״מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.״
פשוט לא יאמן שזה יוצא מאוהד מכבי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:״מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.״
פשוט לא יאמן שזה יוצא מאוהד מכבי.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.
פדרמן בעצם הבין שאפשר להביא שחקנים בשקל וחצי ולהצליח, רק שהפעם הוא ממש הלך עם זה עד הסוף והחתים זרים שאפילו לברק נתניה לא היו מגיעים.
הכסף שהתפנה כמובן הלך לכיסו, במימון האוהדים שממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה.
אין בעיה, רוצים עונה פיננסית? מקובל. תקצצו את מחירי המנויים ואל תכריזו שוב כמידי שנה שהמטרה היא להגיע לפיינל פור.
כמו שזה נראה, הקבוצה בנויה כדי לעבור את שלב הבתים ותו לא.
סלח לי אבל אתה זורק דברים לאויר בנחרצות בלי שום הוכחות, עם החוקים החדשים במדינה אפשר לתבוע אותך לתביעת דיבה.
אתה רושם שכסף הולך לכיס של פדרמן, נתחיל מזה שזה ממש לא מדויק גם אם זה היה נכון. (אם יש כסף פנוי זה הולך למכבי, ומכבי בתור חברה יכולה לחלק דיבידנדים לבעלי המניות לפי כמות האחוזים שהם מחזיקים- ככה שאם מחלקים מניות אז כל ההנהלה מקבלת כל אחד לפי החלק שלו....)
נמשיך בכך שאתה זורק דברים לאויר בלי שום הוכחות. תסייג ותביע את כל הביקורת האפשרית, שאתה רושם את זה ככה זה נשמע כאילו אתה בא וזורק האשמות לאויר.
אני לא מבין מה כ"כ אכפת לך ממחירי המנויים אם אתה לא מנוי.. (לשם הבהרה- זכותך להביע דעה על הסגל ועל ההחתמות כמו כל אוהד אחר...)
אם תרצה או לא- השוק הזה עובד על ביקוש והיצע.
ואם יורשה לי את דעתי האישית לגבי זה- בהתחשב בעובדה שאנחנו מדינת ספורט די מפגרת, ומכבי זה עסק הספורט המצליח ביותר לאורך שנים אז אולי ההשוואה של מחירי המנוי צריכה להיות לא למועדוני על באירופה בכדורסל (ששם בד"כ קבוצת הכדורגל היא הבכירה/המרכזית) אלא למועדוני על באירופה בכדורגל...
ולסיום- התחלנו עם תחזיות הזעם? בשנה שעברה זה היה שלא נעבור את שלב הבתים וכולנו יודעים איפה סיימנו...
לא צריך הוכחות- מספיק לראות את העלויות של שחקני מכבי לעומת שנים קודמות. לאן הלך כל הכסף שנחסך? ככל הנראה לכיס הבעלים ולא רק אני חושב ככה. אני לא אומר שזה דבר בלתי חוקי, אין שום בעיה עם זה. מותר לבעלים לחלק דיבידנדים
הבעיה שלי היא מבחינה אתית ומוסרית כלפי האוהדים המסורים של הקבוצה. הבעלים מחזיקים במועדון ויש להם קהל אוהדים עצום שהולך עם הקבוצה לכל מקום ומשלם ממיטב כספו. מין הראוי שהכסף הפנוי ילך לחיזוק הקבוצה ולא לפתרון הבעיות הכלכליות של הבעלים.
ואם זה לא אפשרי- אז תגידו שאנחנו בעונה פיננסית, אין עם זה שום בעיה. מה שקורה כרגע זה שהבעלים ימשיכו להוליך את האוהדים שולל ויציבו את הפיינל פור כמטרה (למרות שברור לכולם שהסגל הבינוני שנבנה לא מסוגל להגיע לזה), והכל כדי להמשיך למכור מנויים.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שהזכייה ביורוליג היא אולי הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לנו.
פדרמן בעצם הבין שאפשר להביא שחקנים בשקל וחצי ולהצליח, רק שהפעם הוא ממש הלך עם זה עד הסוף והחתים זרים שאפילו לברק נתניה לא היו מגיעים.
הכסף שהתפנה כמובן הלך לכיסו, במימון האוהדים שממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה.
אין בעיה, רוצים עונה פיננסית? מקובל. תקצצו את מחירי המנויים ואל תכריזו שוב כמידי שנה שהמטרה היא להגיע לפיינל פור.
כמו שזה נראה, הקבוצה בנויה כדי לעבור את שלב הבתים ותו לא.
סלח לי אבל אתה זורק דברים לאויר בנחרצות בלי שום הוכחות, עם החוקים החדשים במדינה אפשר לתבוע אותך לתביעת דיבה.
אתה רושם שכסף הולך לכיס של פדרמן, נתחיל מזה שזה ממש לא מדויק גם אם זה היה נכון. (אם יש כסף פנוי זה הולך למכבי, ומכבי בתור חברה יכולה לחלק דיבידנדים לבעלי המניות לפי כמות האחוזים שהם מחזיקים- ככה שאם מחלקים מניות אז כל ההנהלה מקבלת כל אחד לפי החלק שלו....)
נמשיך בכך שאתה זורק דברים לאויר בלי שום הוכחות. תסייג ותביע את כל הביקורת האפשרית, שאתה רושם את זה ככה זה נשמע כאילו אתה בא וזורק האשמות לאויר.
אני לא מבין מה כ"כ אכפת לך ממחירי המנויים אם אתה לא מנוי.. (לשם הבהרה- זכותך להביע דעה על הסגל ועל ההחתמות כמו כל אוהד אחר...)
אם תרצה או לא- השוק הזה עובד על ביקוש והיצע.
ואם יורשה לי את דעתי האישית לגבי זה- בהתחשב בעובדה שאנחנו מדינת ספורט די מפגרת, ומכבי זה עסק הספורט המצליח ביותר לאורך שנים אז אולי ההשוואה של מחירי המנוי צריכה להיות לא למועדוני על באירופה בכדורסל (ששם בד"כ קבוצת הכדורגל היא הבכירה/המרכזית) אלא למועדוני על באירופה בכדורגל...
ולסיום- התחלנו עם תחזיות הזעם? בשנה שעברה זה היה שלא נעבור את שלב הבתים וכולנו יודעים איפה סיימנו...
לא צריך הוכחות- מספיק לראות את העלויות של שחקני מכבי לעומת שנים קודמות. לאן הלך כל הכסף שנחסך? ככל הנראה לכיס הבעלים ולא רק אני חושב ככה. אני לא אומר שזה דבר בלתי חוקי, אין שום בעיה עם זה. מותר לבעלים לחלק דיבידנדים
הבעיה שלי היא מבחינה אתית ומוסרית כלפי האוהדים המסורים של הקבוצה. הבעלים מחזיקים במועדון ויש להם קהל אוהדים עצום שהולך עם הקבוצה לכל מקום ומשלם ממיטב כספו. מין הראוי שהכסף הפנוי ילך לחיזוק הקבוצה ולא לפתרון הבעיות הכלכליות של הבעלים.
ואם זה לא אפשרי- אז תגידו שאנחנו בעונה פיננסית, אין עם זה שום בעיה. מה שקורה כרגע זה שהבעלים ימשיכו להוליך את האוהדים שולל ויציבו את הפיינל פור כמטרה (למרות שברור לכולם שהסגל הבינוני שנבנה לא מסוגל להגיע לזה), והכל כדי להמשיך למכור מנויים.
רשמתי- אתה יכול לרשום לדעתי.... ואז זה משהו אחד, לפי ההודעה שלך זה ודאי במאה אחוז. הייתי כתב כמה שנים (גם באתר הזה) ואני אוהב לכתוב אבל הדבר הראשון שלמדתי זה לא לרשום דברים לא נכונים.
אני לא אכנס איתך להשוואות, לא ראיתי את התקציב של מכבי (אתה יודע גם שיש טור של הכנסות שיכול להיות שהם ירדו נכון? יכול להיות שיש הוצאות נוספות חדשות?) הנקודה שלי היתה שאתה לא אמור לרשום דברים כאלה (הכסף הולך לכיס של פדרמן!) בנחרצות כשאין לך הוכחות. כמו שרשמתי- בימינו אפשר לתבוע אותך על דבר כזה.
לגבי קהל האוהדים- אני מאמין שהם לא טיפשים ויודעים מתי מאכילים אותם לוקשים. ברור לכולם ש2-3 עונות שבהן מכבי לא תהיה בהצלבה/לא תתחרה ברמות הגבוהות של אירופה וכמות המנויים תרד.
