פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת לוטו: אשקלון נגד מכבי - שני, 19:30, 5+LIVE

25 אוקטובר 2011, 18:33

אוחיון חסר בטחון באופן משווע. ראיתי את המשחק מול אשקלון והאיש פשוט מפחד לזרוק לסל.

25 אוקטובר 2011, 18:40

אבי כתב:אוחיון חסר בטחון באופן משווע. ראיתי את המשחק מול אשקלון והאיש פשוט מפחד לזרוק לסל.

נראה לי שאתה מתבלבל בין אוחיון לשייר. אם כבר, אז אוחיון לקח יותק מדי זריקות.

25 אוקטובר 2011, 18:44

roy1000 כתב:
אבי כתב:אוחיון חסר בטחון באופן משווע. ראיתי את המשחק מול אשקלון והאיש פשוט מפחד לזרוק לסל.

אוחיון לקח נגד אשקלון רק 3 זריקות לסל. יותר מדי פעמים הוא העדיף למסור במקום לזרוק.

25 אוקטובר 2011, 18:58

אבי כתב:
roy1000 כתב:

אוחיון לקח נגד אשקלון רק 3 זריקות לסל. יותר מדי פעמים הוא העדיף למסור במקום לזרוק.

ובכל זאת, קשה לבוא בטענות לשחקן שסיים את המשחק עם 9 אס'.

שוב, הבעיה העיקרית היא בורשטיין.

25 אוקטובר 2011, 18:59

זה לא משנה, לא נקבל מאף אחד מהם סקור בעתיד הנראה לעין. מכבי היא קבוצת פורוודים מובהקת השנה ( לפחות עד שנקבל את לאנגפורד )והיא צריכה את פניני וסמית' בכושר קליעה טוב יותר. חוץ מבלו אף אחד לא קולע וזה חייב להשתנות כבר ביום חמישי.

25 אוקטובר 2011, 19:45

yarinsaky כתב:זה לא משנה, לא נקבל מאף אחד מהם סקור בעתיד הנראה לעין. מכבי היא קבוצת פורוודים מובהקת השנה ( לפחות עד שנקבל את לאנגפורד )והיא צריכה את פניני וסמית' בכושר קליעה טוב יותר. חוץ מבלו אף אחד לא קולע וזה חייב להשתנות כבר ביום חמישי.

נכון מאוד. חסר גארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות (למרות שאני מאמין שגם ניתן להסתדר בלי), ולכן אני חושב שזה היה פיספוס די גדול שמכבי לא הביאה את לאנדסברג והעדיפה על פניו את את שאייר ובורשטיין.
פרסם תגובה