משחק לא פשוט לצפיה. השיפוט היה מזעזע לפרקים ארוכים והיה הסיבה העיקרית לטעמי לדשדוש בחצי הראשון. רמת הטאלנט של ז'לגיריס בסופו של דבר לא גבוהה מספיק כדי לסחוט כאן את הנצחון, בעוד שחקנים לא צפויים במכבי מביאים את האקסטרות ומגלים אופי מצויין. בשורה התחתונה- נצחון משמח, פרגון גדול לגודס ושות'.
גם בשבוע הבא אנחנו רוצים שני נצחונות. כדאי לנוח טוב.
אז מסתבר שלאנדסברג מסוגל להופיע גם ליורוליג לפעמים.. ועוד במגרש ממש לא קל! שאפו, הנצחון הנהדר הזה המון בזכותו ובזכות טיוס במופע בלוקים נדיר.. איזה שבוע מחכה לנו.. דרבי וריאל בהיכל. גרררררר...
יששש תשמעו...אפילו באליפות לא קראתי כל כך הרבה פירגון ואופטימיות על המשחק של מכבי באתרי הספורט,במיוחד לאור ה8 נקודות ברבע השלישי.כנראה השבת עשתה נחת רוח לכותבים ..או שזה במיוחד ליפני הדרבי. שלום לך לאנסדברג!! מגיע לו הדקות האלו,הלוואי ייראה יציבות.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
rc4991 כתב:ראיתי עכשיו את המשחק ובכלל לא מרוצה מכבי שיחקה רע רוב הזמן במשחק לא קשה מדי
מצד שני עדיף שיתעוררו קצת כדי להגיע דרוכים לריאל
מגרש קשה הגנה טובה של זלגיריס ויום לא טוב מבחוץ..במשחקים כאלה הכי חשוב הניצחון..אני לא יודע מה הסטט' של מכבי במשחקים צמודים אבל זה משו טוב ואפילו טוב מאד וזה נותן לי מעט אופטימיות לקראת ההמשך...
ויותר מזה מכבי מציגה הגנה שאני פשוט נהנה לראות ממשחק למשחק יותר ויותר..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!"(הראי"ה קוק)