4 שנים לפורום מאז חזרתו לחיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: 4 שנים לפורום מאז חזרתו לחיים

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2015, 19:35

התנין כתב:שמואל, הבאתי את הדוגמא של הפורומים של חיפה ומכבי רגל על מנת להפריך את הטענה שהפייסבוק פגע בפורומים, כי עובדה ששם עדיין יש פעילות גדולה מאוד (לחיפה אגב יש שני פורומים עם הרבה מאוד פעילות, מזכיר את מה שהיה בעבר עם צהבת והלב הצהוב שהספיקו להתאדות).

לדעתי הפעילות הזאת לא מאוד רחוקה מהפעילות כאן בפורום (זאת כמובן משיטוט מהיר , אני לא חבר באף פורום של קבוצת כדורגל).
ואיך בכלל אפשר לומר שפורום צהבת התאדה כמו הלב הצהוב? פורום הלב הצהוב נעלם מהרשת. וגם כשהוא עוד היה קיים, הייתה בו תגובה פעם בחודש בערך.
אני הגעתי לצהבת מפורום הלב הצהוב בשנת 2006, אז הוא עוד היה יחסית פעיל. אבל גם באותה תקופה פורום צהבת עקף אותו בסיבוב השאיר לו אבק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2015, 19:51

התכוונתי לכך שפורום הלב הצהוב הספיק להתאדות.
בעבר הוא לא היה רחוק מצהבת, אם בכלל, מבחינת הפעילות בו. הייתי חבר בשני הפורומים ולכן אני לא מדבר מתוך הערכה או התרשמות של צופה מהצד.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 05 אפריל 2015, 19:53

לא נראה לי שהרבה פורומים היו שורדים אחרי מה שעבר על צהבת. אני גם רוצה להזכיר שמדובר בפורום שהגולשים בו מממנים אותו.
יותר נכון המנהלים, וזאת הזדמנות מצויינת להגיד תודה גדולה למיכאל שנותן פי כמה וכמה יותר מכל אחד אחר בשביל שהפורום הזה ימשיך להיות מדורת
השבט הקטנה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2015, 20:00

התנין כתב:התכוונתי לכך שפורום הלב הצהוב הספיק להתאדות.
בעבר הוא לא היה רחוק מצהבת, אם בכלל, מבחינת הפעילות בו. הייתי חבר בשני הפורומים ולכן אני לא מדבר מתוך הערכה או התרשמות של צופה מהצד.

ועדיין הוא התאדה כלא היה. והוא עוד היה נחשב לפורום האוהדים הרשמי של מכבי ת"א, ואם אני לא טועה זכה לתמיכה (בין היתר כלכלית) מהמועדון.
אני חושב שזה נותן המון נקודות זכות לצהבת. למרות עליית הרשתות החברתיות, ירידת הפופולריות של הקבוצה, קריסה גדולה שמחקה את כל ה DB, קשיים כספיים בהחזקתו- עדיין , הפורום ממשיך להיות פורום הכדורסל הפעיל ביותר בישראל עם גרעין חזק מאוד , יציב ואיכותי.
מבחינתי זה לא פחות ממדהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 06 אפריל 2015, 01:33

jol9 כתב:לא נראה לי שהרבה פורומים היו שורדים אחרי מה שעבר על צהבת. אני גם רוצה להזכיר שמדובר בפורום שהגולשים בו מממנים אותו.
יותר נכון המנהלים, וזאת הזדמנות מצויינת להגיד תודה גדולה למיכאל שנותן פי כמה וכמה יותר מכל אחד אחר בשביל שהפורום הזה ימשיך להיות מדורת
השבט הקטנה שלנו.

מסכים איתך בכל מילה יוני. וגם אני גם באמת רוצה להודות למיכאל ולמנהלים על כל הפעילות שהם עושים למען הפורום.
עמיר לונ
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים