1 כתב:טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.
כולנו פה מכירים את מכבי לא מהיום ועברנו כמה עונות מלפפונים.
במכבי, מו"מ אף פעם לא נשמר בשקט. אני לא זוכר אי פעם שחקן שחתם במכבי בלי שדווח על מועמדותו הרבה לפני.
אם קיימים שחקנים כאלו אז הם מאוד נדירים.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.
במכבי, מו"מ אף פעם לא נשמר בשקט. אני לא זוכר אי פעם שחקן שחתם במכבי בלי שדווח על מועמדותו הרבה לפני.
קודם כל דברים יכולים להשתנות... להזכירך שיש לנו מנהל חדש.
מכבי כדורגל היתה מלכת חלון ההעברות לאורך שנים אבל מאז שג'ורדי () הגיע אנחנו מתעדכנים בערך רק מהרשמי על החתמות.
צ'שר יש דיבורים על פייננשל פייר פלי גם בכדורסל... אם זה יצא לפועל (ואני חייב לציין שאני סקפטי) אז למכבי הולך להיות יתרון על לא מעט קבוצות.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:טיקי חוזר כתב:אתה יודע האם יש מגעים או לא ? בטוח שגם אם הם קיימים לא יפרסו אותם אחרת תבוא חימקי תשלש את הצעה רק במחשבה שאולי זה סופר סטאר.
קודם כל דברים יכולים להשתנות... להזכירך שיש לנו מנהל חדש.
מכבי כדורגל היתה מלכת חלון ההעברות לאורך שנים אבל מאז שג'ורדי () הגיע אנחנו מתעדכנים בערך רק מהרשמי על החתמות.
צ'שר יש דיבורים על פייננשל פייר פלי גם בכדורסל... אם זה יצא לפועל (ואני חייב לציין שאני סקפטי) אז למכבי הולך להיות יתרון על לא מעט קבוצות.
איזה מנהל חדש בדיוק יש במכבי? ומה הקשר לג'ורדי והכדורגל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים