פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 מרץ 2015, 22:54
אני חושב שכשאדם מת כל הדברים האלה זזים הצידה..
אם תהיה דקה דומיה לזכרו ובמקרה אהיה באולם אני אעמוד בכדי לכבד את זכרו של האדם שמת.
לדעתי בזה בדיוק אנחנו שונים מהעכברושים.
זה לא אומר שאני אתחיל עכשיו לשבח אותו אבל לתת כבוד ולעמוד דקה לזכרו את זה בהחלט הייתי עושה..
29 מרץ 2015, 23:03
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
.יום עצוב ? סתם עוד יום...
התגובה שלך היא בושה וחרפה. איך אתה יכול להגיד דבר כזה על בנאדם שהלך לעולמו לפתע והשאיר אחריו משפחה וחברים?
תצא רגע מהבועה של היריבות. יש דברים יותר חשובים בחיים מספורט.
כשאוהדי הפועל יצאו מהבועה שלהם עם מוני פאנן ושמעון מיזרחי אז גם אני יצא. נגמרה התקופה שאנחנו הצד הטוב שמסכים לאכול את כל החרא של הפועל.
.ואגב תצא אתה מהבועה שלך ותחזור הביתה לצ'ה...
אז זה אומר שאנחנו צריכים להתנהג כמו אוהדי הפועל ת"א? במה אתה שונה עכשיו מאוהדי הפועל ת"א שאתה כל כך לא אוהב?
אוהדי מכבי צריכים להתנהג בדיוק ההפך, ולכבד את אורי שלף אפילו בדקת דומייה. אחרת, באמת שאנחנו לא יכולים לבוא בטענות לאף אוהד הפועל.
29 מרץ 2015, 23:05
my man כתב:אני חושב שכשאדם מת כל הדברים האלה זזים הצידה..
אם תהיה דקה דומיה לזכרו ובמקרה אהיה באולם אני אעמוד בכדי לכבד את זכרו של האדם שמת.
לדעתי בזה בדיוק אנחנו שונים מהעכברושים.
זה לא אומר שאני אתחיל עכשיו לשבח אותו אבל לתת כבוד ולעמוד דקה לזכרו את זה בהחלט הייתי עושה..
אני בהחלט לא ישרוק בוז אבל לא אקום לזכרו כמו שאוהדי הפועל לא עשו לזכרו של מוני ( והם עשו ההפך !!! )
לי נמאס מהקטע המתנשא שאנחנו לא ניהיה כמוהם . ברומא תתנהג כמו רומאי...
29 מרץ 2015, 23:07
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
התגובה שלך היא בושה וחרפה. איך אתה יכול להגיד דבר כזה על בנאדם שהלך לעולמו לפתע והשאיר אחריו משפחה וחברים?
כשאוהדי הפועל יצאו מהבועה שלהם עם מוני פאנן ושמעון מיזרחי אז גם אני יצא. נגמרה התקופה שאנחנו הצד הטוב שמסכים לאכול את כל החרא של הפועל.
אז זה אומר שאנחנו צריכים להתנהג כמו אוהדי הפועל ת"א? במה אתה שונה עכשיו מאוהדי הפועל ת"א שאתה כל כך לא אוהב?
אוהדי מכבי צריכים להתנהג בדיוק ההפך, ולכבד את אורי שלף אפילו בדקת דומייה. אחרת, באמת שאנחנו לא יכולים לבוא בטענות לאף אוהד הפועל.
אני מזמן לא בא בטענות לאו.הדי הפועל , השנאה שלהם היא אמיתית וחזקה ואנחנו אלו שנותנים את הלחי השנייה אחרי שהם סותרים לנו פעם אחר פעם ...
29 מרץ 2015, 23:09
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:תנחומי למשפחה...אבל אני לא מוכן לעמוד דקת דומייה לכבודו אחרי מה שאוהדי הגועל עשו לרגב בלי תגובה של אף אחד מהנהלת הפועל כולל הוא...
אני מזמן לא בא בטענות לאו.הדי הפועל , השנאה שלהם היא אמיתית וחזקה ואנחנו אלו שנותנים את הלחי השנייה אחרי שהם סותרים לנו פעם אחר פעם ...
אז צר לי לאכזב אותך, אתה לא שונה במיוחד מאוהדי הפועל והשנאה שלך אליהם לא פחות חזקה.
עצוב לי שיש אוהדי מכבי שסבורים שלהתנהג כמו אוהדי הפועל ת"א זאת הדרך הנכונה. ההפך, אנחנו צריכים לעשות בדיוק ההפך כי לאט לאט הגבולות מטשטשים...
