ת'רד האופטימיות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד האופטימיות

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 נובמבר 2015, 17:11

רוני, היית ממש נאיבי בפתיחה של האשכול הזה.

אני רואה משהוא אופטימי במאמן החדש שלנו שמביא תובנות חדשות למערכת, בבחינת אורח לרגע רואה כל פגע. אם בזכותו מזרזים את העפת פפארוני ואולי שחקן או שניים נוספים, זה כבר טוב.
קיצור הרוטציה ובכלל קיצור הרוסטר זה דבר מאוד הכרחי בקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי my man » 22 נובמבר 2015, 17:15

האופטימיות היחידה שנשארה לי היא שכבר חתמנו על חוזה לעשור הקרוב עם היורוליג...

בעצם כשחושבים על זה, זה יכול להיות בעוכרינו.. למה להנהלה להשקיע כשהיא מובטחת ל10(!!!)שנים לא משנה מה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 17:17

אדגר פו כתב:רוני, היית ממש נאיבי בפתיחה של האשכול הזה.

אני רואה משהוא אופטימי במאמן החדש שלנו שמביא תובנות חדשות למערכת, בבחינת אורח לרגע רואה כל פגע. אם בזכותו מזרזים את העפת פפארוני ואולי שחקן או שניים נוספים, זה כבר טוב.
קיצור הרוטציה ובכלל קיצור הרוסטר זה דבר מאוד הכרחי בקבוצה הזאת.

קיצור הרוטציה הוא אכן מאסט , עכשיו בלי פאבריני ויבזורי , צריך להשאיר שחקן אחד בחוץ (לדעתי רוב הזמן זה יהיה אנונוקו) , אם זה תלוי בי , בהנחה מאד ריאלית שאנחנו לא ממשיכים ביורוליג , זאת הזדמנות להפטר מבנדר לטובת איזו קבוצה באדריאטית שקצת תגדל אותו , להחליף את אנונוקו בסנטר שכל המהות שלו זה לחסום , לשמור ולקחת ריבאונד , הייתי גם משחרר את פארמר ומביא איזה קילר הגנתי לעמדה 2 , אבל זה קרוב לוודאי לא יקרה.

אבל כן , קיצור הרוטציה הוא מאסט , מכבי מעולם לא היתה קבוצה שיכולה להתנהל עם יותר מ 12 שחקנים (13 עם שחקני אימונים בלבד)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 17:32

לפחות אני רואה שהנהלת מכבי כבר מתחילה להערך לשנה הבאה , זה מעודד.
http://one.co.il/Article/15-16/1,1,4,0/ ... tml?ref=hp
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 23 נובמבר 2015, 00:47

שאבתם קצת אופטימיות מהמשחק? תראו איך הקבוצה משחקת תחת טבק!
התקפה זורמת ומהנה והגנה רצחנית פלוס ארבעים הפרש ועוד בהרכבים משניים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 נובמבר 2015, 01:09

rc4991 כתב:שאבתם קצת אופטימיות מהמשחק? תראו איך הקבוצה משחקת תחת טבק!
התקפה זורמת ומהנה והגנה רצחנית פלוס ארבעים הפרש ועוד בהרכבים משניים

אם מכבי היתה עושה את השינוי הזה רק שבועיים קודם לכן, הייתי בכיף מצטרפת לאופטימיות שלך.

אין ספק שהסגל הזה רחוק מלהיות מדהים, אבל זה בוודאות סגל שהיה צריך להיות בטופ 16 לפחות ואם היה לנו מאמן מתחילת העונה סביר להניח שכבר היינו היום רגל וחצי שם ורק עושים חישובים על המיקום.
אבל ההנהלה הזו החליטה להפקיר את הקבוצה ולעשות הכל באיחור מרגיז וכמה שאולי אפשר לשאוב אופטימיות מכך שסוף סוף הקבוצה מנצלת את הפוטנציאל הטמון בה, זה פשוט מאוחר מידי.
גם אם ימשיכו במגמה הזו, אנחנו נזדקק להמון מזל ואני באמת בספק אם זה יספיק.

ולמרות הכל, זו עדיין מכבי, הקבוצה עם כמויות בלתי נגמרות של ניסים ונפלאות.
בואו נקווה שהכמויות הללו לא נגמרו עדיין.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי alex30 » 23 נובמבר 2015, 07:05

יש כאן בחור שטוען כי מכבי "תדרס בטופ 16".
אני מצהיר כאן בריש-גלי! אנחנו ככל הנראה נראה את המשך העונה מהיורוקאפ.
אבל היה ונצליח לעלות לטופ 16, אני בטוח שלא רק שלא נדרס!, אנחנו נגיעה בקלות להצלבה.(ממש כך).
alex30

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2015, 08:18

אני חושב שאחרי המשחק של אתמול יש סיבה טובה מאוד להיות אופטימיים, ונראה רוני שהצדק איתך כאן. רואים בבירור שמכבי יכולה לשחק אחרת כשהדברים זורמים לה.אני ראיתי אתמול משהו בליגה שלא ראיתי מאז העונה הראשונה של דיוויד בלאט ב2011 וזאת קבוצה רצה ודורסת. היה תענוג לראות את זה. אני לא יודע אם נצליח לעלות לשלב הבא ביורוליג אבל אני יודע שמעכשיו הקבוצה תראה אחרת. אני מהמר שמכבי הולכת להיראות שונה מאוד במשחקי היורוליג הבאים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי alex30 » 23 נובמבר 2015, 08:51

toja27 כתב:אני חושב שאחרי המשחק של אתמול יש סיבה טובה מאוד להיות אופטימיים, ונראה רוני שהצדק איתך כאן. רואים בבירור שמכבי יכולה לשחק אחרת כשהדברים זורמים לה.אני ראיתי אתמול משהו בליגה שלא ראיתי מאז העונה הראשונה של דיוויד בלאט ב2011 וזאת קבוצה רצה ודורסת. היה תענוג לראות את זה. אני לא יודע אם נצליח לעלות לשלב הבא ביורוליג אבל אני יודע שמעכשיו הקבוצה תראה אחרת. אני מהמר שמכבי הולכת להיראות שונה מאוד במשחקי היורוליג הבאים.

הגזמת לגמרי.. :)
אפילו שנה שעברה לפרקים ראינו כדורסל מהנה מאוד.
מה שכן, הסגל של מכבי שווה הצלבה גם השנה, ופשוט לא היה מאמן על הקווים, לתת עונה שניה לגיא גודס זה היה מחדל! ממתי במכבי יש סנטימנטים לכשלים מקצועים???
alex30

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2015, 08:55

alex30 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שאחרי המשחק של אתמול יש סיבה טובה מאוד להיות אופטימיים, ונראה רוני שהצדק איתך כאן. רואים בבירור שמכבי יכולה לשחק אחרת כשהדברים זורמים לה.אני ראיתי אתמול משהו בליגה שלא ראיתי מאז העונה הראשונה של דיוויד בלאט ב2011 וזאת קבוצה רצה ודורסת. היה תענוג לראות את זה. אני לא יודע אם נצליח לעלות לשלב הבא ביורוליג אבל אני יודע שמעכשיו הקבוצה תראה אחרת. אני מהמר שמכבי הולכת להיראות שונה מאוד במשחקי היורוליג הבאים.

הגזמת לגמרי.. :)
אפילו שנה שעברה לפרקים ראינו כדורסל מהנה מאוד.
מה שכן, הסגל של מכבי שווה הצלבה גם השנה, ופשוט לא היה מאמן על הקווים, לתת עונה שניה לגיא גודס זה היה מחדל! ממתי במכבי יש סנטימנטים לכשלים מקצועים???

ראיתי בדיוק משחק אחד שבו נהנתי בענה שעברה וזה נגד ברלין בחוץ.הניצחונות נגד ריאל וברצלונה היו מספקים מבחינת התוצאה אבל לא נהתי יותר מדי מאופן המשחק. בשאר הזמן לא נהנתי בכלל.
בכל אופן אני דיברתי על הליגה ועל אותם משחקים שמכבי הייתה דורסת קבוצות. ואני לא זוכר כאלו כמו שראינו אתמול מאז אותה עונה ראשונה עם בלאט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 23 נובמבר 2015, 12:48

מכבי שווה הרבה יותר מאיך שהיא שיחקה עד עכשיו והינה כבר מראה שינוי כיוון משמעותי
אפילו ההגנה, שכולם מזלזלים בה בלי סוף, עבדה מצויין ועם הרבה תיאומים ועוד ללא אוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים