פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
24 נובמבר 2014, 00:48
ראיתי את מאריץ׳ נוהג הביתה עם סמית׳ איתו.
תפס עליו טרמפ.
24 נובמבר 2014, 00:53
LIAV10 כתב:ראיתי את מאריץ׳ נוהג הביתה עם סמית׳ איתו.
תפס עליו טרמפ.
נראה לי שמאריץ' מתכנן להשאיר את הגופה באיזו חורשה...
24 נובמבר 2014, 00:54
felix_r כתב:LIAV10 כתב:ראיתי את מאריץ׳ נוהג הביתה עם סמית׳ איתו.
תפס עליו טרמפ.
מאריץ' הוא הגופה
24 נובמבר 2014, 01:06
felix_r כתב:LIAV10 כתב:ראיתי את מאריץ׳ נוהג הביתה עם סמית׳ איתו.
תפס עליו טרמפ.
באיזה עולם לא עקבתי אחריו?
24 נובמבר 2014, 10:34
דווקא מאריץ' היה בסדר , מי שאפשר בקלות לכנות אותו גופה זה דווקא סופו , שהצליח איכשהוא לשבור את שיא הריבאונדים שלו עם 4......
דווין סמית גם שלא הולך לו בקליעה והיו כמה וכמה זריקות טובות , עדיין מציל אותנו בריבאונד , אני גם מבסוט מהתרומה הסולידית של כהן.
ראוי לציין שאם הגארדים שלנו היו מפעילים נכון יותר את הגבוהים , המשחק הזה היה נגמר הרבה יותר מוקדם , כהן , סופו ומאריץ' , לא מקבלים כדורים במקומות הנכונים , חבל שלא מנצלים יותר את יכולת הקליעה שש
כהן מרחוק.
היינס שומר טוב , אבל שחקן התקפה רע , הזריקה שלו מ 3 שטוחה ובקושי מגיעה לטבעת , ניכר שיפור אצל פארגו אבל עדיין קבלת ההחלטות שלו , רעה יותר משל היקמן.
אני לא מתרגש מלאנדסברג גם שהוא קולע , להבדיל מדווין , לאנסברג רק תורם בתחום הנקודות ורק שהולך לו , אז נראה כמה משחקים כאלו של + 20 , שבכל מקרה בהגנה הוא קונוס , ריבאונד הוא יודע לקחת
אבל קבוצה שקולעת מ 3 היתה הופכת את המשחק הזה לגיהנום , בדיוק כמו שהולך להיות ביום חמישי.
24 נובמבר 2014, 14:30
תגידו רק לי זה מוזר שפיני לא מתקשר עם התקשורת בכלל?
כאילו אני מבין שמפחדים על האגו של גודס אבל בחיאת גם גודס כשהיה עוזר היה לפעמים מתראיין...
24 נובמבר 2014, 18:01
א. עדיף שישתוק - נסיון העבר מלמד שרק נזק יכול להגרם מהפה של הבחור.
ב. זה במודע - פיני בורח מהתקשורת כמו מאש.
ג. התקשורת היתה חוגגת על זה , הם רק מחפשים תירוץ,הדלפה,תמונה. גרינוולד כבר חודשיים ישן עם סק"ש מתחת לחלון של פיני.
24 נובמבר 2014, 18:05
ankram כתב:א. עדיף שישתוק - נסיון העבר מלמד שרק נזק יכול להגרם מהפה של הבחור.
ב. זה במודע - פיני בורח מהתקשורת כמו מאש.
ג. התקשורת היתה חוגגת על זה , הם רק מחפשים תירוץ,הדלפה,תמונה. גרינוולד כבר חודשיים ישן עם סק"ש מתחת לחלון של פיני.
24 נובמבר 2014, 18:44
האמת , מה יש לפיני להתראיין ? כשבלאט היה שולח את גודס להתראיין זה כשהמצב היה מאוד גרוע או מאוד טוב וזה ארט שהתקשורת והקהל לא אהב אצל בלאט. אני מעדיף שהמאמן יתייצב לראיון בטוב וברע ושהעוזר יעשה את העבודה מאחורי הקלעים...