2 מתאזרחים מעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: 2 מתאזרחים מעונה הבאה

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2015, 17:53

מעניין מה יעשו הפועל ירושליים בעונה הבאה עם פישר וכהן שחוזר מהשאלה.....
אני לא שומע את אשדוד וחיפה מגיבות להצעת החוק הזאת , מוזר ביחוד בכל הקשור לחיפה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 17:58

גם אם החוק הזה איכשהו יעבור ללא תגובה, לא תהיה בעיה עם מתאזרחים שכבר חתומים.

אחדשיודע כתב:אגב, לפי וואלה:

ועדת המנהלת הבינה כי אין באפשרותה לאסור על מכבי תל אביב להשאיר מתאזרחים שהוחתמו עוד לפני שהחוק עבר, ולכן מסתמן כי אם מכבי תל אביב תבחר להמשיך עם החוזים של סילבן לנדסברג, טיילור רוצ'סטי וג'ורדן פרמאר היא תוכל לעשות כן.
(לא יודע עד כמה זה יהיה רלוונטי בסוף העונה, אבל מילא)

ו...
כעת ההחלטה תעבור לדירקטוריון מנהלת הליגה, שיכריע האם לקבל את ההחלטה או לא. ייתכן מצב כי היועץ המשפטי של מנהלת הליגה, שהתנגד למהלך במהלך חודש ספטמבר וקבע כי מדובר בעבירה על חופש העיסוק, יורה לבצע שינויים בהחלטה.

http://sports.walla.co.il/item/2906475
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 16 נובמבר 2015, 18:06

מזל שלא היתה מנהלת בזמן השושלות הגדולות של מכבי

שושלת 1 : מארק בריסקר,דריק שארפ,רדיסאב צ'ורצ'יץ',בורקו ראדוביץ',דייויד שטרנלייט
שושלת 2 : דריק שארפ,בלו,דיון תומאס.

איזה כיף שלא היה אז ארגון אנטי מכביסטי כזה שנותן לחלאות כמו אקוניס ואוחיון להכתיב לנו איזה כדורסל אנחנו יכולים לראות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2015, 18:14

דייויד שטרנלייט :laugh2
היה אצלנו בעיקר בתור שחקן אימונים.

היו ימים...
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 16 נובמבר 2015, 18:43

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני רק רוצה לדעת, האם יש איזה גבול שאותו אתה עובר מבחינת מתאזרחים שאחרי שאתה עובר אותו, הקבוצות כבר לא מוכנות לקבל את המצב? הרי אתה כל הזמן מדבר על איך צריכים להיות חכמים, לדעת שזה מה שהולך לקרות, זה היה צפוי (גם אני אמרתי, אבל אני גם טעיתי הרבה פעמים, זו הייתה סתם הרגשה סובייקטיבית שלי), לא היו צריכים להחתים את רוציסטי "הציוני" כמו שאתה אוהב לקרוא לו(מי שהוא טען כאן שהוא ציוני?). כי אני לא זוכר שהיה איזה גבול ברור וידוע לכולם שבעלי הקבוצות הגדירו. אתה זוכר אחד כזה? עכשיו למה כשפארמר נרשם בתור ישראלי לא היו הפגנות ? מה בדיוק ההסבר לזה? מכבי עדיין לא עברה את הגבול הברור והצפוי שאתה מדבר עליו? אולי גם פארמר לבדו, בלי רוציסטי, היה מספיק להעיר את הדב הישן משנתו? מה היית אומר אז? שזה היה צפוי וממש לא הכרחי לאזרח את פארמר? בוא תראה איפה הגבול כדי שגם מכבי וגם אנחנו נוכל לדעת מתי לא לחצות.

אני חושב שהקו היה די ברור. כולם ידעו שפארמר יהודי ולקחו בחשבון שהוא עשוי להירשם כישראלי. זה לא הזיז לאף אחד. האיזרוח של רוצ'סטי היה פתאומי ולא צפוי ולכן הדובים התעוררו משנתם.
תחזור בסו על האיזרוח שלו ותראה שאני (ואחרים) צפו את התגובה הזו של הגבלת כמות המתאזרחים.

ברור לך אולי.וגם אתה טעית בעבר כשהדברים היו ברורים לך כמו כולם.אולי אם מכבי היו יודעים שככה הדברים יתגלגלו היו מונעים לעצמם את כל כאב הראש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 21:44

toja27 כתב:ברור לך אולי.וגם אתה טעית בעבר כשהדברים היו ברורים לך כמו כולם.אולי אם מכבי היו יודעים שככה הדברים יתגלגלו היו מונעים לעצמם את כל כאב הראש.

אני לא היחידי שחשב על זה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 נובמבר 2015, 20:51

היה חלק בחדשות הספורט על עניין המתאזרחים והיועץ המשפטי אמר בעצם את כל מה שאמרו פה על העניין
ובציטוט של אקוניס (שהם לא דיברו עליו) רשום שהטענות שלו הן רק למכבי ואין לו בעיה כשמכבי חיפה ואשדוד עושות את זה כי..כולנו יודעים כמה מתאזרחים איכותיים יצאו מכל האיזרוחים ההזויים של חיפה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 נובמבר 2015, 21:03

לא יעבור בחיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2015, 09:16

MTA2311 כתב:לא יעבור בחיים.

אם זה יעבור מכבי הנפגעת הראשית . הבעיה גם שאין מישהו במכבי שיכול להילחם בזה , שמעון כבר עייף וכנראה הולך להסתבך מאוד עם פרשת הדריסה של גל בק שהתעוררה שוב...
מכבי צריכה לעזוב את הליגה המחורבנת הזאת !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־11 אורחים