29 מרץ 2015, 23:20
שמואל1 כתב:אז צר לי לאכזב אותך, אתה לא שונה במיוחד מאוהדי הפועל והשנאה שלך אליהם לא פחות חזקה.
עצוב לי שיש אוהדי מכבי שסבורים שלהתנהג כמו אוהדי הפועל ת"א זאת הדרך הנכונה. ההפך, אנחנו צריכים לעשות בדיוק ההפך כי לאט לאט הגבולות מטשטשים...
שמואל, אני מציע לך שאתה תעשה מה שבא לך, ושצפריר וכל אחד אחר יעשה מה שבא לו.
זה לא שאנחנו פותחים כאן BBQ וצולים חצי חזיר על האש לכבוד המאורע, אבל זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו.
אני אישית מנתק מהדברים, ולא מזיז לי מה העכברושים עושים, והדבר שחושבים עליו זה על המשפחה שלו (כולל גור שלף שהיה סמל מכבי ובוודאי קשה לו מאוד
עכשיו), אבל כל אחד זכאי לתחושות ולכעסים שלו, ואלה של צפריר וכרמל הם מוצדקים לגמרי.
30 מרץ 2015, 03:41
yzafrir כתב:אני בהחלט לא ישרוק בוז אבל לא אקום לזכרו כמו שאוהדי הפועל לא עשו לזכרו של מוני ( והם עשו ההפך !!! )
לי נמאס מהקטע המתנשא שאנחנו לא ניהיה כמוהם . ברומא תתנהג כמו רומאי...
צפריר, זה בסך הכל כדורסל. לבנאדם הייתה משפחה עם ילדים קטנים והוא מת בלי שום סיבה. אנחנו לא כל כך רחוקים ממנו בגיל. זה יכול לקרות גם לך או לי מחר.
אין טעם לייחס למשפחת שלף את כל החוליים של אוהדי העכברושים (ויש הרבה).
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 30 מרץ 2015, 04:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
30 מרץ 2015, 04:01
מקווה שימצאו נחמה במהרה
30 מרץ 2015, 05:30
בואו נבהיר משהו
אין פה שום שמחה לאיד
אין פה בן אדם ששמח שבן אדם בן 43 כבר לא בינינו
יש פה תדהמה ובעיקר השתתפות באבל של אשתו, הילדים שלו, האחים שלו, המשפחה שלו וכל מי שאי פעם פגש אותו ומרגיש שהוא איבד מישהו שהוא אהב
אני גם לא מתכוונת להיכנס למה חשבתי על הדעות שלו או על דרך הפעולה שלו בכל מה שקשור ליריבות בין שני המועדונים
אבל!
כל הדברים האלה על..''כולם אדומים היום'', ''משתתפים בצערם של אוהדי הפועל'', ''בואו נהיה יותר טובים מהם ולא נרד לרמה הזאת''...לא, מבחינתי פשוט לא
אני לא מתכוונת להגיד שאני אדומה בגלל זה, אני לא מתכוונת להגיד שאני מזדהה עם אוהדי הפועל או עם המועדון, אני לא מתכוונת להתרפס בפני אנשים שבהזדמנות הראשונה שתהיה להם, יינצלו את זה שירדתי על הברכיים בשביל להכניס לי מגף בראש
ושלא תהיה לכם טעות, אם אורי שלף היה צהוב והיה חלק מהמועדון שלנו הוא היה הופך לעוד שיר ברפרטואר המרשים של האוהדים האדומים שכולל חבלי תלייה, בובות של תינוקות, סמלי נאציזם ושירי שואה
אף אחד לא יזכור לכם את זה שהייתם מנומסים כשמשהו רע יקרה למישהו צהוב בעתיד, האירוע הזה לא יקרב לבבות ולא יפסיק את השנאה שיש בין האוהדים כי זה הרבה מעבר לשתי קבוצות כדורסל
ובפעם הבאה, אחרי שהתנצלתם והזדהתם והתעליתם מעליהם, אל תבכו ותקללו ותתפלאו כשהם כן יישמחו לאיד כשסמל שלנו יעבור מהעולם
זאת טרגדיה פרטית ואני לא מתכוונת לשים את הכל בצד מול מועדון ששבר את כל המוסכמות ועבר את כל הגבולות (וימשיך לעבור אפילו בלי למצמץ פעמיים) רק בשם האבל שלהם
אין בי שמחה ואין בי רוגע על מה שקרה, ממש לא, אבל גם אין לי זיכרון קצר ואין בי יפות נפש
אני חושבת שאנחנו כבר יותר טובים מהאוהדים שלהם בזה שברור לכולנו ששיר אוהדים כזה או אחר לא ייכתב על הטרגדיה הזאת
30 מרץ 2015, 09:36
אתם מפספסים משהו. זה שאוהדי הפועל לא כיבדו את זכרם של מוני והשאר לא משליך כהוא זה על אנשי הפועל ת"א עצמם. מילא, אם הייתם אומרים שאורי שלף בעצמו לא כיבד או התנהג בברוטליות הייתי יכול להבין. אבל בשורה התחתונה הוא עצמו מעולם לא עשה לנו כלום, ולכן אני לא רואה כל סיבה שמנקודת מבטינו הוא יישא על גבו את כל אוהדי הפועל האלימים והמקללים ומשכך אין כל סיבה שנבחן את הסיטואציה בצורה פשטנית כגון ''אוהדי הפועל לא כיבדו? גם אנחנו לא נכבד'', כי במקרה הזה הם פשוט לא מהווים שום צד.
30 מרץ 2015, 13:47
מהצד שלי, אני בוחר להתאבל ולהשתתף בצערו של גור, שאחרי הכל היה איש מכבי, מנהל הקבוצה ואחד משני האחראיים הבלעדיים לנס ז'לגיריס.
אני אפילו לא מעלה על דעתי ״להפוך לאדום״ או להשתתף בצערם של אוהדי הפועל. אני לגמרי בוחר שלא לערב את משפחת הפועל בהשתתפות שלי בצער על לכתו של אדם צעיר לעולמו באחת הצורות הכי טראגיות שיש..
אני מבין את צפריר, מבין את שמואל ומבין כל דעה בעצם שלא חורגת מגבולות הטעם הטוב (לך תגיד את זה לאוהד הפועל קיצוני שאין בו שום אנושיות או חמלה).
יהי זכרו ברוך.
30 מרץ 2015, 13:55
אני לא מבין מה אתם מערבבים בין להשתתף בצער על הטרגדיה המשפחתית לבין "להפוך לאדום". אף אחד לא מצפה מאוהדי מכבי להפוך לאדומים. אני לא יודע מאיפה בא הרעיון הזה. בן אדם צעיר (ולמיטב ידיעתי נורמטיבי) נפטר. זה עצוב. זה הכל. כרגע, זה ממש לא משנה איזה קבוצה הוא ניהל ומה האוהדים שלה עושים.
30 מרץ 2015, 14:26
roy1000 כתב:אני לא מבין מה אתם מערבבים בין להשתתף בצער על הטרגדיה המשפחתית לבין "להפוך לאדום". אף אחד לא מצפה מאוהדי מכבי להפוך לאדומים. אני לא יודע מאיפה בא הרעיון הזה. בן אדם צעיר (ולמיטב ידיעתי נורמטיבי) נפטר. זה עצוב. זה הכל. כרגע, זה ממש לא משנה איזה קבוצה הוא ניהל ומה האוהדים שלה עושים.
מסכים. בסך הכל מצפים לכבד את דקת הדומייה לזכרו (שנערכת בכל משחקי המחזור, כולל המשחק של מכבי). אני מקווה שאוהדי מכבי יתעלו על "השנאה" ולא יבזו את דקת הדומייה.
30 מרץ 2015, 23:04
התנין כתב:אתם מפספסים משהו. זה שאוהדי הפועל לא כיבדו את זכרם של מוני והשאר לא משליך כהוא זה על אנשי הפועל ת"א עצמם. מילא, אם הייתם אומרים שאורי שלף בעצמו לא כיבד או התנהג בברוטליות הייתי יכול להבין. אבל בשורה התחתונה הוא עצמו מעולם לא עשה לנו כלום, ולכן אני לא רואה כל סיבה שמנקודת מבטינו הוא יישא על גבו את כל אוהדי הפועל האלימים והמקללים ומשכך אין כל סיבה שנבחן את הסיטואציה בצורה פשטנית כגון ''אוהדי הפועל לא כיבדו? גם אנחנו לא נכבד'', כי במקרה הזה הם פשוט לא מהווים שום צד.
יש לציין שזה קצת לא מדויק- אורי שלף ז"ל היה מנהל קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א, וכבעל תפקיד הוא יכול להשפיע במידה מסוימת על הקהל של הקבוצה שלו, גם אם לא יצליח- לפחות לנסות (היו לא מעט מקרים שבהם שמעון מזרחי לקח את המיקרופון וביקש מאיתנו להפסיק לקלל את הפועל...)
בכל מקרה- אנחנו לא הם, אני לא חושב שיש אוהד מכבי שלא יכבד דקת דומייה, אפילו אם זה יהיה לזכר יריב מאוד גדול (נניח שחקן שנוא מהעבר).