זה לא שההנהלה רוצה להיכשל בכוונה ולכן מביאים לכאן זרים ב-5 שקל, העונה האחרונה היתה "עונה פיננסית" (ואתה מוזמן לקרוא תגובות מלפני שנה בדיוק... גם אז אמרו איפה הכסף, נחלשנו וכו' וכו' וכו') וסיימנו אותה אלופי אירופה...
rc4991 כתב:http://www.israelhayom.co.il/article/227523
אביהוא כתב:מה בעצם אומרת לכם הכתבה הזאת?אני לא בדיוק מבין בחלק הזה..
yzafrir כתב:אביהוא כתב:מה בעצם אומרת לכם הכתבה הזאת?אני לא בדיוק מבין בחלק הזה..
זה אומר שהבעלים לא לוקחים כלום לכיס שלהם . אבל גם לא מוציאים שקל מכיסם .
באותה מידה הכלב שלי יכול להירשם כבעלי הקבוצה...
אביהוא כתב:דני פדרמן העיד בפומבי שמכבי תמיד נמצאים בהפסדים עצומים(שבעה עד עשרה מיליון שקלים) והכול מכסים הבעלים.
roy1000 כתב:אביהוא כתב:דני פדרמן העיד בפומבי שמכבי תמיד נמצאים בהפסדים עצומים(שבעה עד עשרה מיליון שקלים) והכול מכסים הבעלים.
יכול להיות שהם מייצרים הפסדים עם חשבונאות יצירתית, אבל שני לא מאמין שהבעלים מביאים כסף מהבית בכל שנה, בטח שלא שני מליון דולר פלוס. לא נשמע סביר.
הפריע לי שהפסדנו את הגביע הבין־יבשתי וגביע ווינר, לכן גביע המדינה היה חשוב מאוד
בואו נעשה חשבון: יש לנו חמישה זרים, צריך 2 עד 22, נשארו חמישה: אחד זה מתחת לגיל 25 - ג'ייק כהן, נשארו ארבעה: יוגב, טיוס, לנדסברג ופניני. אם היינו מביאים העונה עוד ישראלי הוא לא היה מתלבש בליגה. החוקים פשוט לא מאפשרים את זה. כשישנו את החוק, אביא עוד ישראלי על חשבון עוד זר.
לדעתי גל חשב, ובצדק, שבסיטואציה הנוכחית שבה יש במכבי גם את ג'רמי פארגו וגם את אוחיון, מקצועית יהיה לו קשה להשתלב בתקופה הקצרה יחסית שנשארה עד סוף העונה. עד שהיה משתלב, העונה כבר היתה נגמרת, והוא כנראה חשב שזה יוריד את הערך שלו
סיכום נעשה בסוף העונה. אם הוא לא היה בנוי לזה לא היינו מצליחים עד עכשיו. הוא עבר משבר אחד מאוד קשה בצורה מעוררת כבוד. אין ספק שהוא בנוי מהחומרים שמהם בנוי מאמן מכבי. אין הרבה שיכולים לאמן את מכבי
לא מצאנו שחקן שישפר אותנו. החלטנו שמה שיש לנו יותר טוב ממה שיש בחוץ. אנחנו כל הזמן בשוק ואם נזהה הזדמנות להתחזק נלך עליה. הפעם לא היתה כזו
אנחנו לא אוהבים לדבר עם שחקנים במהלך העונה, ויש גם בעיה נוספת - הוא עולה במדרגת המס שלו. אני מאמין שהוא יישאר. לנדסברג, יוגב ודווין הם שחקנים שאנחנו רוצים שימשיכו ומקווים לגמור את זה עוד לפני סוף העונה. יש לנו אופציה על בראיין רנדל, ונממש אותה
לא מפתיע אותי שהוא מצליח, הוא מאמן טוב עם סגל מצוין. במבנה האישיותי שלו, לפחות במכבי, הוא אהב שחקנים ממושמעים ושיש לו אחיזה בקבוצה. היה לו יותר נוח עם שחקנים שמוציאים לפועל את מה שביקש מהם ולא מאלתרים, והוא כעת בסיטואציה קיצונית עם שחקנים דעתניים מאוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גיא ו־18 אורחים