המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מרשון ברוקס וקליזה עומדים להחתך. אחד גארד גבוה יוצר גבוה ואחד שקרוב לסטרץ 4. שניהם יקבלו משכורת ויוכלו להגיע בכסף קטן משמעותית משווים. מתאים מאוד גם לדני חסכני. אין עוררין על היכולת. פשוט כנראה לא התחברו שם. קלסי לטופ 16...
cannon כתב:מרשון ברוקס וקליזה עומדים להחתך. אחד גארד גבוה יוצר גבוה ואחד שקרוב לסטרץ 4. שניהם יקבלו משכורת ויוכלו להגיע בכסף קטן משמעותית משווים. מתאים מאוד גם לדני חסכני. אין עוררין על היכולת. פשוט כנראה לא התחברו שם. קלסי לטופ 16...
LIAV10 כתב:ברוקס זה שחקן שעשה 13 נקודות למשחק בעונת הרוקי שלו, אומנם מאז הוא בירידה, אבל יש לו יכולות.
מה שיכול להיות טוב בו בשבילנו זה שהוא יכול לשחק גם כסמול פורוורד, דבר שיהיה חבר לנו אחרי הפציעה של פניני.
אם לא יביאו 3-4 אז זה יכול להיות פתרון טוב.
toja27 כתב:דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.
felix_r כתב:toja27 כתב:דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.
לפי מה שאמרו לי אוהדי ז'לגיריס, המאמן של דינאמו קיבל שכל, ואמר לשחקנים שלו כל הזמן לשמור לחץ על הרכזים הצעירים של ז'לגיריס, מה שגרם לליטאים לאבד 31 כדורים.
31 איבודים! זה כנראה שיא, או שמתקרב לשיא. בדקתי עכשיו בסטטיסטיקה, וראיתי שאפילו בעונת איידסון ופרקינס, ששחטנו את ז'לגיריס בשמירת לחץ על מובילי הכדור, הם איבדו "רק" 26 ו 28 בשני המשחקים נגדינו. אז תאר לעצמך מה זה 31!
עדכון: 31 זה לא שיא. השיא שייך למלאגה = 35 איבודים![]()
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:דרך אגב, אני בודק את הסטט של גף ברוקס במשחק נגד ז'לגיריס שמתקיים ברגעים אלה ואני רואה שיש לו גם 7 חטיפות.
לפי מה שאמרו לי אוהדי ז'לגיריס, המאמן של דינאמו קיבל שכל, ואמר לשחקנים שלו כל הזמן לשמור לחץ על הרכזים הצעירים של ז'לגיריס, מה שגרם לליטאים לאבד 31 כדורים.
31 איבודים! זה כנראה שיא, או שמתקרב לשיא. בדקתי עכשיו בסטטיסטיקה, וראיתי שאפילו בעונת איידסון ופרקינס, ששחטנו את ז'לגיריס בשמירת לחץ על מובילי הכדור, הם איבדו "רק" 26 ו 28 בשני המשחקים נגדינו. אז תאר לעצמך מה זה 31!
עדכון: 31 זה לא שיא. השיא שייך למלאגה = 35 איבודים![]()
נראה לי שסאסרי ממש כבר רצו את הניצחון הזה
toja27 כתב:כמובן, אחרי שחתכתי את ברוקס ואת קלייזה, שניהם נתנו משחק ליגה טוב.. יצאתי maccabeo
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים