פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

דברים טובים לזכותו של גודס?

23 אוקטובר 2015, 11:05

קרענו אותו ובצדק.
אבל בואו רגע נעשה תרגילים למוח וננסה למצוא בכל זאת נקודות חיוביות אצל המאמן הלא מצליח הזה.
אני אתחיל:

הוא דומה לבאז שנות אור.

Re: דברים טובים לזכותו של גודס?

23 אוקטובר 2015, 11:58

וואלה דומה. רק על זה מגיע לו להישאר עוד משחק.

23 אוקטובר 2015, 12:03

הוא יכול להצליח ממש בתור המאמן של ה76ers

23 אוקטובר 2015, 13:08

הנקודת אור החיובית היחידה, מצד גודס עצמו, זה שהוא יקבל פיצוי ממכבי אחרי שיבעטו אותו מפה, אמן, אמן, אמן. לא יודע מה איתכם, אצלי הכתובת הייתה על הקיר כבר בטרום עונה הקודמת, שאיבדנו את הווינר קאפ ואת הביניבשתי. זה לא מאמן ללבל הזה, יכול להיות אחלה של עוזר מאמן בקבוצה כזאת, לא מעבר לכך. מקווה שיבינו את זה מהר בהנהלה,אולי כבר בהפסד לירושלים. זה הנקודת אור היחידה שאני יכול למצוא בהפסד לירושלים, כי אם ננצח הדרעק הזה עוד עלול להישאר איתנו.

23 אוקטובר 2015, 13:56

הוא אחלה עוזר מאמן ...

23 אוקטובר 2015, 14:01

הוא אחלה דוגמן....

23 אוקטובר 2015, 14:02

הוא גם בחור טוב באמת שאף פעם לא מלכלך על קולגות או שחקנים. היה נאמן למאמנים שמעליו ולקבוצה בכלל, היום זה לא בהכרח מובן מאליו.

אם ילך הביתה בקרוב ( מקצועית זה מה שצריך לקרות ) אני מאחל לו הצלחה בהמשך הקריירה שלו. צריך לזכור שבשבילו זו פרנסה.

23 אוקטובר 2015, 14:27

אדגר פו כתב:הוא גם בחור טוב באמת שאף פעם לא מלכלך על קולגות או שחקנים. היה נאמן למאמנים שמעליו ולקבוצה בכלל, היום זה לא בהכרח מובן מאליו.

אם ילך הביתה בקרוב ( מקצועית זה מה שצריך לקרות ) אני מאחל לו הצלחה בהמשך הקריירה שלו. צריך לזכור שבשבילו זו פרנסה.

מסכים. אין לאף אחד טענות אליו באופן אישי, הוא באמת בחור טוב ונחמד.
התפקיד הזה פשוט גדול עליו, מעטים המאמנים שיכולים לעמוד בראש המערכת הזאת שנקראת מכבי.
הוא יכול להיות אחלה מאמן בליגה הישראלית או אולי אפילו קבוצות דרג ב'/ג' באירופה.

23 אוקטובר 2015, 14:49

האמת שאני מסכימה.
מישהו הזכיר אתמול את יורם חרוש שלא חזר לאמן ואני באמת לא רוצה שזה יקרה לגודס.
אני מקווה שהוא ימשיך לאמן ברמה המתאימה לו - קבוצות הליגה שלנו ואולי גם קבוצות יורוקאפ באירופה יכולות להתאים לו.
פרסם תגובה