קרע חלקי לבראיין רנדל, יחמיץ את משחקי ההכנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

קרע חלקי לבראיין רנדל, יחמיץ את משחקי ההכנה

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 10:25

רנדל ערך בדיקה והתברר כי הוא סובל מקרע חלקי בשריר הירך. המשמעות היא שרנדל יחמיץ את משחקי ההכנה אבל צפוי להיות כשיר לפתיחת העונה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75820.html

תתחילו להתרגל, זה בראיין רנדל. נפצע כל יומיים. כולם ידעו את זה ועדיין הביאו אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: קרע חלקי לבראיין רנדל, יחמיץ את משחקי ההכנה

הודעהעל ידי er79 » 16 ספטמבר 2014, 10:29

מוטב עכשיו כשאנחנו בשלבי אימון ולא מאוחר יותר. בתקווה שזו פציעתו הראשונה והאחרונה העונה.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 10:31

er79 כתב:מוטב עכשיו כשאנחנו בשלבי אימון ולא מאוחר יותר. בתקווה שזו פציעתו הראשונה והאחרונה העונה.

אני רואה שאתה מאוד אופטימי. רנדל עשוי מפלסטיק, כל יום הוא יכול פתאום להיפצע לחודש (וזה במקרה הטוב).
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 16 ספטמבר 2014, 10:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2014, 10:31

נו באמת. סופו, רנדל, סמית'. מזל שיש עוד חודש עד פתיחת העונה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 10:32

יהיה משעשע לראות את ג'ייק כהן מנסה לשמור על קווין לאב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 ספטמבר 2014, 10:33

שמואל1 כתב:
er79 כתב:מוטב עכשיו כשאנחנו בשלבי אימון ולא מאוחר יותר. בתקווה שזו פציעתו הראשונה והאחרונה העונה.

אני רואה שאתה מאוד אופטימי. רנדל עשוי מפלסטיק, כל יום הוא יכול פתאום להיפצע לחודש (וזה במקרה הטוב).

אני אופטימי כשם שאתה פסימי. רבאק, אל תיקח ללב, קח לריאות. זה פאקינג גביע ווינר. שהוא יהיה פצוע בשלב משמעותי של העונה תזכיר לי את זה. אגב, בעונה שעברה בחיפה למיטב זכרוני הוא היה כשיר ולא זכור לי פציעה משמעותית שלו, בטח שלא במשחקים החשובים, אז לא צריך לעשות מזבוב פיל.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 10:37

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

אני אופטימי כשם שאתה פסימי. רבאק, אל תיקח ללב, קח לריאות. זה פאקינג גביע ווינר. שהוא יהיה פצוע בשלב משמעותי של העונה תזכיר לי את זה. אגב, בעונה שעברה בחיפה למיטב זכרוני הוא היה כשיר ולא זכור לי פציעה משמעותית שלו, בטח שלא במשחקים החשובים, אז לא צריך לעשות מזבוב פיל.

גם בחיפה היו לו פציעות שבגללן החמיץ כמה משחקים (וזה בעונה יחסית נטולת פציעות שלו). תסתכל על כל ההיסטוריה שלו, הוא נפצע באופן קבוע כל עונה, לפעמים אף בצורה רצינית.
זאת בעיה ידועה אצלו.
לצערי מכבי לא חשבה על האפשרות הזאת לעומק ורנדל מחזיק פחות או יותר את עמדה 4. ג'ייק כהן הוא שחקן בדיחה ולא באמת יכול לקבל דקות ברמות הגבוהות.

דרך אגב, אומנם מדובר בגביע ווינר- אבל זאת בדיוק התקופה הקריטית שהקבוצה צריכה לשחק יחד ולהתחבר. בחודש הבא תהיה לנו קבוצה אחרת לגמרי פתאום וכל ההכנה כבר לא תהיה רלוונטית , כשהפצועים יחזרו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 ספטמבר 2014, 10:42

אויש, נו, לדבר איתך זה כמו לדבר ללמפה. מה אכפת לי מההסטוריה שלו? למעט פציעות זניחות שכל שחקן, בטח אחד שניזון מאתלטיות כמוהו נפצע, בעונה שעברה הוא היה כשיר וגם שיחק טוב והיה פקטור חשוב ברוסטר המעולה של חיפה. ולגבי גביע ווינר, אתה תמיד תייחס למשחקי אימון משחקים של סוף העולם, כי כזה אתה. שכחת ששנה שעברה כולם היו מגובשים, כולם לקחו את גביע ווינר, ולאחר מכן שהעונה החלה הסריחו את הפרקט עד למצב שבלאט כמעט פוטר? ושוב עשו טוויסט ולקחו גביע אירופה? הטורנירים האלה הם לא מדד לכלום ושום דבר, ובטח שאין להם השפעה מיידית על גיבוש הסגל בהמשך העונה. הסגל יכול להיראות רע עכשיו, לא להפסיד אף משחק בשלב היורוליג הראשון, ולעוף בהצלבה. הסגל גם יכול לקחת את גביע ווינר עכשיו, להסריח ולעלות לטופ 16 מהמקום הרביעי בבית, ולקחת את גביע אירופה. לא אתה ולא אני יכולים לנבא איך מכבי תיראה עוד חודש בזכות איך שהיא שיחקנה נגד טלקום בון. שחרר לחץ.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 16 ספטמבר 2014, 15:55

האמת שהפציעה שלו כן מדאיגה
פחות משנה לי הטיימינג אלא החשש שהוא יפצע הרבה גם העונה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 16 ספטמבר 2014, 21:37

גלדסטון אמר שזה עניין של שבועיים אבל עם מישהו כמו רנדל, לך תדע. לא סיבה לבהלה אבל שוב מדגיש מבחינתי שחבל שבזבנו עמדה של זר על מישהו כמו לינהארט במקום להביא 3-4 טוב ולהיות פחות תלויים ברנדל.

er79 כתב:שכחת ששנה שעברה כולם היו מגובשים, כולם לקחו את גביע ווינר, ולאחר מכן שהעונה החלה הסריחו את הפרקט עד למצב שבלאט כמעט פוטר? ושוב עשו טוויסט ולקחו גביע אירופה? הטורנירים האלה הם לא מדד לכלום ושום דבר, ובטח שאין להם השפעה מיידית על גיבוש הסגל בהמשך העונה. הסגל יכול להיראות רע עכשיו, לא להפסיד אף משחק בשלב היורוליג הראשון, ולעוף בהצלבה. הסגל גם יכול לקחת את גביע ווינר עכשיו, להסריח ולעלות לטופ 16 מהמקום הרביעי בבית, ולקחת את גביע אירופה. לא אתה ולא אני יכולים לנבא איך מכבי תיראה עוד חודש בזכות איך שהיא שיחקנה נגד טלקום בון. שחרר לחץ.

well said.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 22:02

misha כתב:גלדסטון אמר שזה עניין של שבועיים אבל עם מישהו כמו רנדל, לך תדע. לא סיבה לבהלה אבל שוב מדגיש מבחינתי שחבל שבזבנו עמדה של זר על מישהו כמו לינהארט במקום להביא 3-4 טוב ולהיות פחות תלויים ברנדל.

er79 כתב:שכחת ששנה שעברה כולם היו מגובשים, כולם לקחו את גביע ווינר, ולאחר מכן שהעונה החלה הסריחו את הפרקט עד למצב שבלאט כמעט פוטר? ושוב עשו טוויסט ולקחו גביע אירופה? הטורנירים האלה הם לא מדד לכלום ושום דבר, ובטח שאין להם השפעה מיידית על גיבוש הסגל בהמשך העונה. הסגל יכול להיראות רע עכשיו, לא להפסיד אף משחק בשלב היורוליג הראשון, ולעוף בהצלבה. הסגל גם יכול לקחת את גביע ווינר עכשיו, להסריח ולעלות לטופ 16 מהמקום הרביעי בבית, ולקחת את גביע אירופה. לא אתה ולא אני יכולים לנבא איך מכבי תיראה עוד חודש בזכות איך שהיא שיחקנה נגד טלקום בון. שחרר לחץ.

well said.

לפי מה שהבנתי זה שבועיים עד שהוא חוזר להתאמן. קשה לי להאמין שגודס יסכן אותו במסע המיותר בארה"ב. לדעתי רנדל יחזור ישר למחזור הראשון בליגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 16 ספטמבר 2014, 22:10

נגד פלמנגו כנראה לא אבל המשחקים בארה"ב הם בעוד 3 שבועות. מקווה שיהיה מוכן עד אז, אנחנו צריכים לברון סטופר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 ספטמבר 2014, 22:17

misha כתב:נגד פלמנגו כנראה לא אבל המשחקים בארה"ב הם בעוד 3 שבועות. מקווה שיהיה מוכן עד אז, אנחנו צריכים לברון סטופר.

מה הבעיה? יש לך את ג'ייק כהן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־33 אורחים